3 moduri neobișnuite de a-ți dezvolta o intuiție perfectă, potrivit unui clarvăzător
Autor: Romina Baluta
Data publicării:
Cu toții putem învăța cum să ne dezvoltăm intuiția și să ne conectăm mai profund cu noi înșine prin intermediul ei. Din păcate, mulți nu profită de ea. Intuiția este un dar atât de puternic și ar trebui să fie folosită și cultivată!

Abilitățile intuitive sunt ca un mușchi - cu cât lucrezi mai mult la el, cu atât crește mai mult. Odată ce începeți să aveți încredere și să vă ascultați intuiția, aceasta va crește și va crește. Sinele nostru superior și ghizii noștri spirituali ne trimit mereu mesaje și indicii, dar trebuie să ne facem un scop din a fi atenți. Începeți să fiți atenți și să priviți mai adânc și veți fi uimiți de ceea ce puteți face.

Iată 3 moduri neobișnuite de a dezvolta o intuiție perfectă, potrivit unui clarvăzător:

1. Ascultă-ți instinctul

Acest lucru poate părea evident, dar mulți oameni știu ceva în instinctul lor, dar aleg să îl ignore. Ai încredere că ai multe răspunsuri în interiorul tău - începe să îți asculți instinctele. De câte ori ai avut o presimțire în legătură cu ceva, dar ai ignorat-o, pentru ca mai târziu să te lovești pentru că nu ai ascultat?

Poate că vă gândiți: "De unde să știu dacă nu cumva este doar mintea mea care îmi joacă feste?".

Cheia este că, cu cât îți folosești și îți asculți mai mult intuiția, cu atât aceasta va deveni mai clară. Gândește-te la acele momente în care ți-ai fi dorit să o asculți. Cum v-ați simțit atunci când v-a venit? Fiți atenți la sentimentele și senzațiile pe care le aveți atunci când vă vine o intuiție sau o inspirație. Le puteți folosi mai târziu pentru a identifica o inspirație intuitivă. Scrierea acesteia poate fi, de asemenea, utilă.

Fiți atent la tot ceea ce se întâmplă în interiorul dumneavoastră. Întotdeauna există un tipar - și întotdeauna există indicii. Începeți să observați aceste indicii și să le puneți cap la cap. Ele sunt ca niște piese de puzzle: S-ar putea să nu pară mare lucru separat, dar odată ce le pui laolaltă, au sens! Când auziți acea voce din interiorul vostru, ascultați-o. Fiți atenți la ceea ce simte. Aveți atât de multă putere și răspunsuri în interiorul vostru decât vă dați seama. Începeți să vă deschideți către ea și vedeți diferența pe care o face în viața voastră, potrivit yourtango.com 

2. Meditați

Meditația frecventă este foarte utilă pentru a-ți deschide intuiția. Ajută la eliminarea gândurilor inutile și grăbite și îți deschide mintea pentru ca mesajele intuitive să vină mai clar. În plus, există atât de multe alte beneficii suplimentare. Meditația necesită timp, dar a fi consecvent cu ea face o diferență uriașă. Chiar și doar un pic de timp de liniște pentru tine pentru reflecție în fiecare zi ajută. Dacă continui să mergi și nu te oprești niciodată să asculți, poate fi foarte greu să te conectezi la intuiția ta. Aveți nevoie de timp și spațiu pentru a vă opri și a asculta mesajele care vin mereu. Dacă nu te oprești niciodată să asculți, cum le poți auzi?

3. Aliniați-vă la nivel sufletesc

Cu cât îți folosești mai mult darul de scop, cu atât devii mai mult adevăratul tău sine, ceea ce te apropie de intuiția ta. Întotdeauna există mai mult din darul tău de scop pe care îl poți adăuga în viața ta. Îl poți îmbrățișa întotdeauna la un nivel mai profund.  Aliniați-vă la cine sunteți la nivel de suflet, astfel încât să vă puteți conecta mai bine la intuiția voastră. Cu cât ești mai departe de scopul tău și de cine ești la nivel de suflet, cu atât mai greu te conectezi la intuiția ta.

Faptul că nu ești tu însuți cu adevărat cauzează blocaje în cale și nu face decât să îngreuneze lucrurile. Așadar, dacă te concentrezi mai mult pe alinierea și folosirea darului tău de scop la un nivel mai profund, intuiția ta va fi mult mai puternică. Intrați în contact cu voi înșivă și puteți intra în contact cu intuiția voastră și să o folosiți în beneficiul vostru. Intuiția este un dar la care avem cu toții acces - de ce să nu profităm de el?

Meritați șansa de a crește, de a prospera și de a rămâne pe calea potrivită pentru dumneavoastră. Ascultarea și folosirea intuiției tale face toată diferența! Toată lumea are oportunitatea de a merge pe cea mai înaltă cale posibilă în această viață, dar trebuie să alegi să profiți de ea și să folosești toate instrumentele pe care le ai la dispoziție. Intuiția ta este unul dintre cele mai valoroase instrumente ale tale, așa că nu o ignora! Ai atât de multe lucruri în interiorul tău pe care le poți debloca pentru a te ajuta! Ești gata să întorci cheia și să începi să asculți?

Articole similare

Viața se îmbunătățește pentru 3 semne zodiacale

Putem începe o cale nouă și mult mai sănătoasă spre...

Cozonac pentru Paști. Rețeta pas cu pas

Iată o rețetă simplă pentru cozonac:

Musaca de post. Rețeta delicioasă

Musacaua de post este ideală în această perioadă. Iată cum se prepară...


Top citite
Britney Spears a declarat că mama ei „a fost implicată” după ce paramedicii au fost trimiși să o trateze

Britney Spears a declarat că mama ei „a fost implicată” după ce paramedicii au fost trimiși să o trateze

Sursa: captură Youtube Fără Zahăr

Piesa zilei: Taranca | Fără Zahăr

Lumânare

A murit un actor cunoscut pentru rolurile sale din filmele Titanic şi Stăpânul inelelor / Video

Sursa: Freepik

Mai mult decât o simplă partidă: Filmul „Checkmate” dezvăluie laturi întunecate ale șahului

Care sunt cele mai populare tradiții, obiceiuri și superstiții de Paște

Echipa RadioDCNews vă urează să aveți un Paște fericit

Ed Sheeran - Foto: captura Youtube Ed Sheeran - American Town

Ed Sheeran nu va lansa muzică nouă în acest an


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Piesa zilei: Taranca | Fără Zahăr

Ce piesă o să asculți pe repeat astăzi? Pentru că sărbătorim Paștele și...

Ce NU trebuie să faci în ziua de Paște

În ziua de Paște, există anumite lucruri pe care...

pixel