8 moduri de a face o persoană să te dorească din momentul în care te întâlnește
Autor: Romina Baluta
Data publicării:
Atunci când vă căutați un partener sau un loc de muncă, este esențial să faceți o primă impresie bună, deoarece prima impresie este cea care determină modul în care se va dezvolta relația. Acest lucru provine de la strămoșii noștri care au trebuit să se bazeze pe instinctele lor de bază pentru a supraviețui. Noi încă folosim aceeași tehnică. Este subconștient și provocator să ne schimbăm opinia despre prima impresie pe care o avem despre o persoană sau o instituție.

1. Îmbrăcați-vă bine

Primul lucru pe care oamenii îl observă este felul în care ne îmbrăcăm. De aceea, întrebați-vă prietenii (sau stiliștii) ce părere au despre stilul dvs. vestimentar. Întrebați-vă: "Stilul meu vestimentar este în armonie cu cine sunt cu adevărat și cu ceea ce vreau să le arăt celorlalți?".

2. Nu vorbiți despre religie sau politică pentru a deschide o conversație

Râsul și glumele sunt o modalitate excelentă de a sparge gheața într-o situație nouă, dar aveți grijă la glumele pe care le spuneți. Cineva se poate simți ofensat sau nu are același simț al umorului ca și dumneavoastră. Același lucru este valabil și pentru înjurături sau pentru a vorbi despre religie sau politică.


3. Fiți atenți la limbajul corpului

Comunicarea se face în primul rând prin limbajul corpului: cum vă mișcați brațele sau cum înclinați capul. Acestea sunt mici indicii pe care le emiți despre cum percepi interacțiunea în care te afli.

4. Zâmbiți

Zâmbetul este contagios. Când zâmbiți, cealaltă persoană va zâmbi la rândul ei. Le spune: "Sunt o persoană prietenoasă și sigură. Nu-ți fie teamă". Acest lucru vă conferă un aspect deschis și abordabil care îi va face pe oameni să graviteze în jurul dumneavoastră.

5. Vorbiți despre ceva ce știți

Când vorbești, vorbește despre ceva ce știi. Atunci când doriți să contribuiți la o conversație în care nu cunoașteți subiectul, puneți întrebări. Dacă pretinzi că știi ceva și nu știi, te faci să pari un prost. Rețineți că nimeni nu le știe pe toate, dar punând întrebări vă implicați și s-ar putea să învățați ceva.

6. Fiți sincer

Fiți sincer și arătați adevăratul dumneavoastră. Nimic nu este mai atrăgător decât cineva real. Îi dă permisiunea celeilalte persoane să facă la fel și este o bază excelentă pentru o relație de durată.

7. Anunță pe cineva în avans dacă ești într-o dispoziție proastă

Cu toții avem zile bune și zile proaste, așa că este benefic să anunți pe cineva despre starea ta de spirit. Nu este nevoie să explici în detaliu, dar poți spune: "Dacă dau impresia că sunt morocănos sau antisocial, îmi pare rău, dar se întâmplă multe lucruri care nu merg bine acum și nu au nicio legătură cu tine.", relatează yourtango.com 

8. Fă-ți casa primitoare.

Atunci când partenerul vine la tine acasă, ai grijă ca locuința ta să fie curată și cât mai primitoare. 

Articole similare

Cozonac pentru Paști. Rețeta pas cu pas

Iată o rețetă simplă pentru cozonac:

Musaca de post. Rețeta delicioasă

Musacaua de post este ideală în această perioadă. Iată cum se prepară...


Top citite
Sursa: Simona Gherghe, Instagram

În spatele zâmbetului: Cum se simte Simona Gherghe departe de copiii săi

Sursa: Freepik

Ratonul dansator care face furori pe internet. Mișcări de superstar!

Sursa: captură Youtube Bloodstockfestivals

Piesa zilei: Devil don't cry (string quartet version) | KING 810

Sursa: Freepik

1 Mai în Capitală: Evenimente speciale și vreme perfectă pentru distracție. Idei de activități

Sursa: captură Youtube The Weeknd

Pâine și speranță: The Weeknd donează 2 milioane de dolari pentru Gaza

Sursa: Freepik

Primăvara se colorează în ritmurile anilor '80 și '90: "Retro Nostalgia Music" îți aduce cea mai tare petrecere la Predeal


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Piesa zilei: Lost In Hollywood | System of a Down

Ce piesă o să asculți pe repeat astăzi? Dacă nu te-ai...

Chitaristul Duane Eddy a murit la vârsta de 86 de ani

Chitaristul american Duane Eddy, cunoscut pentru...

De Niro NU striga la protestatari: era doar o filmare!

Un videoclip viral care părea să îl arate pe actorul...

pixel