A murit Tommy Cash, la fix 21 de ani de la decesul fratelui său, o legendă a muzicii country 
Autor: radiodcnews Team
Data publicării:
Tommy Cash, cântăreț de country și fratele mai mic al lui Johnny Cash, a murit la vârsta de 84 de ani.

Vestea decesului lui Tommy a fost confirmată într-o postare pe rețelele sociale de către Muzeul Johnny Cash din Nashville.

„Suntem profund întristați să anunțăm că lumea a pierdut aseară o lumină strălucitoare odată cu trecerea în neființă a lui Tommy Cash”, se arată într-o declarație pe Instagram a CEO-ului Icon Entertainment, Bill Miller, fondatorul muzeului.

La momentul publicării, nu a fost oferită o cauză a decesului.

Tommy a murit vineri, la doar o zi după ce s-au împlinit 21 de ani de la moartea fratelui său, legenda muzicii country, Johnny Cash, care a decedat pe 12 septembrie 2003, din cauza complicațiilor diabetului.

„Tommy Cash a fost un susținător loial al Muzeului Johnny Cash și un membru foarte iubit al familiei noastre extinse, precum și un membru foarte respectat al industriei muzicale”, a adăugat Miller. „Acest mare om va fi profund regretat de prietenii săi și de numeroșii săi fani loiali din întreaga lume. Vă rugăm să o includeți în rugăciunile voastre pe soția iubită a lui Tommy, Marcy, și pe familia sa.”

Cariera lui Tommy Cash

Tommy s-a născut în Dyess, Arkansas, pe 5 aprilie 1940. Urmând calea artistică a fratelui său mai mare, Tommy s-a înrolat în armata SUA și a lucrat ca DJ radiofonic pentru Forțele Armate, ulterior performând ca muzician în trupa lui Hank Williams Jr. Cariera solo a lui Tommy a început să ia avânt după ce a obținut primul său contract de înregistrare în 1965. Trei ani mai târziu, a lansat albumul său de debut, „Here’s Tommy Cash”, și a obținut primul său top 10 în clasamentul Billboard Hot Country Songs în 1970 cu „Six White Horses”, un omagiu adus lui John F. Kennedy, Robert F. Kennedy și Martin Luther King. Piesa, care a ajuns pe locul 4, a fost ulterior reinterpretată de marele artist country Waylon Jennings.

Tommy a mai intrat cu două hituri în top 10 în Hot Country Songs în 1970 cu „Rise and Shine” și „One Song Away”. De-a lungul decadelor, a continuat să performeze ca muzician, colaborând cu fratele său, Johnny, în 1990 pentru piesa „Guess Things Happen That Way”.

„A performat în întreaga lume de-a lungul carierei sale, continuând moștenirea Cash mult timp după ce fratele său, Johnny Cash, a murit în 2003”, a concluzionat Miller în declarația sa.

Articole similare

Ce muzică ar trebui să aculte femeile gravide

Iată cele mai bune recomandări de genuri muzicale...


Top citite
Captura Facebook

Oana Zăvoranu a spus cât a sărăcit! Ce avere a pierdut

Captura Antena1

Găinușă a fost prins furând în Thailanda! Momentul difuzat la Asia Expres

Captura Youtube

Concurentul MasterChef care a clonat carduri în America. Cele 2 tipuri de înșelătorii

Captura Youtube

Joaquin Phoenix, sacrificii șocante pentru „Joker 2”. Ce dietă a ținut

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Jocul video 'The Sims' va fi adaptat într-un film pentru marile ecrane

Cher va fi cap de afiș la Victoria's Secret Fashion Show/Captura Youtube

Cher va fi cap de afiș la Victoria's Secret Fashion Show



Cele mai noi articole

Cher va fi cap de afiș la Victoria's Secret Fashion Show

Cher va fi cap de afiș la Victoria's Secret Fashion...

pixel