Actorul Michael J. Fox ar putea reveni în cinematografie. Care sunt condițiile puse de starul din ”Back To The Future”
Autor: Sonia Baciu
Data publicării:
Cunoscutul actor Michael J. Fox este dispus să își reia cariera.

Îndrăgitul actor american Michael J. Fox (62 de ani), diagnosticat cu boala Parkinson încă din tinerețe și retras din activitatea sa cinematografică, a declarat că ar fi dispus să ia în considerare o posibilă revenire în actorie, dacă i s-ar oferi un rol potrivit care să țină cont de situația medicală cu care se confruntă, informează  DPA, scrie Agerpres.

Astfel, starul francizei ”Back To The Future” își anunțase retragerea din activitatea din activitate în 2020, după ce a vorbit în mod deschis despre felul în care această boală i-a afectat memoria și a făcut să devină dificil pentru el să rețină replicile din scenariile de film și televiziune.

Actorul american de origine canadiană a dezvăluit însă în emisiunea ”Entertainment Tonight” că este dispus să revină în actorie dacă ar putea ”să își dea seama” cum să facă acest lucru.

”Dacă cineva îmi oferă un rol și eu îl accept și mă simt bine jucându-l, atunci ar fi foarte bine. Aș reveni la actorie dacă s-ar ivi ceva care să țină cont de realitățile mele și de provocările cu care mă confrunt, dacă aș putea să-mi dau seama cum să fac acest lucru”, a spus el.

Lucrurile importante ale lui Michael J. Fox

Activistul și fostul star de la Hollywood a fost diagnosticat cu o formă incipientă de Parkinson la un an după ce filmul ”Back To The Future Part III” a fost lansat în 1990.

Michael J. Fox a remarcat mai întâi un tremur la un deget înainte de a fi diagnosticat în mod oficial de medici, la vârsta de 29 de ani, iar această afecțiune neurologică progresivă i-a afectat grav mobilitatea. El a suferit de atunci câteva fracturi osoase în urma numeroaselor sale căzături.

În timpul interviului acordat în emisiunea ”Entertainment Tonight”, starul nord-american a spus că obiectivele lui se modifică întotdeauna, dar cel mai mare obiectiv al său a fost acela de ”a întemeia o familie” alături de soția lui, Tracy Pollan.

”Avem patru copii minunați și acesta este lucrul important”, a declarat Michael J. Fox, referindu-se la familia sa. El și Tracy Pollan s-au căsătorit în 1988.

”Iar celălalt lucru important este fundația noastră”, a adăugat el.

Bani pentru cercetarea bolii Parkinson

În anul 2000, actorul a înființat Fundația Michael J. Fox pentru cercetări în domeniul maladiei Parkinson, iar de atunci, această fundație a strâns peste 2 miliarde de dolari în scopuri medicale, a raportat CBS News în noiembrie 2023.

În 2023, actorul a apărut în documentarul ”Still: A Michael J Fox Movie”, produs de Apple+ și care explorează felul în care boala Parkinson i-a afectat viața.

Pe lângă rolul principal din trilogia ”Back To The Future”, Michael J. Fox este cunoscut și pentru interpretările sale din alte filme, cum ar fi ”Teen Wolf” și ”Doc Hollywood”, precum și pentru cele din serialele TV ”Spin City” și ”The Good Wife”.

În februarie, el a fost ovaționat în picioare de spectatori după ce a avut o apariție surpriză, într-un scaun cu rotile, la gala BAFTA Awards de la Londra, unde s-a deplasat pentru a înmâna premiul pentru cel mai bun film, decernat regizorului Christopher Nolan pentru lungmetrajul ”Oppenheimer”. 

Vezi și: ”Blonda de la Drept”, la un alt nivel: Rămâneți pe recepție

Articole similare

Cozonac pentru Paști. Rețeta pas cu pas

Iată o rețetă simplă pentru cozonac:

Musaca de post. Rețeta delicioasă

Musacaua de post este ideală în această perioadă. Iată cum se prepară...

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci zilnic avocado

Avocado și-au câștigat un loc de cinste în inimile...


Top citite
Captura Instagram

Selly s-a împăcat cu Adrian Elicopter de luptă. Videoclipul cu cei doi are aproape 1 milion de vizualizări (VIDEO)

Captura Youtube

Tania Popa a vorbit despre colaborarea cu Selly la filmul Buzz House: Mi-a zis să-i arăt cum o să fac, să vadă dacă o sa fac bine/În capul meu a fost: 'Tuți...

Fotografie de la PhotoMIX Company/Pexels

Activitățile de lucru cu publicul suspendate între 1 și 6 mai, anunță MAI

Fotografie de la Pixabay

Pe insula Capri, italienii nu mai au loc de turişti

Shakira / FOTO: Facebook

Shakira dezvăluie că problemele financiare ale familiei i-au dat o dorință neobosită de a reuși

Britney Spears sărbătorește sfârșitul luptelor juridice cu tatăl ei/Facebook

Britney Spears sărbătorește sfârșitul luptelor juridice cu tatăl ei


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Prințul Harry așteptat la Londra, apoi în Nigeria cu Meghan

Prințul Harry se va întoarce în Marea Britanie pentru a...

Paris Hilton declară că noul ei album are de toate

Paris Hilton susține că cel de-al doilea album de studio...

pixel