Adela Popescu și Radu Vâlcan, secretul unei căsnicii fericite: Ne acceptăm și cu bune, și cu rele
Autor: Echipa RadioDCNews
Data publicării:
Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Vedeta a dezvăluti secretul longevității în relația lor. 

Adela Popescu și Radu Vâlcan se iubeste de 10 ani și relația lor este un exemplu pentru multe cupluri la început de drum. Sunt părinții a trei băieți minunați, iar viața lor a căpătat un alt sens. Chiar dacă de-a lungul timpului au apărut și situații mai puțin frumoase, cei doi au reușit să le depășească și să meargă mai departe. 

Adela Popescu a dezvăluit că secretul căsniciei lor este sinceritatea și naturalețea. Prezentatoarea TV spune că se acceptă atât cu bune cât și cu rele și au mers mereu mai departe indiferent de obstacolele pe care le-au avut.

„Suntem noi înșine. Am învățat să ne cunoaștem atât de bine, încât nu mai este nevoie să spunem unele lucruri. Ne acceptăm și cu bune, și cu rele. Și mergem împreună mai departe. Nu este ușor nici măcar că avem meserii care ne cer să plecăm de acasă, în cazul lui Radu, chiar pe un alt continent, sau că suntem mereu expuși. Dar totul face parte din farmecul vieții”, a dezvăluit Adela Popescu pentru VIVA


Adela Popescu, despre anxietate și atacuri de panică: "Am crezut că o să mor"

Invitată în podcastul părintelui Visarion Alexa, Adela Popescu a vorbit despre momentele în care a suferit de anxietate și atacuri de panică.

“Am descoperit, în timp că, de fapt, erau niște atacuri de panică, pe care le aveam deseori în somn. Totul era foarte mult. Nu puteam să cuprind tot ceea ce mi se întâmpla. Jucam enorm atunci, zile întregi, cu pauză de masă în care nu știai dacă să mănânci sau să dormi. Eu am avut și ghinionul să am personaje extrem de pregnante. De regulă, eram protagonistă, asta însemna că filmam tot timpul. Nu prea existau secvențe fără mine. Asta însemna ca trebuia să țin minte extrem de mult text și să-mi schimb stările foarte ușor”, a dezvăluit prezentatoarea TV.

Adela Popescu spune că din cauza atacurilor de panică, nu s-a putut odihni timp de un an de zile. Vedeta se temea că ar putea să moară în somn. 

“Când povesteam cu familia mea despre perioada grea prin care am trecut, cu anxietăți, mi-au spus «dar noi cum de nu am știut asta?». Iar eu le-am răspuns: «Nici eu n-am știut să vă spun» M-a învăluit atât de sinuos, încât nu mi-am dat seama că se întâmplă asta. La un moment dat, am ajuns la concluzia că o jumătate de an n-am dormit noaptea, pentru că mi-era teamă să adorm, credeam că o să mor” , a mai spus Adela Popescu.

Articole similare

Cum să faci curățenie în mod eficient, înainte de Paște

Curățenia înainte de Paște poate fi o sarcină destul de...

Cum scapi de grăsimea de pe abdomen

Reducerea grăsimii abdominale necesită o abordare...

Chiftele de post. Rețeta delicioasă

Iată o rețetă simplă și delicioasă de chiftele perfecte...

Efectele pozitive ale mișcării asupra sănătății mintale

Cum poate exercițiul să influențeze starea noastră...

Taylor Swift și Travis Kelce au fost văzuți la Coachella

Taylor Swift a fost fotografiată alături de iubitul ei,...


Top citite

Prințul William s-a întors la activitățile publice. Vizită la o asociație caritabilă

Captura Facebook

Melodia "Cotton Eye Joe" ajută trupa Rednex să doboare recordul de pe YouTube

Foto: Pexels.com

După COVID, OMS defineşte boala răspândită "prin aer"

China denunţă ipocrizia lui Biden, care a acuzat Beijingul de "xenofobie"/ Foto: Agerpres

China denunţă ipocrizia lui Biden, care a acuzat Beijingul de "xenofobie"

Bulgaria ar putea amâna adoptarea euro pentru sfârşitul anului 2025 din cauza inflaţiei / Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Bulgaria ar putea amâna adoptarea euro pentru sfârşitul anului 2025 din cauza inflaţiei

Captura Facebook

Un strănepot îndepărtat al lui Napoleon I, candidat pentru Parlamentul European


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole
pixel