Alexandru Arșinel, imobilizat la pat. A fost internat într-un cămin de recuperare
Autor: radiodcnews Team
Data publicării:
Alexandru Arșinel a fost internat într-un cămin de recuperare.

Alexandru Arșinel nu mai poate să meargă, transmite Realitatea Plus. Mare actor a fost internat la un cămin de recuperare pentru bătrâni din apropierea Capitalei.Tristul anunț a fost făcut de către fiul său.

Se pare că membrii familiei l-ar fi găsit pe Alexandru Arșinel căzut și l-au dus de urgență la spital. Deoarece și soția sa se află imobilizată la pat, familia actorului a decis ca acesta să stea câteva zile la un cămin de recuperare, acolo unde va avea parte de îngrijire specializată. Deși nu au oferit mei multe detalii despre diagnosticul actorului, medicii au spus că starea sa de sănătate este deja mai bună, iar câteva zile ar putea fi trimis acasă. Rudele lui Alexandru Arșinel ar dori să îl ducă la o casă de vacanță de la munte pentru a putea avea de liniște și odihnă.

Îndrăgitul actor și fostul director general adjunct al Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” din București, nu a mai urcat pe scenă de la finalul anului trecut. Asta după ce i-a fost montat un stent la inimă la un spital privat din Capitală. În ultima vreme el a ajuns de mai multe ori la spital.

Alexandru Arșinel, după ce a fost operat din nou la inimă: Nu pot spune că sunt bine

Alexandru Arșinel a fost operat a doua oară la inimă în luna decembrie. Deși se afla sub supraveghere medicală, iar operația a reușit, actorul s-a arătat atunci pesimist într-o scurtă declarație. 

”Sunt la spital, am suferit două operații până acum. Nu pot spune că sunt bine, dar nici rău. Urmează să mai fac niște radiografii și alte investigații”, a declarat actorul pentru Impact.

În vârstă de 82 de ani, actorul a ajuns la spital pe 17 noiembrie 2021, din cauza unor complicații. El suferă de probleme cardiace care s-ar fi agravat după ce a fost bolnav de Covid-19, în aprilie anul trecut.

”Mă simt ca ciugulit din diferite părți de un bisturiu. Nu mă simt în stare de normalitate. Doctorii sunt alături de mine. E o echipă excepțională de doctori, este una poate cea mai bună din țară”, a declarat Alexandru Arșinel. 

Alexandru Arșinel și soția sa au fost internați cu COVID-19, în luna aprilie a anului trecit. Actorul era încadrat în categoria de ”risc”, având în vedere istoricul medical, conform dcnews.ro. În 2013, el a suferit un transplant de rinichi, iar în 2017 o intervenție chirurgicală în urma unui infarct. Totuși, soții au făcut o formă ușoară a bolii deoarece au primit prima doză de vaccin anti-COVID în ianuarie, iar rapelul în februarie.

"M-a luat puțină durere de cap, puțină temperatură și când spun puțină, chiar puțină. Și atunci copiii mei care au avut mi-au spus ”tată, trebuie să faci un test”, iar la test am ieșit că am COVID.", a declarat Alexandru Arșinel pentru PRO TV.

Actorul Alexandru Arşinel a vorbit, încă de la începutul pandemiei, despre faptul că respectă toate regulile sanitare și că poartă masca de protecţie, dar probleme de sănătate, din păcate, nu l-au ocolit. Actorul a mai avut perioade în care s-a simțit rău și a necesitat internarea în spital. Din fericire, de fiecare dată medicii l-au pus din nou pe picioare, acesta fiind externat în scurt timp. Vezi mai mult AICI.

Articole similare

Cum să faci curățenie în mod eficient, înainte de Paște

Curățenia înainte de Paște poate fi o sarcină destul de...

Cum scapi de grăsimea de pe abdomen

Reducerea grăsimii abdominale necesită o abordare...

Chiftele de post. Rețeta delicioasă

Iată o rețetă simplă și delicioasă de chiftele perfecte...

Efectele pozitive ale mișcării asupra sănătății mintale

Cum poate exercițiul să influențeze starea noastră...

Taylor Swift și Travis Kelce au fost văzuți la Coachella

Taylor Swift a fost fotografiată alături de iubitul ei,...


Top citite
Bulgaria ar putea amâna adoptarea euro pentru sfârşitul anului 2025 din cauza inflaţiei / Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Bulgaria ar putea amâna adoptarea euro pentru sfârşitul anului 2025 din cauza inflaţiei

Inundații

Emiratele Arabe Unite, o ţară afectată pentru a treia zi de o furtună cu o intensitate record

China denunţă ipocrizia lui Biden, care a acuzat Beijingul de "xenofobie"/ Foto: Agerpres

China denunţă ipocrizia lui Biden, care a acuzat Beijingul de "xenofobie"

Paris Jackson recunoaște că unii oameni ar putea avea dificultăți în a asculta noua ei muzică

Paris Jackson recunoaște că unii oameni ar putea avea dificultăți în a asculta noua ei muzică

Sharon și Kelly Osbourne dezvăluie dezavantajele întâlnirilor cu muzicieni celebri/Facebook

Sharon și Kelly Osbourne au dezvăluit dezavantajele întâlnirilor cu muzicieni celebri

Kanye West și Bianca Censori

Kanye West, acuzat că l-a lovit pe bărbatul care a "agresat-o fizic" pe soția Bianca Censori


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole
pixel