Alexandru Arșinel, operat din nou la inimă: Nu pot spune că sunt bine
Autor: radiodcnews Team | Dată: 03 dec 2021, 16:55
Alexandru Arșinel susține că nu este ”bine” după ce a fost supus unei noi operații pe inimă. 

Alexandru Arșinel a fost operat a doua oară la inimă. Deși se află sub supraveghere medicală, iar operația a reușit, actorul s-a arătat pesimist într-o scurtă declarație. 

”Sunt la spital, am suferit două operații până acum. Nu pot spune că sunt bine, dar nici rău. Urmează să mai fac niște radiografii și alte investigații”, a declarat actorul pentru Impact.

Probleme de sănătate

În vârstă de 82 de ani, actorul a ajuns la spital pe 17 noiembrie, din cauza unor complicații, a scris recent romaniatv.net. El suferă de probleme cardiace care s-ar fi agravat după ce a fost bolnav de Covid-19, în aprilie anul acesta.

”Mă simt ca ciugulit din diferite părți de un bisturiu. Nu mă simt în stare de normalitate. Doctorii sunt alături de mine. E o echipă excepțională de doctori, este una poate cea mai bună din țară”, a declarat Alexandru Arșinel. 

Au făcut COVID-19

Alexandru Arșinel și soția sa au fost internați cu COVID-19, în luna aprilie a acestui an. Actorul era încadrat în categoria de ”risc”, având în vedere istoricul medical, conform dcnews.ro.

În 2013, el a suferit un transplant de rinichi, iar în 2017 o intervenție chirurgicală în urma unui infarct. Totuși, soții au făcut o formă ușoară a bolii deoarece au primit prima doză de vaccin anti-COVID în ianuarie, iar rapelul în februarie.

"M-a luat puțină durere de cap, puțină temperatură și când spun puțină, chiar puțină. Și atunci copiii mei care au avut mi-au spus ”tată, trebuie să faci un test”, iar la test am ieșit că am COVID.", a declarat Alexandru Arșinel pentru PRO TV.

Actorul Alexandru Arşinel a vorbit, încă de la începutul pandemiei, despre faptul că respectă toate regulile sanitare, că poartă masca de protecţie. 

O despărțire grea

Mai mult, actorul a recunoscut recent că durerea cea mai mare vine din cauza incapacității de a face ceva în memoria Stelei Popescu, care, pe 24 noiembrie, împlineşte patru ani de când a plecat dintre noi.

"Parcă ar fi un mic blestem că perioada asta din an mă prinde cu tot felul de probleme personale, care nu suportă amânare, în loc să încerc să mai fac câte ceva pentru memoria dragii mele colege. Probabil că Stela mă caută deja! Cine știe?!", a mai spus Alexandru Arșinel pentru playtech.ro.

CITEȘTE ȘI: Artistul român, cu 120 de milioane de albume vândute, care va concerta în decembrie

Articole similare

Rețete de sezon. Mâncăruri de primăvară de neratat

Ce trebuie să mâncaţi primăvara? Multe verdeţuri şi...

De ce e bine să mănânci castraveți

Iată câteva motive pentru care e bine să mănânci castraveți.


Top citite
Momentul ULUITOR dintre Tom Jones și Elvis Presley: Cum naiba poți să cânți așa? / Captura Youtube

Momentul ULUITOR dintre Tom Jones și Elvis Presley: Cum naiba poți să cânți așa?

https://www.freepik.com/

Dr. Mihaela Bilic a explicat de ce „fără gluten nu înseamnă mai bun”: Credem că oferă beneficii, dar e invers!

Cum era un spectacol a lui Jimi Hendrix. Și-a ars chitara pe scenă (VIDEO)

Cum era un spectacol a lui Jimi Hendrix. Și-a ars chitara pe scenă (VIDEO)

foto pexels

Salarii uriașe în spatele inteligenței artificiale: Locuri de muncă plătite cu peste 300.000 de euro pe an. Inginerii n-au nevoie de diplomă de licență

Astăzi se împlinesc 90 de ani de la naşterea poetului Nichita Stănescu

Italia blochează robotul conversaţional ChatGPT / Photo by Pixabay

Italia blochează robotul conversaţional ChatGPT


Cele mai noi articole

În Bulgaria, există riscul unei puteri mai favorabile Rusiei

Cetățenii cu drept de vot ai celei mai sărace țări din...