Anamaria Prodan, după plecarea lui Laurențiu Reghecampf de la Universitatea Craiova: „Este jenant. Și-a distrus munca”
Autor: Echipa RadioDCNews
Data publicării:
Anamaria Prodan a avut o primă reacție, după ce Laurențiu Reghecampf a rămas fără contract de muncă.

Laurențiu Reghecampf a rămas fără contract. Universitatea Craiova a anunțat faptul că fostul partener al Anemariei Prodan nu mai antrenează echipa. Acest lucru a fost confirmat și de acesta, care, de acum, este liber de contract.

 Laurențiu Reghecampf a început colaborarea cu Universitatea Craiova în luna iulie 2021, timp în care a obținut 25 de victorii și 12 înfrângeri.

”Așa este, am închis colaborarea în această seară (n.r. duminică seară) cu Universitatea Craiova. Vreau să mulțumesc mult publicului, jucătorilor și celor alături de care am muncit în acest an și să urez succes echipei mai departe. A fost o experiență interesantă”, a spus Laurențiu Reghecampf pentru Digi Sport.

Anunțul oficial făcut de Universitatea Craiova


Anunțul oficial al întreruperii de contract a fost făcut chiar de Universitatea Craiova, pe pagina personală de Facebook, însă nu este menționat nimic despre motivul plecării. 

Printre posibilele nume care se vehiculează că îi pot lua locul lui Reghecampf se numără Mirel Rădoi și Laszlo Balint, care sunt liberi de contract, dar și Liviu Ciobotariu, care și-a prelungit contractul la FC Volungtari, potrivit DigiSport. 

”Clubul Universitatea Craiova și antrenorul Laurențiu Reghecampf au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale. Îi mulțumim lui Laurențiu Reghecampf pentru tot ceea ce a realizat la Știința și îi dorim mult succes mai departe”, a anunțat Universitatea Craiova, pe pagina oficială de Facebook.

Anamaria Prodan, reacție acidă: Și-a distrus munca în ultimii ani

Anamaria Prodan nu a ratat momentul și a făcut o serie de declarații usturătoare la adresa fostului ei partener, subliniind faptul că problemele profesionale acestuia au la bază lipsa „liniștii”. 


”Când nu ai rezultate, ca antrenor, ești demis. Asta e viața. Vă spun sincer, eu mă rog pentru el să nu stea mult pe tușă și să-și găsească un angajament. Dar, și să reușească. În acest moment, el se află într-un moment delicat, cel puțin în România.

Dacă va mai prelua o echipă din România și nu va reuși, atunci va fi compromis, Și profesional și personal. E greu să te mai concentrezi la fotbal, când ești mai mult cu gândul la amante, la cum să-ți furi familia. El a avut rezultate doar atunci când a fost liniștit.

Și-a distrus munca în ultimii ani. A crezut că a atins cerul cu mâna și a ajuns milionar, dar nu este deloc așa. Este jenant să ajungi să te dea afară din Arabia Saudită. Din păcate, a ajuns batjocura tuturor. Nu mai are respectul copiilor, a familiei. Va ajunge foarte, foarte rău dacă nu-și va găsi repede ceva”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit digisport.ro.

Articole similare

Viața se îmbunătățește pentru 3 semne zodiacale

Putem începe o cale nouă și mult mai sănătoasă spre...

Cozonac pentru Paști. Rețeta pas cu pas

Iată o rețetă simplă pentru cozonac:


Top citite
Sursa: Freepik

Eurovision 2024: Finala grandioasă de la Malmö. Totul despre concurs

Fotografie de la Alexander Grey/pexels

Experții din Franța recomandă limitarea utilizării de către minori a telefoanelor inteligente și a rețelelor de socializare

Sursa: captură Youtube LT_Live

Piesa zilei: Wrong Side of Heaven | Five Finger Death Punch

Britney Spears a declarat că mama ei „a fost implicată” după ce paramedicii au fost trimiși să o trateze

Britney Spears a declarat că mama ei „a fost implicată” după ce paramedicii au fost trimiși să o trateze

Fotografie de la Johannes Plenio/Pexels

Predicția înfricoșătoare din 2024 îi îngrozește pe britanici

Fotografie de la Pixabay/Pexels

Ce NU trebuie să faci în noaptea de Înviere


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Ce NU trebuie să faci în ziua de Paște

În ziua de Paște, există anumite lucruri pe care...

Piesa zilei: Taranca | Fără Zahăr

Ce piesă o să asculți pe repeat astăzi? Pentru că sărbătorim Paștele și...

pixel