Bruce Willis, imagine rară alături de fosta și actuala soție, după diagnosticul de afazie. Familia actorului s-a unit în jurul acestuia
Autor: Echipa RadioDCNews
Data publicării:
Bruce Willis apare într-o fotografie rară alături de Demi Moore, fosta sa soție, Emma Heming Willis, actuala sa soție, dar și cele cinci fiice ale sale.

Familia actorului s-a unit pentru a fi alături de acesta. Cele cinci fiice ale lui Bruce Willis: Tallulah, Scout , Rumer, Evelyn și Mabel, cât și fosta și actuala soție a acestuia s-au adunat pentru o fotografie  de Crăciun, în care Bruce Willis este „personajul principal”. 

Imaginea emoționantă a fost postată pe rețelele de socializare de către Demi Moore. În ciuda faptului că au divorțat cu ani în urmă,  Bruce Willis și Demi Moore au rămas prieteni apropiați.


"Suntem o FAMILIE!!! Intrăm în spiritul sărbătorilor!", a scris Demi Moore în dreptul imaginii în care apar Bruce Willis, Demi Moore și cele trei fiice ale lor - Tallulah, 28 de ani, Scout, 31 de ani, și Rumer, 34 de ani - precum și actuala soție a actorului, Emma Heming Willis și cele două fete ale lor, Evelyn Penn, în vârstă de 8 ani, și Mabel Ray, 10 ani.

Familia actorului a pozat în fața unei scări învelite cu ghirlande, cu un brad de Crăciun chiar în spatele lor, în timp ce Willis îl ține în brațe pe câinele lui Tallulah, Pilaf.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Demi Moore (@demimoore)

Alte fotografii incluse în postare îi arată pe Willis și Heming Willis  ținându-se de mână la masă și zâmbind.

Fotografiile par să fie de la începutul acestei luni, când familia s-a reunit pentru a sărbători. Săptămâna trecută, Tallulah a postat pe Instagram o fotografie cu ea, câțelul Pilaf și Demi Moore, îmbrățișându-se, în timp ce Bruce Willis și cățelușul par să se „certe” din priviri, potrivit People. 

"Îmi iubesc părinții și familia - da, da, da, da, da”", a adăugat Tallulah în dreptul fotografiei.

După diagnosticul de afazie, Bruce Willis a pus capăt carierei de actor, iar familia sa se concentrează să îi oferte toată dragostea și tot sprijinul de care are nevoie pentru a se recupera. 

Bruce Willis și-a încheiat cariera după diagnosticul de afazie

Familia lui Bruce Willis a anunțat în luna martie a acestui an că acesta "se retrage" din cariera sa de actor, în urma diagnosticului de afazie, o tulburare de limbaj care "îi afectează capacitățile cognitive".

"Pentru minunaţii fani ai lui Bruce, noi, ca familie a lui, vrem să anunţăm că mult iubitul nostru Bruce s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate şi a fost diagnosticat recent cu afazie, care îi afectează capacităţile cognitive. Ca urmare a acestui fapt, Bruce se va retrage din cariera de actor, care a însemnat atât de mult pentru el. Aceasta este o perioadă cu adevărat dificilă pentru familia noastră şi apreciem iubirea, compasiunea şi sprijinul vostru neîntrerupte. Vom trece prin aceste lucruri împreună, ca o familie unită, şi am vrut să anunţăm fanilor aceste lucruri, deoarece ştim cât de mult înseamnă el pentru voi şi cât de mult însemnaţi voi pentru el", a anunţat familia starului american într-un comunicat.

Ce este Afazia

Afazia, boala de care suferă Bruce Willis, reprezintă o tulburare gravă de limbaj.

Specialiştii de la Mayo Clinic din Statele Unite precizează că afazia apare adeseori după un accident vascular cerebral sau după un traumatism cranian şi îl împiedică pe pacient să comunice în mod normal. "Afazia poate să afecteze capacitatea oamenilor de a vorbi, de a scrie şi de a înţelege un limbaj, atât în formă orală, cât şi scrisă", au explicat medicii americani.

Articole similare

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci zilnic avocado

Avocado și-au câștigat un loc de cinste în inimile...

Ce se întâmplă cu corpul tău când mănânci nuci în fiecare zi

Nucile au o multitudine de efecte benefice asupra...

Ceaiuri bune pentru ameliorarea simptomelor de burnout

Iată care sunt cele mai bune ceaiuri pentru situațiile...


Top citite
Captura Youtube

La ce a renunțat Feli pentru muzică: O să fie golul inimii mele întotdeauna

Coachella a luat amendă de 28.000 de dolari din cauza unei artiste. Ce s-a întâmplat

Coachella a luat amendă de 28.000 de dolari din cauza unei artiste. Ce s-a întâmplat

FOTO: freepik @cofentist_tm

Interzicerea TikTok nu va rezolva problemele legate de influența străină a rețelelor de socializare

Captura Instagram

Astăzi este ziua lui Björn Ulvaeus! Artistul a împlinit 79 de ani

Problemele economice ale Germaniei provoacă îngrijorări în ţările vecine /Freepik

Problemele economice ale Germaniei provoacă îngrijorări în ţările vecine

Captura Facebook

David Gilmour a anunțat primul album după 9 ani


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Tradiții de respectat în Vinerea Mare a Paștelui

În Vinerea Mare, o zi importantă din săptămâna Sfintelor...

pixel