Când ai cele mai mari șanse să câștigi la loto, potrivit astrologiei
Autor: Romina Baluta
Data publicării:
Știați că astrologia vă poate arăta care sunt cele mai bune zile pentru a juca la loto? 

Fiecare zi a săptămânii este guvernată de o anumită planetă. Mai mult, orele din zi sunt, de asemenea, guvernate de planete. Acest lucru poate fi calculat pornind de la ora de răsărit a soarelui, care reprezintă prima oră a zilei. Prima oră a zilei este guvernată de planeta care reprezintă ziua respectivă. După aceasta, fiecare oră de după răsăritul soarelui se atribuie unei planete, începând cu Saturn, Jupiter, Marte, Soarele, Venus, Mercur și Luna. Acestea sunt cele șapte planete tradiționale care sunt folosite. După Lună, se începe din nou cu Saturn și se repetă aceeași ordine.

De exemplu, prima oră a zilei de marți ar fi guvernată de Marte, urmată de Saturn, apoi de celelalte șase planete în aceeași ordine până la răsăritul soarelui în ziua următoare. Cele mai norocoase ore planetare din punct de vedere al ușurinței și al banilor sunt, desigur, orele lui Venus și Jupiter.


Jocurile de noroc și speculațiile sunt conectate sau guvernate de casa a cincea, așa că, dacă acorzi atenție plasamentelor tale în casa a cincea și zilelor și orelor pe care le guvernează, îți poți indica momentele în care ai cele mai mari șanse să câștigi la loterie.

Cel mai bun moment pentru a juca la loto, conform astrologiei

Potrivit astrologului Shawty Herbs, primul pas pentru a determina care este cea mai norocoasă zi a ta presupune să te uiți la casa a cincea din harta ta natală. "Este foarte important să acorzi atenție semnului și gradului casei a cincea", explică ea. De acolo, vei nota zilele pe care le guvernează semnul și gradul casei tale de a cincea.

În videoclipul ei explicativ, Shawty Herbs analizează o hartă cu o casă a cincea a Taurului la gradul 13. "Acest lucru înseamnă că această persoană ar putea avea mai mult noroc jucând la loto vineri", ziua în care domină Venus, planeta guvernatoare a Taurului. În plus, gradul 13 este un grad Berbec, așa că acest nativ ar putea avea, de asemenea, șanse mai mari să câștige la loto marți, ziua în care Marte, planeta care guvernează Berbecul, este Marte.

Partea Norocului este un punct din harta natală care semnifică prosperitate în viața cuiva, așa că observarea poziționării în casă a Părții Norocului în harta ta și urmarea acestei strategii te poate ajuta să găsești un moment bun suplimentar pentru a juca la loto.

Dacă doriți să vă sporiți și mai mult norocul folosind metoda din videoclip, ați putea lua în considerare cumpărarea unui bilet de loterie nu numai în ziua care vă guvernează a cincea casă, ci și în timpul orei planetare sau în timpul orelor lui Jupiter sau Venus.


Uneori, planetele în tranzit pot aduce, de asemenea, noroc la loto. De multe ori, cei care câștigă fie au "planete norocoase" conectate la casa a cincea, fie tranzite norocoase care trec prin harta lor atunci când câștigă.

Jupiter în conjuncție, trigon sau sextil cu Venus natală ar fi prima planetă în tranzit de căutat care ar putea crește șansele de câștig. Jupiter conjunct, trigon sau sextil cu Soarele a fost, de asemenea, cunoscut ca fiind norocos. Jupiter sextil, conjunct, trigon sau chiar opus lui Uranus poate fi norocos. În special, tranzitul lui Jupiter în opoziție cu Uranus este cunoscut ca un "tranzit al jucătorilor". Deoarece acesta este o opoziție, poate merge în ambele sensuri, iar tu te-ai putea simți norocos - și apoi să pierzi.

Dacă vrei să-ți sporești și mai mult norocul, încearcă să găsești un tranzit pozitiv al lui Venus în aceeași perioadă în care ai un tranzit al lui Jupiter. Ai putea căuta Venus în aspect cu aproape orice planetă, dar, în special, ar funcționa bine cu Jupiter, Soarele, Venus sau orice planetă din casa a cincea, a opta sau a doua, potrivit yourtango.com

Articole similare

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci zilnic avocado

Avocado și-au câștigat un loc de cinste în inimile...

Ce se întâmplă cu corpul tău când mănânci nuci în fiecare zi

Nucile au o multitudine de efecte benefice asupra...

Ceaiuri bune pentru ameliorarea simptomelor de burnout

Iată care sunt cele mai bune ceaiuri pentru situațiile...

De ce se recomandă să citești seara, înainte de culcare

Iată de ce e bine să răsfoiești o carte înainte să...


Top citite
Foto: Costinești, flickr/brianj.lowe

Cazarea în Costinești, mai scumpă decât în Bali. Venirea lui Travis Scott a aruncat în aer prețurile

Foto: Pixabay

Praf saharian peste România. Dr. Beatrice Mahler, avertisment: Ce nu este recomandat în astfel de momente

Captura Instagram

Kim Kardashian a plimbat câinii Madonnei când era copilă

Captura Facebook

Astăzi este ziua Barbrei Streisand! Cântăreața a împlinit 82 de ani

Taylor Swift / Foto: Eva Rinaldi / Flickr

Impactul Taylor Swift! Ce au făcut fanii cântăreței într-un pub din Londra

Captura Facebook

Eminem a "sărbătorit" 16 ani de când a renunțat la substanțe interzise și alcool


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Joe Biden interzice TikTok în SUA! Ce o să se întâmple

Președintele Biden tocmai a semnat un proiect de lege...

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci zilnic avocado

Avocado și-au câștigat un loc de cinste în inimile...

Deep Purple lansează un nou album

Legendara trupă rock va lansa albumul pe 19 iulie, iar single-ul principal...

pixel