Care sunt PUNCTELE FORTE ale fiecărei zodii în 2023?
Autor: Echipa RadioDCNews
Data publicării:
Vrei să descoperi care sunt punctele tale forte, în funcție de semnul din zodiac? Iată pe ce te poți baza în 2023, ca să faci lucrurile să meargă!

Astrologia ne poate spune care sunt trăsăturile pozitive asociate fiecărui semn zodiacal, de care fiecare dintre noi se poate folosi.

Mai mult decât atât, avem și ajutor în 2023. De exemplu, Jupiter stă în semnul Berbecului până pe 16 mai, iar acest lucru nu poate decât să ne ajute. De ce? Pentru că aduce și mai mult curaj îndrăzneților și îi ajută pe cei temători să facă primul pas. Orice inițiativă făcută până pe 16 mai 2023 va fi de bun augur. Jupiter este o planetă transpersonală imensă, dar și cel care ne pune la dispoziție șanse, oportunități sau câștiguri. Pe scurt, vine cu abundență.

Amintim și de faptul că Saturn se află în semnul Vărsătorului până pe 7 martie și ne poate schimba complet perspectiva asupra lumii. Vărsătorul ține și de dorințele și de asiprațiile și speranțele noastre. Îți arată că prin răbdare, prin a lucra cu tine mult vei reuși, dar până acolo s-ar putea să te vezi cu adevărat, să vezi toate defectele din oglindă pentru a le putea corecta și a le pune apoi în aplicare.

Lilith tranzitează semnul Leului până pe 3 octombrie, motiv în plus să ne descoperim talentele și să le punem la muncă serios. 

Berbec

Ai idei minunate, o minte creativă și abilități de lider! Așa că, în 2023, natura ta competitivă te poate face să ai succes. Mai mult, realizările tale o să aducă o influență pozitivă și în viața oamenilor din jurul tău. Poți să-i inspiri pe cei dragi cu entuziasmul și puterea ta de muncă. Fii aproape de ei și ajută-i să crească.

Taur

Ești un semn foarte ambițios, care lucrează enorm pentru a-și atinge obiectivele, iar asta se poate vedea și în 2023. De fel, nu te lași doborât de nimic. Trebuie să spunem și că ai o intuiție extraordinară și știi multe despre lumea înconjurătoare. Lasă-te ghidat de intuiția ta cât mai mult cu putință. Ești fiabil și mereu acolo pentru prieteni și apropiați.

Gemeni

Care sunt atuurile Gemenilor? Știi deja că ești sociabilul zodiacului, așa că profită de acest avantaj ca să treci cu bine prin acest an. Ești un adevărat prieten, ești vorbăreț, te împrietenești ușor și ai o personalitate plăcută. Să nu uităm de inteligență! La această listă se poate adăuga și simțul umorului și strategiile tale, care îți vin mereu în ajutor.

Rac

Cel mai important punct forte pentru Raci este chiar empatia. De aici provine și intuiția ta naturală. Ești grijuliul grupului, ești sentimental, iar acestea pot fi și avantaje incredibile. Faci oamenii să își dorească prezența ta, datorită firii tale iubitoare. Îți place să ai grijă de ceilalți, așa că profită de asta și în acest an, fără să te pui pe locul 2.

Leu

Eșți carismatic, te faci ușor remarcat și ești foarte plăcut de cei din jur. Așa că utilizează acest avantaj ca să-ți creezi noi conexiuni în anul care abia a început. Ești guvernat de Soare, sursa vieții, așa că ești și foarte creativ, dar și generos. Poți fi un lider înnăscut și ai capacitatea să aduni în jurul tău persoane puternice.

Citește continuarea pe ASTROSENS.RO

Articole similare

Vodka infuzată cu meteorit: Prețul și unde o poți găsi

Distileria franceză Pegasus marchează debutul pe piața...

Un studiu avertizează: Evitați alcoolul pe avion

Un studiu recent descurajează consumul de alcool pe...

De ce nu mai ținem minte amintirile din copilărie

Experiențele din copilăria timpurie ne modelează...


Top citite
Captura Instagram

Versurile melodiei pe care Babasha a interpretat-o la concertul Coldplay

Foto: RadioDCNews

Coldplay ziua 2: Chris Martin - Huiduiți-mă + invitat special supraviețuitor Colectiv. Babasha nu a mai fost huiduit

Foto: Agerpres

Despre Babasha, rasism, clasism și societatea românească

Captura tiktok

Răspunsul lui Babasha după huiduielile de la concertul ColdPlay

Captura Facebook

A murit Mark James, compozitorul hitului „Suspicious Minds”

Foto: Pexels

Ce gen de muzică preferă oamenii în dormitor. Un nou studiu dezvăluie preferințele muzicale în timpul sexului


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Fanii Taylor Swift provoacă activitate seismică în Edinburgh

Seismologii din Edinburgh au descoperit că fanii Taylor...

A murit Mark James, compozitorul hitului „Suspicious Minds”

Compozitorul american Mark James, cunoscut pentru hituri...

Despre Babasha, rasism, clasism și societatea românească

Muzica e o ființă evolutivă și strict subiectivă.

pixel