Care sunt PUNCTELE FORTE ale fiecărei zodii în 2023?
Autor: , Echipa RadioDCNews | Dată: 11 ian 2023, 11:22
Vrei să descoperi care sunt punctele tale forte, în funcție de semnul din zodiac? Iată pe ce te poți baza în 2023, ca să faci lucrurile să meargă!

Astrologia ne poate spune care sunt trăsăturile pozitive asociate fiecărui semn zodiacal, de care fiecare dintre noi se poate folosi.

Mai mult decât atât, avem și ajutor în 2023. De exemplu, Jupiter stă în semnul Berbecului până pe 16 mai, iar acest lucru nu poate decât să ne ajute. De ce? Pentru că aduce și mai mult curaj îndrăzneților și îi ajută pe cei temători să facă primul pas. Orice inițiativă făcută până pe 16 mai 2023 va fi de bun augur. Jupiter este o planetă transpersonală imensă, dar și cel care ne pune la dispoziție șanse, oportunități sau câștiguri. Pe scurt, vine cu abundență.

Amintim și de faptul că Saturn se află în semnul Vărsătorului până pe 7 martie și ne poate schimba complet perspectiva asupra lumii. Vărsătorul ține și de dorințele și de asiprațiile și speranțele noastre. Îți arată că prin răbdare, prin a lucra cu tine mult vei reuși, dar până acolo s-ar putea să te vezi cu adevărat, să vezi toate defectele din oglindă pentru a le putea corecta și a le pune apoi în aplicare.

Lilith tranzitează semnul Leului până pe 3 octombrie, motiv în plus să ne descoperim talentele și să le punem la muncă serios. 

Berbec

Ai idei minunate, o minte creativă și abilități de lider! Așa că, în 2023, natura ta competitivă te poate face să ai succes. Mai mult, realizările tale o să aducă o influență pozitivă și în viața oamenilor din jurul tău. Poți să-i inspiri pe cei dragi cu entuziasmul și puterea ta de muncă. Fii aproape de ei și ajută-i să crească.

Taur

Ești un semn foarte ambițios, care lucrează enorm pentru a-și atinge obiectivele, iar asta se poate vedea și în 2023. De fel, nu te lași doborât de nimic. Trebuie să spunem și că ai o intuiție extraordinară și știi multe despre lumea înconjurătoare. Lasă-te ghidat de intuiția ta cât mai mult cu putință. Ești fiabil și mereu acolo pentru prieteni și apropiați.

Gemeni

Care sunt atuurile Gemenilor? Știi deja că ești sociabilul zodiacului, așa că profită de acest avantaj ca să treci cu bine prin acest an. Ești un adevărat prieten, ești vorbăreț, te împrietenești ușor și ai o personalitate plăcută. Să nu uităm de inteligență! La această listă se poate adăuga și simțul umorului și strategiile tale, care îți vin mereu în ajutor.

Rac

Cel mai important punct forte pentru Raci este chiar empatia. De aici provine și intuiția ta naturală. Ești grijuliul grupului, ești sentimental, iar acestea pot fi și avantaje incredibile. Faci oamenii să își dorească prezența ta, datorită firii tale iubitoare. Îți place să ai grijă de ceilalți, așa că profită de asta și în acest an, fără să te pui pe locul 2.

Leu

Eșți carismatic, te faci ușor remarcat și ești foarte plăcut de cei din jur. Așa că utilizează acest avantaj ca să-ți creezi noi conexiuni în anul care abia a început. Ești guvernat de Soare, sursa vieții, așa că ești și foarte creativ, dar și generos. Poți fi un lider înnăscut și ai capacitatea să aduni în jurul tău persoane puternice.

Citește continuarea pe ASTROSENS.RO

Articole similare

Ceapa, efect antiinflamator. Cum să o consumi

Ceapa oferă beneficii unice pentru organism.

Combate oboseala cu ajutorul aromaterapiei

Oboseala psihică se instalează, în special la adulți,...


Top citite
Casa Rihannei a fost înconjurată de poliție. Ce s-a întâmplat cu artista

Casa Rihannei a fost înconjurată de poliție. Ce s-a întâmplat cu artista

Alex Velea: Dacă aș începe să dau și dedicații aș veni acasă cu triplu banii pe care îi fac acum / Facebook

Alex Velea: Dacă aș începe să dau și dedicații aș veni acasă cu triplu banii pe care îi fac acum

Berea praf nu este o idee nouă

O berărie din Germania a inventat berea praf. Ce spun experții

Surorile Kardashian au "INCENDIAT" Instagramul după ultima lor postare

Nimic preambalat

Americanii descoperă magazinele cu zero deșeuri

Oamenii "vor atinge nemurirea până în 2031", prezice un expert în științe / Photo by David Cassolato

Oamenii "vor atinge nemurirea până în 2031", prezice un expert în științe


Cele mai noi articole

Buna Vestire! Ce este interzis să faci sâmbătă, 25 Martie

Sărbătoarea cu cruce roșie numită ,,Buna Vestire” este...

Americanii descoperă magazinele cu zero deșeuri

Pasta de dinți la borcan, sirop de arțar vărsat,...