Care sunt PUNCTELE FORTE ale fiecărei zodii în 2023?
Autor: , Echipa RadioDCNews | Dată: 11 ian 2023, 11:22
Vrei să descoperi care sunt punctele tale forte, în funcție de semnul din zodiac? Iată pe ce te poți baza în 2023, ca să faci lucrurile să meargă!

Astrologia ne poate spune care sunt trăsăturile pozitive asociate fiecărui semn zodiacal, de care fiecare dintre noi se poate folosi.

Mai mult decât atât, avem și ajutor în 2023. De exemplu, Jupiter stă în semnul Berbecului până pe 16 mai, iar acest lucru nu poate decât să ne ajute. De ce? Pentru că aduce și mai mult curaj îndrăzneților și îi ajută pe cei temători să facă primul pas. Orice inițiativă făcută până pe 16 mai 2023 va fi de bun augur. Jupiter este o planetă transpersonală imensă, dar și cel care ne pune la dispoziție șanse, oportunități sau câștiguri. Pe scurt, vine cu abundență.

Amintim și de faptul că Saturn se află în semnul Vărsătorului până pe 7 martie și ne poate schimba complet perspectiva asupra lumii. Vărsătorul ține și de dorințele și de asiprațiile și speranțele noastre. Îți arată că prin răbdare, prin a lucra cu tine mult vei reuși, dar până acolo s-ar putea să te vezi cu adevărat, să vezi toate defectele din oglindă pentru a le putea corecta și a le pune apoi în aplicare.

Lilith tranzitează semnul Leului până pe 3 octombrie, motiv în plus să ne descoperim talentele și să le punem la muncă serios. 

Berbec

Ai idei minunate, o minte creativă și abilități de lider! Așa că, în 2023, natura ta competitivă te poate face să ai succes. Mai mult, realizările tale o să aducă o influență pozitivă și în viața oamenilor din jurul tău. Poți să-i inspiri pe cei dragi cu entuziasmul și puterea ta de muncă. Fii aproape de ei și ajută-i să crească.

Taur

Ești un semn foarte ambițios, care lucrează enorm pentru a-și atinge obiectivele, iar asta se poate vedea și în 2023. De fel, nu te lași doborât de nimic. Trebuie să spunem și că ai o intuiție extraordinară și știi multe despre lumea înconjurătoare. Lasă-te ghidat de intuiția ta cât mai mult cu putință. Ești fiabil și mereu acolo pentru prieteni și apropiați.

Gemeni

Care sunt atuurile Gemenilor? Știi deja că ești sociabilul zodiacului, așa că profită de acest avantaj ca să treci cu bine prin acest an. Ești un adevărat prieten, ești vorbăreț, te împrietenești ușor și ai o personalitate plăcută. Să nu uităm de inteligență! La această listă se poate adăuga și simțul umorului și strategiile tale, care îți vin mereu în ajutor.

Rac

Cel mai important punct forte pentru Raci este chiar empatia. De aici provine și intuiția ta naturală. Ești grijuliul grupului, ești sentimental, iar acestea pot fi și avantaje incredibile. Faci oamenii să își dorească prezența ta, datorită firii tale iubitoare. Îți place să ai grijă de ceilalți, așa că profită de asta și în acest an, fără să te pui pe locul 2.

Leu

Eșți carismatic, te faci ușor remarcat și ești foarte plăcut de cei din jur. Așa că utilizează acest avantaj ca să-ți creezi noi conexiuni în anul care abia a început. Ești guvernat de Soare, sursa vieții, așa că ești și foarte creativ, dar și generos. Poți fi un lider înnăscut și ai capacitatea să aduni în jurul tău persoane puternice.

Citește continuarea pe ASTROSENS.RO

Articole similare

Cel mai eficient și ieftin somnifer natural

Afla cum poți sa prepari somniferul natural.

Horoscopul este DUR pentru TREI zodii

Avem câteva probleme de rezolvat. Una dintre ele este că...


Top citite
Viitorul incert al omenirii: Amenințările ce ne pândesc/Freepik

Viitorul incert al omenirii: Amenințările ce ne pândesc

Hillary Clinton îl ironizează pe Putin în privinţa extinderii NATO: Păcat, Vladimir. Tu ai atras-o asupra ta

Hillary Clinton îl ironizează pe Putin în privinţa extinderii NATO: Păcat, Vladimir. Tu ai atras-o asupra ta

Chitaristul american Al Di Meola, internat la ''Bagdasar-Arseni''

Chitaristul american Al Di Meola, internat la ''Bagdasar-Arseni''

Nick Cannon, despre Mariah Carey: Ea a fost stânca mea

Nick Cannon, despre Mariah Carey: Ea a fost stânca mea

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston deschide ușa trecutului: Porecla primită la școală

Sursa foto: freepik.com

Singurul tip de paste pe care îl poți consuma la dietă. Nu îți afectează silueta


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

„Dumbledore” din seria „Harry Potter” a murit

Actorul Michael Gambon a murit, joi, la vârsta de 82 de...