Ce înseamnă dacă ai o aură curcubeu. Nu te-ai fi gândit la asta
Autor: Romina Baluta
Data publicării:
Aura este doar un alt mod de a descrie tipul de energie pe care o purtați în viața de zi cu zi. Deși nu sunt vizibile cu ochiul liber, ele reprezintă un câmp de energie care te face să fii cine ești. Aura care te înconjoară și care îți indică trăsăturile de personalitate poate fi oricare dintre culorile principale, cum ar fi roșu, galben, verde, albastru, portocaliu, roz, violet sau chiar alb. Dar cea mai rară culoare de aură dintre toate nu este doar o singură nuanță, ci un curcubeu cu esența fiecărei culori de aură.

Dacă ești unul dintre indivizii unici, suficient de norocoși pentru a umbla cu o aură curcubeu, ai un amestec de multe trăsături de personalitate din diferite culori de aură și ești un mare mister. Aura curcubeu nu este corelată cu o chakră în mod special, dar în funcție de ce culoare este dominantă de la un moment la altul, poate înclina mai mult spre una decât spre celelalte.

Probabil că ești puternic și plin de o energie vibrantă și asta te face adorabil pentru toți cei pe care îi întâlnești. Ești sensibil la nevoile tale și ale celorlalți și ești extrem de clar cu privire la ceea ce îți dorești în viață. Te ridici la înălțimea situației atunci când adversitatea îți iese în cale, dar ai inima ușor de frânt și ești empatic față de suferințele altor persoane. Sunteți deosebit de deschis, iar cercul dvs. social vă reflectă aura, fiind plin de oameni diferiți, din diferite domenii de activitate.

Ce înseamnă dacă ai o aură curcubeu

Persoanele cu aură curcubeu sunt ferme și robuste, pur și simplu fericite că sunt în viață și hotărâte să descopere tot ce pot în puținul timp pe care îl au pe această planetă. Au o pasiune și o poftă de viață pe care o aduc în fiecare decizie pe care o iau și în fiecare acțiune pe care o întreprind.

7 trăsături de personalitate ale aurei curcubeu

1. Transformatoare

Aurele curcubeu sunt ca niște cameleoni sau metamorfoze, deoarece ele locuiesc în cele mai bune (și cele mai rele) dintre toate celelalte aure. Ele sunt rapide, agile și, de obicei, au în arsenalul lor instrumentul potrivit pentru a face față la orice le iese în cale.

2. Încrezători

Cei care au o aură curcubeu sunt încrezători, atât în chestiuni personale, cât și profesionale. Pentru că au atât de multe resurse utile în interior, tind să aibă tot ce au nevoie și sunt încrezători în abilitățile lor.

3. Pozitiv

În cea mai mare parte, aurele curcubeu au o viziune pozitivă asupra vieții. Ele văd frumusețea în toate lucrurile și sunt lente în a judeca. Acest lucru îi face pe oameni să vină la ei ca un magnet, în speranța că o parte din bucuria lor se răsfrânge asupra lor.


4. Fermecătoare

Persoanele cu aură curcubeu sunt fermecătoare. Abilitatea de a atrage oamenii este pur subiectivă, dar aurele curcubeu știu ce li se cere la momentul exact când este nevoie. Ele sunt capabile să îi abordeze pe ceilalți în moduri special adaptate pentru a-i face să se simtă remarcabili.

5. Misterioasă

Este greu să cunoști toate aspectele unei persoane cu o aură curcubeu. Sunt o fântână adâncă plină de moduri misterioase care ar putea fi dificil de înțeles, mai ales că multe dintre caracteristicile lor par să intre în conflict unele cu altele.

6. Rezilient

Dacă există cineva care știe cum să-și revină după o nenorocire, acela este o aură curcubeu. Deși viața pentru ei nu este perfectă, văd paharul ca fiind "pe jumătate plin" și au o forță interioară care îi ajută să depășească chiar și cele mai mari obstacole ale vieții.

7. Energetic

Curcubeii au nevoie de multă energie, fizică și emoțională, pentru a accesa toate zonele personalității lor. Ei pot fi empatici într-o clipă și plini de dragoste dură în următoarea. Pentru a-și menține toate chakrele în echilibru și în funcțiune, trebuie să exercite multă energie, așa că ar trebui să își ia timp pentru a se reîncărca, potrivit yourtango.com 

Articole similare

Ce se întâmplă cu corpul tău când mănânci nuci în fiecare zi

Nucile au o multitudine de efecte benefice asupra...

Ceaiuri bune pentru ameliorarea simptomelor de burnout

Iată care sunt cele mai bune ceaiuri pentru situațiile...

De ce se recomandă să citești seara, înainte de culcare

Iată de ce e bine să răsfoiești o carte înainte să...


Top citite
Rapperul Travis Scott

Travis Scott vine în România! Cât a costat să cânte în Costinești

Captura Instagram

Delia a început să danseze de fericire pe TikTok: Vine băiatu

Captura Youtube

Dorian Popa a explicat de unde provine vorba "Hâtz Johnule". Totul a plecat din 1994

Captura Youtube

Vrei să te stabilești în Norvegia? Daniel Solheim a oferit informații pas cu pas

Captura Youtube

Cum se lucrează pe străzile din București în prag de alegeri

Captura Youtube

Ce este harm reduction. Dr. Alin Popescu: Este un concept foarte generos


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Monica Anghel și Killa Fonic pregătesc o piesă împreună

Monica Anghel a postat o poza pe Instagram împreună cu...

pixel