Cea mai bună destinaţie de vacanţă, în funcţie de zodia ta
Autor: radiodcnews Team | Dată: 13 Martie 2022, 13:08
Care sunt cele mai potrivite destinații de vacanță, în funcție de semnul tău zodiacal sau ascedent? 

Iată ce aflăm din recomandările smartertravel.com:

Berbec: Spania

Spania este o destinaţie de vis pentru nativii Berbec sau cei cu ascendent în Berbec, unde culorile vibrante, mâncarea delicioasă şi mişcările pasionale pe ritmuri latino te poartă într-o adevărată aventură. 

Taur: Franţa

Dacă mai trebuie să explicăm de ce aceasta este alegerea perfectă pentru un Taur, vom începe cu energia romantică şi visătoare şi arhitectura frumoasă. Apoi îţi vom face poftă de mese la braserii cochete, cu un pahar de vin, o degustare de brânzeturi şi alte delicatese fine. Nu uita să îţi delectezi simţul vizual şi cu galeriile de artă din minunatele muzee şi să te îţi bucuri simţul olfactiv cu câteva parfumuri franţuzeşti, bineînţeles. Mai ai nevoie de motive?

Gemeni: Brazilia

Ce am putea să îi recomandăm unui "fluture social" ca tine dacă nu o ţară reprezentată de carnavaluri superbe şi unde spontaneitatea este un stil de viaţă. Nu vei fi dezamăgit/ă nici de opţiunile culinare şi crede-ne pe cuvânt: Nu ai cum să te plictiseşti o clipă!

Rac: Noua Zeelandă

De ce? În primul rând vrem să aducem Racii în mediul lor natural, cât mai aproape de apă. Peisajele naturale de aici ţi se vor imprima în memorie pentru totdeauna. Dacă te plictiseşti de frumuseţea plajelor, poţi oricând să te bucuri de peisajele subacvatice la scufundări și snorkeling. Am menţionat Plaja cu apă caldă? Mai bine te lăsăm să cauţi singur/ă dacă ţi-am stârnit curiozitatea.

Leu: Grecia

Ce poate iubi un semn de foc dacă nu o ţară însorită, care te inspiră şi te îndeamnă să fii creativ, visător şi pasional. Dacă îţi place istoria, rezervă-ţi câteva zile bune sau chiar săptămâni să explorezi atent nu doar insulele şi rămăşiţele antice, ci şi legendele fermecătoare ale locului.

Citeşte mai departe pe astrosens.ro

Articole similare

Prăjitura lui Moș Nicolae. Rețeta specială de sărbătoare

De Sfântul Nicolae sau Moș Nicolae, poți prepara o...


Top citite
Nora Dincă

Jurnalista Nora Dincă, mărturisire după moartea actorului Doru Ana: M-am gândit mult dacă să fac această confesiune publică. Această descoperire a fost pentru mine un cutremur de mare magnitudine

Mircea Badea

Maia Morgenstern, acuzată de tăcere totală de Mircea Badea

Dr. Mihail Pautov: Cum poți scăpa de 7 - 8 kilograme într-o lună

Răspuns după derapajul lui Cezar Ionașcu privind declarațiile despre Delia care nu vrea să aibă copii

Dana Sota

Secretul de frumusețe al Danei Sota. Împlinește 60 de ani, dar arată de maximum 30! Oricine poate face acasă acest truc / video

Mircea Badea

Mircea Badea: Nu pot fi bănuit că aș fi un fan al lui Vasile Dîncu, dar trebuie să o spun


Cele mai noi articole

Top căutări pe Google în 2022

Vezi în articol topul căutărilor românilor pe Google în 2022.