Cel mai dur film de pe Netflix care îți face pielea de găină! E locul 1 în top
Autor: , Liana Ganea | Dată: 18 Martie 2023, 16:37
Thrillerul, regizat de Jamie Payne și scris de Neil Cross, servește ca o continuare a seriei de televiziune britanice cu același nume (2010 – 2019) și îl are ca protagonist pe actorul Idris Elba.

Filmul care te va ține în suspans de la început până la final este „Luther: The Fallen Sun”, o continuare de la sfârșitul sezonului cinci al celebrului serial psihologic cu același nume - „Luther”.

De ce este considerat cel mai dur film de pe Netflix

Ei bine, filmul spune povestea unui detectiv din Londra, Luther - jucat de Idris Elba (50 de ani) - care devine obsedat de prinderea unui ucigaș în serie până în punctul în care este dispus să estompeze unele linii morale și etice. De la ce a început totul?

Filmul începe cu dispariția unui tânăr, Callum Aldrich, o victimă a lui David Robey - un psihopat sadic cu planuri îngrozitoare, ce își filmează victimele în ipostaze indecente pentru a le șantaja.

În acel moment, Luther îi promite mamei bărbatului răpit că-l va găsi cu orice preț – așa că ticălosul criminal, îngrijorat, oferă presei un dosar cu informații incrimitoare despre detectiv pentru a-l aresta și a-l băga în închisoare. 

Acum, după gratii, Luther este batjocorit de un criminal în serie pe care se pare că nu a reușit să-l prindă, așa că iese din închisoare pentru a-și termina treaba. Dar, bineînțeles că nu este chiar atât de ușor. David Robey nu este singurul său dușman care vrea să-l vadă după gratii, ci și detectiva Odette Raine (Cynthia Erivo) își dorește același lucru.

Cei doi se întâlnesc în sfârșit

Singurul care îi oferă ajutor din interiorul departamentului de poliție la început este vechiul său șef, Martin Schenk (Dermot Crowley), care se întoarce la birou în calitate de consultant după ce s-a pensionat. Și, după cum v-ați putea imagina, odată ce detectiva Odette asistă la amploarea faptelor rele de care Robey este capabil, ea trebuie să intre într-o alianță incomodă cu Luther.   

După o luptă brutală, criminalul se aruncă într-un lac înghețat încercând să scape, însă se îneacă - acesta fiindu-i sfârșitul. După ce moare în punctul culminant al filmului, Luther este găsit și arestat din nou de detectiva Odette Raine, dar în loc să se întoarcă la închisoare, aceasta îi propune în schimb un loc de muncă.

Trailerul poate fi vizionat aici:

Articole similare

Top citite
Foto: Pexels.com

Ieşiţi din ţară cu copiii în perioada următoare? Atenţie la documentele de călătorie ale acestora!

Încă două ţări restricţionează accesul la TikTok

Foto: Freepik

1.000 de euro din partea statului. Cine sunt tinerii care pot primi suma

Este efectul restricțiilor impuse de SUA

Huawei înlocuiește mii de piese din SUA cu versiuni chinezești

Adapost caini. Foto: Pexels.com

Sfaturi pentru cei care adoptă un câine de la adăpost

Plouă cu bărbați... Miley Cyrus ȘOCHEAZĂ din nou

Plouă cu bărbați... Miley Cyrus ȘOCHEAZĂ din nou


Cele mai noi articole

Plouă cu bărbați... Miley Cyrus ȘOCHEAZĂ din nou

"River" este cel de-al doilea single extras de pe cel...

Încă două ţări restricţionează accesul la TikTok

Val de restricţii asupra aplicaţiei TikTok.