Cele mai abordabile semne zodiacal, potrivit astrologilor. Vibrația lor vă va permite să vă simțiți relaxați imediat
Autor: , Romina Baluta | Dată: 05 apr 2023, 14:33
Atunci când sunteți la o petrecere sau la serviciu, cu unele persoane este mai ușor să faceți conversație. Acestea emană căldură și au întotdeauna un zâmbet pe față. Sau poate că au ochi frumoși. Oricare ar fi, aceste persoane îi vor primi întotdeauna pe ceilalți în cercul lor. Dar ce îi face atât de magnetici? Horoscopul lor ar putea fi un motiv. Continuă să citești pentru a afla de la astrologi despre cel mai abordabil semn zodiacal, de la perfect plăcut la fericit ospitalier.

Leu

Se pare că oamenii nu se mai satură de cei cu zodia Leu. Ei atrag oamenii și radiază încredere și pozitivitate în cea mai mare parte a timpului. "Personalitatea gregară și sociabilă a Leului invită la conversație și conexiune", spune Jill Loftis, astrolog și fondator la Nuit Astrology.

Aceste semne de foc au o carismă naturală care îi face ușor de abordat. Dacă nu te deranjează nevoia lor constantă de atenție, atunci să te apropii și să vorbești cu ei nu ar trebui să fie o problemă. De asemenea, sunt un semn fix, așa că sunt de încredere și autentici. Leul iubește mulțimea, așa că ce mai contează una în plus? Cu siguranță te vor primi cu brațele deschise.

Fecioară

Fecioara ar putea părea închisă uneori, datorită anxietății și a creierului lor orientat spre detalii, dar își doresc ca oamenii să poată veni la ei pentru orice au nevoie. "Poate că nu la fel de vorbăreț, Fecioara este întotdeauna deschis pentru a-i ajuta pe alții", spune Loftis. Ei sunt semnul serviciului și nu iubesc nimic mai mult decât să fie utili. Le place, de asemenea, să aibă dreptate și vor recunoaște acest lucru. Așa că, dacă își pot folosi "viziunea Fecioarei" pentru a rezolva probleme sau a găsi soluții, o vor face fără ezitare.

Deși acestor semne de pământ le place să rămână singuri, le place să fie disponibili pentru cei din jurul lor.

Pești

Să fii lângă un ei este ca și cum te-ai înfășura într-o pătură caldă. Nu te poți abține să nu te simți confortabil și în siguranță când ești cu ei - îți va fi greu să le părăsești spațiul odată ce ești acolo. Ryan Marquardt, astrolog și fondator al Ryan's Astrology spune că aceștia sunt capabili să se oglindească în alți oameni fără să încerce. "Poate părea că se dau de gol pentru că nu ai o idee bună despre cine sunt, dar începi să te vezi pe tine însuți în ei, ceea ce îi face abordabili", spune el.

Acești pești plini de sentimente sunt empatici și grijulii, așa că vibrația lor vă va permite să vă simțiți relaxați imediat.

Taur

Taurul este unul dintre cele mai loiale și de încredere semne. "De obicei, sunt destul de deschiși și calzi, ceea ce îi face abordabili și neintimidanți", spune Loftis. Ei apreciază stabilitatea și securitatea, ceea ce îi face pe oameni să simtă că pot veni la ei pentru orice. Cu Venus, planeta asociată cu dragostea, ca guvernator, acești oameni prosperă în a crea spații care se simt ca acasă. Marquardt spune că au o personalitate ancorată în pământ și că ceilalți se simt liniștiți în prezența unui Taur.

Gemeni

Gemenii sunt fericiți, iar puterea lor de comunicare este de neegalat. Energia lor este vibrantă și ușoară până la punctul de a fi contagioasă. "Au un mod de a se angaja cu oameni din tot felul de medii și sunt capabili să găsească un punct comun cu aproape oricine", spune Marquardt. Sunt guvernați de Mercur, planeta comunicării și pot vorbi despre orice cu oricine. Să nu vă fie niciodată teamă să vă apropiați de aceste semne de aer, deoarece vor sărbători o nouă prezență în cercul lor social. Se vor adapta la tine și la nevoile tale.

Balanță

Dacă Peștii te fac să te simți ca sub o pătură caldă, atunci Balanța te face să te simți ca și cum ai fi înfășurat în cea mai confortabilă plapumă. Ei emană căldură și au o energie magnetică care, fără îndoială, îi face să fie cel mai accesibil semn zodiacal. Să nu-ți dorești să nu le fii aproape este aproape imposibil. Aceste semne de aer iubesc, de obicei, să fie înconjurate de oameni și vor primi pe oricine pe orbita lor. Ei au un mod de a face pe toată lumea să se simtă liniștită fără a încerca să forțeze o conexiune. Loftis îi descrie ca fiind socialiștii zodiacului care vor întotdeauna ca ceilalți să se simtă confortabil. Sunt foarte buni la a face conversație și îi fac pe toți să se simtă văzuți și auziți aproape imediat.

"Balanța nu este doar diplomatică și cooperantă, ci este și un semn cardinal, așa că va face tot posibilul să se asigure că te simți înțeles și apreciat în prezența lor", spune Marquardt, potrivit bestlife.ro

Articole similare

De ce tunsoarea basca este atât de "la modă" acum

Tot mai mulți tineri dar și adulți au ales în acest an...

Cum faci covrigi ca la covrigărie la tine acasă

Află rețeta cu care poți să îți faci covrigi ca la...


Top citite
Înregistrarea 8D care a speriat ascultătorii. Noul trend pe TikTok/ Photo by cottonbro studio

Înregistrarea 8D care a speriat ascultătorii. Noul trend pe TikTok

Mark Zuckerberg s-a fotografiat BĂTUT! Ce a pățit fondatorul Facebook/Instagram

Mark Zuckerberg s-a fotografiat BĂTUT! Ce a pățit fondatorul Facebook

Trendul care face ravagii pe TikTok. Faci NPC și primești zeci de mii de dolari/Freepik

Trendul care face ravagii pe TikTok. Faci NPC și primești zeci de mii de dolari

Tom Hanks avertizează asupra unei reclame care îi foloseşte imaginea pe baza inteligenţei artificiale/Facebook

Tom Hanks avertizează asupra unei reclame care îi foloseşte imaginea pe baza inteligenţei artificiale

Misterul absenței inelului de logodnă de pe degetul lui Meghan Markle/Sursa foto Agerpres

Misterul absenței inelului de logodnă de pe degetul lui Meghan Markle

Nelly Furtado, în lenjerie, vedetă în cea mai nouă campanie a brandului lui Kim Kardashian/Facebook

Nelly Furtado, în lenjerie, vedetă în cea mai nouă campanie a brandului lui Kim Kardashian


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole