Cele mai egoiste semne zodiacale. Se vor lupta până la moarte pentru a o obține ce vor
Autor: Romina Baluta
Data publicării:
 Cu toții avem tendințe egoiste, și asta e în regulă! Totul face parte din amestecul atât de complex al ființei noastre umane. Cu toate acestea, unii dintre noi au tendința de a folosi această caracteristică un pic mai frecvent decât restul dintre noi. Dacă un anumit eveniment sau ceva anume din viața ta te determină să te întrebi de ce ești atât de egoist, ar fi bine să te uiți la astrologie pentru a afla dacă ești unul dintre cele.

1. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Atunci când un Berbec își dă seama ce își dorește, se duce după el. Acesta este un lucru bun, nu-i așa? Ei bine, poate scăpa și de sub control. Berbecul are o atitudine total "eu primul" și tinde să aibă una dintre cele mai hotărâte personalități.

Este la fel de simplu ca și cum ar fi așa: Dacă ești la cumpărături cu un Berbec și acesta vede ultima plăcintă, dar știe că și tu o vrei, se va lupta până la moarte pentru a o obține. Vor veni cu motive (chiar și atunci când știi că acele motive nu sunt adevărate) pentru care au nevoie de acea ultimă plăcintă cu pizza. Dacă acesta ești tu: Fă sacrificii, Berbec. Am înțeles - urăști absolut deloc să fii inconfortabil, dar, într-adevăr, este o parte a vieții. Lasă pe altcineva să aibă parte de acea plăcintă măcar o dată.


2. Taur (20 aprilie - 20 mai)

Deși un Taur reprezintă stabilitatea și fiabilitatea, dorința lor de securitate îi poate face adesea lacomi și materialiști. De asemenea, pot deveni prea sensibili, prea emotivi și, cu siguranță, prea posesivi. De exemplu, un Taur își poate face prietenul sau prietena să îi cumpere o valiză nouă doar pentru a merge într-o excursie de weekend la Fire Island, dar se va lupta cu cel care se uită la partenerul său cu ochi flămânzi. Dacă acesta ești tu: Nu mai cereți din ce în ce mai mult și lăsați-vă relațiile să prospere cu ceea ce aveți. Și nu fiți atât de agresiv. Te descurci ... nu trebuie să îți demonstrezi nimic.


3. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Deși Gemenii se pricep foarte bine să fie acomodat și versatil, acest lucru poate cădea de pe mâner mai repede decât îți dai seama. Din cauza modului lor interschimbabil, pot fi văzuți ca fiind vanitoși și superficiali. Dacă te afli la o petrecere cu un Gemeni, nu fi surprinsă dacă personalitatea lor falsă iese la iveală și apare de nicăieri o persoană complet nouă . Au tendința de a se adapta la medii din motive egoiste și nu le pasă dacă ești sau nu de acord cu această călătorie. Dacă acesta ești tu: Trebuie să înveți să fii OK fiind tu însuți. Nimeni nu este impresionat de posesiunile tale materiale sau de reputația ta ... dacă stau cu tine, este pentru că le place, ei bine, TU. Așa că dă-ți jos acea personalitate falsă și lasă-te să te simți bine în pielea ta.


4. Leu (23 iulie - 22 august)

Leul este un semn de genul "ceea ce vezi este ceea ce primești"; totuși, nu este o surpriză faptul că pot fi și destul de egoiști. Este minunat că sunt neînfricați atunci când vine vorba de a fi campioni la orice obstacol aruncat în calea lor, însă atunci când văd ceva ce își doresc, se termină jocul pentru toți ceilalți. În ochii lor, numele lor este scris pe acel lucru pe care și-l doresc, indiferent cine altcineva ar putea avea ochii ațintiți asupra aceluiași lucru. Dacă acesta ești tu: Lăsați pe altcineva să se ocupe de lumina reflectoarelor pentru o vreme. Dacă vreți ca prietenii să vă rămână în preajmă, va trebui să vă sacrificați.

5. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

O Fecioară este meticuloasă. Au un ochi ager pentru orice fel de defecte sau greșeli, ceea ce este excelent pentru autoperfecționare. Dar sunt primii care îi critică pe toți ceilalți. Una este să fii dur cu tine însuți, dar alta este să fii dur și critic cu ceilalți. Doar pentru că tu nu ai face asta, nu înseamnă că altcineva nu poate, Fecioară. Te-am întrebat dacă m-am îngrășat? Nu. Nu ți-am cerut părerea. Nu te mai gândi la cum ai trata tu lucrurile, Fecioară, și începe să fii conștient că persoana cu care vorbești este diferită. Dacă acesta ești tu: Oprește-te cu criticile și lasă-ți prietenii să își facă treaba. Nu obținem cu toții ceea ce ne dorim tot timpul, așa că asigură-te că îi lași pe oameni să se gândească în felul lor.

Articole similare

Ce se întâmplă cu corpul tău când mănânci nuci în fiecare zi

Nucile au o multitudine de efecte benefice asupra...

Ceaiuri bune pentru ameliorarea simptomelor de burnout

Iată care sunt cele mai bune ceaiuri pentru situațiile...

De ce se recomandă să citești seara, înainte de culcare

Iată de ce e bine să răsfoiești o carte înainte să...


Top citite
Rapperul Travis Scott

Travis Scott vine în România! Cât a costat să cânte în Costinești

Captura Instagram

Delia a început să danseze de fericire pe TikTok: Vine băiatu

Foto: Costinești, flickr/brianj.lowe

Cazarea în Costinești, mai scumpă decât în Bali. Venirea lui Travis Scott a aruncat în aer prețurile

Captura Youtube

Dorian Popa a explicat de unde provine vorba "Hâtz Johnule". Totul a plecat din 1994

Captura Youtube

Câți bani a strâns Selly până acum. Tatăl influencerului: Andrei a cheltuit până la 18 ani cât tot neamul meu

Bătălia dintre Kim Kardashian și Taylor Swift / Facebook

Bătălia dintre Kim Kardashian și Taylor Swift


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Kim Kardashian a plimbat câinii Madonnei când era copilă

Kim Kardashian a confirmat că a plimbat câinii Madonnei...

pixel