Cele mai frumoase daruri de Crăciun pentru prietenii patrupezi
Autor: Liana Ganea
Data publicării:
Sărbătorile de iarnă în familie sunt cele mai frumoase. Şi pentru că din familie fac parte şi animăluţele de companie, e bine să ne amintim să le punem şi lor, sub brad, ceva frumos sau gustos. 

Spiritul sărbătorilor de iarnă trebuie simțit și de animalele de companie. Iubitorii de animale au luat cu asalt magazinele dedicate acestora pentru a le face cadouri de Crăciun. Astfel, în magazinele de tip pet-shop s-au vândut în această perioadă o mulțime de articole pentru câini și pisici. Stăpânii animalelor au vrut ca, de sărbători, să le bucure cu ceva de ronțăit sau cu o jucărie.

Jucăriile cu tematică de Crăciun sunt perfecte pentru această ocazie. Se completează perfect cu accesoriile utile care le fac traiul mai confortabil. Unul dintre cadourile alese cel mai des, dar oferit la începutul lunii decembrie, a fost calendarul advent. În acesta se găsește câte un os, un biscuite sau o recompensă delicioasă pentru fiecare zi până pe data de 25 decembrie.

Pe motiv că pisicile fug de apă, unele persoane aleg să le cumpere acestora șampon uscat. Acest șampon oferă un aspect plăcut blăniței. Tot pentru pisici au mai fost achiziționate jucării din sfoară care le ajută la tocirea ghearelor, dar și șoareci de jucărie care au pene în loc de coadă. În această perioadă au fost căutate în mod special hăinuțe de Crăciun, papioane și căciulițe.

E bine să faci cadou de Crăciun un animal de companie?

Unii zic că da, alții, că nu. Cei mai mulți oameni iubesc animalele, iar multe dintre acestea devin membri cu drepturi depline ai familiei. Fie că este vorba de câine, pisică, iepure, hamster, pești, țestoase sau alte necuvântătoare, există însă o controversă legată de oferirea lor drept cadou.

În timp, copiii au tendinţa să se plictisească de ele iar părinţii sunt nevoiţi să le dea sau chiar să le abandoneze în stradă. Din acest motiv oferirea de câini sau pisici drept daruri de Crăciun nu este întotdeauna cea mai inspirată alegere, mai ales dacă nu sunteţi siguri că cei care le primesc sunt mari iubitori de necuvântătoare.

Aşadar, animalele de companie nu ar trebui cumpărate pe post de jucării, indiferent de cât de mult plâng copiii! Ele trebuie alese în cunoștință de cauză, odată cu asumarea responsabilităților pe care le presupun. Trebuie plimbate, hrănite, au nevoie de interacțiune, de joc, de contact emoțional.

Articole similare

Musaca de post. Rețeta delicioasă

Musacaua de post este ideală în această perioadă. Iată cum se prepară...

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci zilnic avocado

Avocado și-au câștigat un loc de cinste în inimile...

Ce se întâmplă cu corpul tău când mănânci nuci în fiecare zi

Nucile au o multitudine de efecte benefice asupra...


Top citite
Captura Instagram

Adrian elicopter de luptă și Iorga s-au certat cu Selly

Captura Youtube

La ce a renunțat Feli pentru muzică: O să fie golul inimii mele întotdeauna

Eminem

Eminem anunță un nou album și declară 'The Death of Slim Shady'

Coachella a luat amendă de 28.000 de dolari din cauza unei artiste. Ce s-a întâmplat

Coachella a luat amendă de 28.000 de dolari din cauza unei artiste. Ce s-a întâmplat

Captura Facebook

Orlando Bloom i-a scris lui Katy Perry „o declarație de misiune”

FOTO: freepik @cofentist_tm

Interzicerea TikTok nu va rezolva problemele legate de influența străină a rețelelor de socializare


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Zendaya ar putea reveni în industria muzicală „într-o zi"

Zendaya a vorbit despre revenirea ei în industria...

pixel