Culoarea lacului de unghii pe care ar trebui să o porți, în funcție de semnul tău zodiacal
Autor: Romina Baluta
Data publicării:
Când vine vorba de modă și frumusețe, fiecare are gusturi diferite. Fie că preferi look-urile simple, clasice, fie că ești genul căruia îi place să experimenteze, este întotdeauna distractiv să te exprimi prin garderoba și machiajul tău. Și cum vara se apropie cu pași repezi, este timpul să începi să te gândești la manichiură și pedichiură. În zilele noastre, salonul de manichiură are lacuri în toate culorile curcubeului, dar astrologia te poate ajuta să restrângi căutarea. Continuă să citești pentru a afla ce culoare de lac de unghii ar trebui să porți, în funcție de semnul tău zodiacal.

Berbec: Roșu rubin

Berbecii sunt lideri pasionați care nu se tem să se afirme, să încerce noi tendințe sau să experimenteze cu nuanțe îndrăznețe. Dar, din moment ce ești mereu în mișcare, un design simplu, dar clasic, care să se remarce, este cel mai potrivit pentru tine.

Un strop de ojă roșie rubinie, îndrăzneață și colorată, îți va permite să te lași în voia comportamentului tău amuzant și jucăuș. În plus, roșul este culoarea ta de putere, așa că te vei simți îndrăzneață și încrezătoare indiferent de situație.

Taur: Manichiura franțuzească clasică

Taurii sunt loiali și de încredere. Sunteți un fan al lucrurilor încercate și adevărate și vă plac lucrurile clasice și mereu la modă. "Ești cunoscută pentru frumusețea ta naturală", spune astrologul profesionist KJ Atlas. "Așa că ai nevoie de un stil care să fie superb [și] intenționat, dar nimeni nu ar ști vreodată cât de multă muncă a fost depusă de fapt în el." Manichiura franceză clasică este simplă, dar și atemporală și frumoasă.

Gemeni: Curcubeu

Gemenii sunt iuți la minte și adaptabili. Și, deși vă place să vă răsfățați, vă poate fi greu să vă restrângeți opțiunile. Așadar, îți vei dori o culoare de ojă care să-ți permită o anumită versatilitate. De ce să nu încerci să pictezi fiecare deget cu o culoare diferită care să reflecte personalitatea ta amuzantă și sociabilă? În acest fel, nu te vei plictisi niciodată.

Rac: Perla opalescentă

Sensibil și foarte intuitiv, îți plac lucrurile care te fac să te simți confortabil și familiar. Și, ca semn de apă emoțional, vă place și nostalgia.

"Având mereu grijă de ceilalți, Racul are nevoie de un stil ușor de întreținut în deplasare, însă trebuie să fie totuși șic", spune Atlas. O sofisticată nuanță opalescentă de perlă reflectă energia ta liniștitoare și senină și este o explozie dulce din trecut.

Leu: Portocaliu aprins

Ca extrovertită amuzantă a zodiei, ai nevoie de o ojă care să îți arate încrederea în tine și care să facă o declarație. Și, ca semn guvernat de Soare, ești cel mai atrasă de culorile luminoase și calde. De aceea, îți recomandăm să alegi o nuanță de portocaliu suculent data viitoare când mergi la salonul de manichiură. Aceste unghii de vară, moi și dulci, vor atrage cu siguranță atenția pe tot parcursul anului.

Fecioară: Roz fardat

Fecioară, ești cunoscută pentru abordarea ta directă a vieții. Ești mereu în mișcare și nu te deranjează să încetinești pentru nimeni sau nimic. Și, ca perfecționistă a zodiei, ai nevoie de o manichiură care să arate bine și să dureze.
"Fecioara știe cum să facă un stil minimalist să pară maximalist", spune Atlas, "Îți place să te dai mare fără să fii prea ostentativă". Așadar, o ojă simplă, roz fard sau nude, ușor de întreținut, este perfectă.

Balanță: Lavanda

Trăiești și respiri frumusețea, Balanță. Guvernată de romantica Venus, îți place să experimentezi stiluri la modă. Ca și personalitatea ta, culoarea ideală a lacului tău de unghii este moale, dulce și seducătoare. În mod normal, ești atrasă de nuanțele clasice de roz și roșu, dar lavanda este o variantă frumoasă a unei nuanțe romantice. Nu numai că această nuanță violet deschis este asociată cu relaxarea, dar adaugă și un plus de culoare look-ului tău.

Scorpion: Stiletto negru

Scorpionii sunt cel mai adesea atrași de stiluri intense, temperamentale. Cu Pluto, planeta întunericului, care îți guvernează semnul zodiacal, nu ești străină de mersul pe partea întunecată.

Așa că, data viitoare când vizitezi salonul de manichiură, canalizează-ți rebelul interior și alege un set îndrăzneț de unghii stiletto negre. Această formă ascuțită a unghiilor este o abatere revigorantă de la rutina ta, dar oja neagră îți oferă vibrația misterioasă pe care o iubești atât de mult.

Săgetător: Neon

Guvernat de Jupiter, planeta norocului și a expansiunii, nu vă este teamă să ieșiți din zona de confort. "Aventurierul zodiacului, Săgetătorul poate să se mândrească cu un stil boem care arată ca și cum nu ai mai văzut un salon de înfrumusețare de săptămâni întregi - și totuși, cumva, încă arată impecabil la sfârșitul zilei", spune Atlas, pentru bestlife.com

Cu toate acestea, ești, de asemenea, un semn de foc îndrăzneț, așa că ești deschisă la o ojă strălucitoare neon - poate chiar multicoloră.

Capricorn: Verde salvie


Capricornilor le place să păstreze lucrurile profesionale, având în același timp un element de distracție și modă. Fiind un semn care face mereu planuri mari și mișcări și mai mari de bani, ai nevoie de un stil de ojă care să arate că vorbești serios.

Un verde salvie pământiu reflectă natura ta matură și de încredere și nu va necesita prea multă întreținere. S-ar putea să fie mai subtil decât unele culori, dar ai lucruri mai importante de care să-ți faci griji!

Vărsător: Animal Print

Ești o rebelă înnăscută, așa că orice manichiură care iese din comun este exact ceea ce cauți. Fie că este vorba de o culoare îndrăzneață, un imprimeu neobișnuit sau ceva cu totul unic, energia Vărsătorului poate scoate orice stil.

Dacă există cineva care se poate descurca cu un set de unghii zgomotoase și atrăgătoare, aceea ești tu, motiv pentru care un set neașteptat de unghii mix-and-match cu animal print este exact ceea ce îți recomandăm.

Pești: Flori

Ești visătoarea zodiacului, Pești, așa că, atunci când vine vorba de stilul tău, nu te iei prea în serios. Există ceva capricios și fermecător în modul în care te exprimi, iar tu ai nevoie de o culoare de ojă care să reflecte asta.

Și, deși ai tendința de a fi atrasă de culori care îți amintesc de apele răcoroase și liniștitoare, îți place, de asemenea, să experimentezi lucruri noi. Un design floral funky va adăuga exact ceea ce trebuie și te va face să te simți ca și cum ai fi una cu natura.

Articole similare

Ce se întâmplă cu corpul tău când mănânci nuci în fiecare zi

Nucile au o multitudine de efecte benefice asupra...

Ceaiuri bune pentru ameliorarea simptomelor de burnout

Iată care sunt cele mai bune ceaiuri pentru situațiile...

De ce se recomandă să citești seara, înainte de culcare

Iată de ce e bine să răsfoiești o carte înainte să...


Top citite
Captura Youtube

Vrei să te stabilești în Norvegia? Daniel Solheim a oferit informații pas cu pas

Captura Youtube

Dorian Popa a explicat de unde provine vorba "Hâtz Johnule". Totul a plecat din 1994

Captura Youtube

Cum se lucrează pe străzile din București în prag de alegeri

Captura Youtube

Ce este harm reduction. Dr. Alin Popescu: Este un concept foarte generos

Captura Youtube

Ioana Dichiseanu, despre divorțul părinților: Am crezut că Universul meu s-a terminat

foto: Pexels

Ceaiuri bune pentru ameliorarea simptomelor de burnout


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Bătălia dintre Kim Kardashian și Taylor Swift

Kim Kardashian își pierde rapid adepții, în timp ce...

Cum se lucrează pe străzile din București în prag de alegeri

Echipa DCNewsTV a ieșit astăzi pe stradă pentru a vedea...

pixel