Cum o cheamă, de fapt, pe Emily Burghelea? Şi-a şters numele din buletin: Mie nu-mi place!
Autor: , Liana Ganea | Dată: 01 aug 2022, 12:43
Fosta asistentă TV a dezvăluit care este numele ei real.

Emily Burghelea a cunoscut un succes răsunător în ultima perioadă. După ce în urmă cu câțiva ani a debutat în televiziune ca asistentă TV, tânăra a decis să revină pe micile ecrane, de data aceasta ca prezentatoare, în locul Adelei Popescu. Puțini știu, însă, care este numele real ei real.

Cum o cheamă, de fapt, pe Emily Burghelea?

Emily Burghelea are doar 23 de ani, însă a reușit să-și clădească o carieră de succes până la aceasta vârstă. A lucrat ca asistentă TV în emisiunea Mirelei Vaida, iar acum i-a luat locul Adelei Popescu, împreună cu Majda Aboulomosha și Cosmina Păsărin, după ce actrița a anunțat că va prezenta un reality show cu Cabra.

Chiar dacă mulți s-au familiarizat cu ea pe micile ecrane, puțini știu, însă, care este numele ei real: "Mă cheamă Emiliana Lăcrămioara Burghelea. Lăcrămioara, da. (râde) Dar, știi că mie îmi spuneau părinții Lăcrămioara? Până în clasa a IX-a, când m-am dus la liceu și am zis: „Eu nu pot să mă duc la liceu cu numele de Lăcrămioara. Să fie clar, mie nu-mi place!”. Eram foarte răzvrătită. Și, am zis: „O.K., îmi schimb numele pe Facebook. De acum, o să mă cheme Emily Burghelea”Nu știți că dacă îți schimbi numele, iți schimbi și destinul? Așa se zice. Treaba tare e că pe tata îl cheamă Emil. Emil, Emiliana.", a dezvăluit Emily Burghelea, pentru click.ro.

Câți ani are fiica ei, Amedea?

"Are un an și 3 luni jumate. Este fată mare. Merge de la 10 luni jumate. Chiar a mers foarte repede și asta pentru că a ajutat-o Andrei, soțul meu, să facă primii pași. O ținea de bluziță, până la un moment dat când îi dădea drumul și ea, vrei nu vrei, credea că tati e acolo, să o țină. De fapt, îi dădea curaj să îi facă singură pe primii" a mai spus Emily pentru aceeaşi sursă.

Cuvinte dure la adresa Mirelei Vaida: „Falsă și duplicitară”

După ce a participat la „Bravo, ai stil!”, Emily Burghelea a fost asistentă la „Acces Direct”, de unde a plecat cu mare scandal. Ea și-a dat demisia în direct, după ce a acuzat echipa de la Antena 1 că ascund faptul că Veronica, cunoscută ca Vulpița, este agresată de soțul ei, Viorel. „Mirela, tu știi că Viorel o agresează pe Veronica și noi trebuie să ne facem că plouă? Eu nu pot să trec peste chestia asta. Chiar nu pot să trec. A plâns la mine înainte de emisiune. Eu nu pot. Chiar nu pot, Mirela, pentru că știu cum e chestia. Îmi este foarte milă de ea, vreau să o iau la mine acasă, să stea la mine”, spunea Emily Burghelea la „Acces Direct”.

La sosurile iuţi, la Măruţă, aceasta a spus despre Mirela Vaida: „Pentru mine a fost falsă și duplicitară, ce vrei să zic? Nu vreau să o ia nimeni personal. E o chestie personală. Asta cred eu. Nu e nimic cu intenție sau să se supere cineva. Crezi că se supără pe mine?”

 

Articole similare

Prăjitura lui Moș Nicolae. Rețeta specială de sărbătoare

De Sfântul Nicolae sau Moș Nicolae, poți prepara o...


Top citite
Nora Dincă

Jurnalista Nora Dincă, mărturisire după moartea actorului Doru Ana: M-am gândit mult dacă să fac această confesiune publică. Această descoperire a fost pentru mine un cutremur de mare magnitudine

Mircea Badea

Maia Morgenstern, acuzată de tăcere totală de Mircea Badea

Dr. Mihail Pautov: Cum poți scăpa de 7 - 8 kilograme într-o lună

Răspuns după derapajul lui Cezar Ionașcu privind declarațiile despre Delia care nu vrea să aibă copii

Dana Sota

Secretul de frumusețe al Danei Sota. Împlinește 60 de ani, dar arată de maximum 30! Oricine poate face acasă acest truc / video

Mircea Badea

Mircea Badea: Nu pot fi bănuit că aș fi un fan al lui Vasile Dîncu, dar trebuie să o spun


Cele mai noi articole