Diadema purtată de Lady Diana, moștenită de prințesa Charlotte
Autor: Simona Duta
Data actualizării:
Data publicării:
Fiica prințului William și a soției acestuia, Kate Middleton, va moșteni una dintre cele mai emblematice bijuterii ale bunicii ei, Lady Di.

Copiii prinților Harry și William nu-și vor cunoaște niciodată bunica, Lady Diana, care și-a lăsat amprenta asupra lumii prin generozitatea și implicarea sa. Diana Spencer nu a fost uitată, iar tragica ei dispariție trezește și acum, după 24 de ani, multe semne de întrebare. Nepoții vor moșteni însă multe dintre obiectele care au aparținut Prințesei Inimilor, cum a fost supranumită prima soție a prințului Charles. 

Potrivit Cosmopolitan UK, prima nepoată a prințesei Diana ar urma să moștenească unul dintre cele mai emblematice obiecte ale acesteia: tiara purtată în ziua nunții cu prințul Charles. Tiara se află în prezent în grija fratelui Dianei. O sursă apropiată de familia regală a dezvăluit pentru GoodToKnow că "William este apropiat de unchiul său și a întrebat dacă tiara mamei sale ar putea fi dăruită într-o zi lui Charlotte. Contele are, la rândul lui, fete, dar el și William au convenit emblematica bijuterie a Dianei să revină primei nepoate”.

Alt interlocutor al publicației Cosmopolitan UK a explicat că micuța Charlotte știe deja multe despre bunica ei din relatările părinților. "Charlotte știe totul despre "bunica Diana" - la urma urmei, Diana este unul dintre numele ei. De asemenea, a văzut fotografii cu ea purtând tiara. Charlotte este mai mult decât conștientă că este o prințesă și are deja diademe și rochii în care să se îmbrace. Este foarte drăguță”, a declarat respectiva sursă.

Prinții William și Harry au recuperat mai multe dintre bijuteriile mamei lor pentru a le oferi soțiilor: lui Kate și lui Meghan Markle. Kate Middleton, spre exemplu, a moștenit inelul de logodnă al soacrei sale: un safir uimitor înconjurat de diamante, evaluat acum la 123.000 de lire sterline. De asemenea, a purtat diademe și cerceii de perle care au aparținut Dianei.

Inelul de logodnă al lui Meghan Markle a fost creat chiar de prințul Harry. Prințul Harry a ținut să adauge la design diamantele care au aparținut mamei sale. Meghan a mai fost văzută purtând cercei cu fluture și o brățară care i-a aparținut lui Lady Di.

Cât costă să fii îngropat lângă Marilyn Monroe

Articole similare

Cozonac pentru Paști. Rețeta pas cu pas

Iată o rețetă simplă pentru cozonac:

Musaca de post. Rețeta delicioasă

Musacaua de post este ideală în această perioadă. Iată cum se prepară...

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci zilnic avocado

Avocado și-au câștigat un loc de cinste în inimile...

Ce se întâmplă cu corpul tău când mănânci nuci în fiecare zi

Nucile au o multitudine de efecte benefice asupra...


Top citite
Fotografie de la PhotoMIX Company/Pexels

Activitățile de lucru cu publicul suspendate între 1 și 6 mai, anunță MAI

Captura Youtube

Tania Popa a vorbit despre colaborarea cu Selly la filmul Buzz House: Mi-a zis să-i arăt cum o să fac, să vadă dacă o sa fac bine/În capul meu a fost: 'Tuți...

Captura Instagram

Selly s-a împăcat cu Adrian Elicopter de luptă. Videoclipul cu cei doi are aproape 1 milion de vizualizări (VIDEO)

Fotografie de la Pixabay

Pe insula Capri, italienii nu mai au loc de turişti

Britney Spears sărbătorește sfârșitul luptelor juridice cu tatăl ei/Facebook

Britney Spears sărbătorește sfârșitul luptelor juridice cu tatăl ei

Jon Bon Jovi „nu a fost impresionat” de Livin' On a Prayer / Bon Jovi

Jon Bon Jovi „nu a fost impresionat” de Livin' On a Prayer


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Prințul Harry așteptat la Londra, apoi în Nigeria cu Meghan

Prințul Harry se va întoarce în Marea Britanie pentru a...

Paris Hilton declară că noul ei album are de toate

Paris Hilton susține că cel de-al doilea album de studio...

pixel