Dior a tranformat poarta Mumbai-ului în podium pentru creațiile sale VIDEO
Autor: radiodcnews Team | Dată: 01 apr 2023, 08:10
Joi, în cadrul unei strălucitoare prezentare de modă, Dior a transformat marele monument istoric Gateway of India din Mumbai într-o pasarelă plină de celebritate, frumusețe și măiestrie.

Flancat de emblematicul hotel Taj Mahal Palace, luminat puternic, decorul spectaculos a transformat situl de patrimoniu din capitala indiană a divertismentului și afacerilor într-un amestec de culoare și stil, în timp ce modelele s-au aliniat pentru a prezenta colecția pre-toamnă 2023 a casei de modă pariziene.

Atmosfera a reverberat cu ritmuri fusion de la muzicieni live, în timp ce măiestria indiană a fost în centrul atenției în colecția directorului de creație Maria Grazia Chiuri.

Casa de modă a prezentat rochii din mătase, haine de seară și fuste inspirate de tradiționalul sari. Spectacolul s-a deschis cu o gamă de culori neutre, trecând subtil la verde pădure înainte de a face loc unei explozii de culori și modele strălucitoare. În tot acest timp, majoritatea modelelor au purtat șiruri de perle în jurul gâtului.

Dior a avut o lungă asociere cu India prin intermediul atelierului Chanakya din Mumbai, care lucrează cu artizani și femei defavorizate. Spectacolul a readus în lumina reflectoarelor piața indiană a modei de lux, unde marile branduri occidentale de modă, precum Pierre Cardin, Yves Saint Laurent și Valentino, și-au prezentat colecțiile în trecut.

India, în prezent a cincea cea mai mare economie a lumii, a fost întotdeauna cunoscută pentru arta sa complexă a broderiei, pentru textilele opulente și pentru ornamentele sale. Cu o clasă de mijloc tânără și cu aspirații înalte, care are acces ușor la internet - și un număr tot mai mare de super-bogați -, India se transformă rapid într-o piață de consum cheie pentru mărcile internaționale de modă.

Mulți designeri indieni au deschis, de asemenea, magazine în capitalele mondiale ale modei, cum ar fi New York și Dubai, și și-au prezentat colecțiile în cadrul săptămânilor internaționale ale modei.

Pentru a completa lista de invitați, Dior a apelat la o serie de invitați de marcă din India și din alte țări. Printre actorii de la Bollywood prezenți s-au numărat legendara Rekha, fashion icon-ul Sonam Kapoor Ahuja și Anushka Sharma, însoțită de soțul ei, jucătorul indian de cricket Virat Kohli.

Celebrități occidentale sau de origine indiană - precum Freida Pinto, Simone Ashley din "Bridgerton", sitarista Anoushka Shankar și redactorul-șef al Vanity Fair, Radhika Jones - au asistat la spectacol. Printre alți invitați s-au numărat actrița Maisie Williams din "Game of Thrones" și actorii thailandezi Mile și Apo din "KinnPorsche".

Articole similare

Tipuri de dansuri străvechi din diferite părți ale lumii

Dansurile străvechi reprezintă forme de expresie...

Nepoata lui Elvis a devenit „doula de moarte”

Ce înseamnă „doula de moarte”?


Top citite
Omul care a câștigat de 14 ori la LOTO a spus SECRETUL

Omul care a câștigat de 14 ori la LOTO a spus SECRETUL

Nepoata lui Elvis a devenit „doula de moarte”

Nepoata lui Elvis a devenit „doula de moarte”

New York este acoperit de o ceaţă portocalie. Oamenii sunt obligaţi să poarte măşti de protecţie

New York este acoperit de o ceaţă portocalie. Oamenii sunt obligaţi să poarte măşti de protecţie

vitamina d. FOTO: Freepik @outkastdesign

Vitamina D, impact asupra sănătății. Depresia și oboseala, semnele deficitului de vitamina D

WhatsApp anunță noi SCHIMBĂRI / Photo by Anton

WhatsApp anunță noi SCHIMBĂRI

Când au aflat oamenii prima dată de MUZICĂ. Ce beneficii are asupra omenirii/Photo by Ylanite Koppens

Când au aflat oamenii prima dată de MUZICĂ. Ce beneficii are asupra omenirii


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Tipuri de dansuri străvechi din diferite părți ale lumii

Dansurile străvechi reprezintă forme de expresie...

Între râs și melodie: Fascinația cabaretului

Știai ce înseamnă cabaret?

Formația UFO. "Belladonna" o melodie EXCEPȚIONALĂ

Formația UFO este o trupă britanică de rock formată în...