Dior a tranformat poarta Mumbai-ului în podium pentru creațiile sale VIDEO
Autor: radiodcnews Team
Data actualizării:
Data publicării:
Joi, în cadrul unei strălucitoare prezentare de modă, Dior a transformat marele monument istoric Gateway of India din Mumbai într-o pasarelă plină de celebritate, frumusețe și măiestrie.

Flancat de emblematicul hotel Taj Mahal Palace, luminat puternic, decorul spectaculos a transformat situl de patrimoniu din capitala indiană a divertismentului și afacerilor într-un amestec de culoare și stil, în timp ce modelele s-au aliniat pentru a prezenta colecția pre-toamnă 2023 a casei de modă pariziene.

Atmosfera a reverberat cu ritmuri fusion de la muzicieni live, în timp ce măiestria indiană a fost în centrul atenției în colecția directorului de creație Maria Grazia Chiuri.

Casa de modă a prezentat rochii din mătase, haine de seară și fuste inspirate de tradiționalul sari. Spectacolul s-a deschis cu o gamă de culori neutre, trecând subtil la verde pădure înainte de a face loc unei explozii de culori și modele strălucitoare. În tot acest timp, majoritatea modelelor au purtat șiruri de perle în jurul gâtului.

Dior a avut o lungă asociere cu India prin intermediul atelierului Chanakya din Mumbai, care lucrează cu artizani și femei defavorizate. Spectacolul a readus în lumina reflectoarelor piața indiană a modei de lux, unde marile branduri occidentale de modă, precum Pierre Cardin, Yves Saint Laurent și Valentino, și-au prezentat colecțiile în trecut.

India, în prezent a cincea cea mai mare economie a lumii, a fost întotdeauna cunoscută pentru arta sa complexă a broderiei, pentru textilele opulente și pentru ornamentele sale. Cu o clasă de mijloc tânără și cu aspirații înalte, care are acces ușor la internet - și un număr tot mai mare de super-bogați -, India se transformă rapid într-o piață de consum cheie pentru mărcile internaționale de modă.

Mulți designeri indieni au deschis, de asemenea, magazine în capitalele mondiale ale modei, cum ar fi New York și Dubai, și și-au prezentat colecțiile în cadrul săptămânilor internaționale ale modei.

Pentru a completa lista de invitați, Dior a apelat la o serie de invitați de marcă din India și din alte țări. Printre actorii de la Bollywood prezenți s-au numărat legendara Rekha, fashion icon-ul Sonam Kapoor Ahuja și Anushka Sharma, însoțită de soțul ei, jucătorul indian de cricket Virat Kohli.

Celebrități occidentale sau de origine indiană - precum Freida Pinto, Simone Ashley din "Bridgerton", sitarista Anoushka Shankar și redactorul-șef al Vanity Fair, Radhika Jones - au asistat la spectacol. Printre alți invitați s-au numărat actrița Maisie Williams din "Game of Thrones" și actorii thailandezi Mile și Apo din "KinnPorsche".

Articole similare

Vodka infuzată cu meteorit: Prețul și unde o poți găsi

Distileria franceză Pegasus marchează debutul pe piața...

Un studiu avertizează: Evitați alcoolul pe avion

Un studiu recent descurajează consumul de alcool pe...

De ce nu mai ținem minte amintirile din copilărie

Experiențele din copilăria timpurie ne modelează...


Top citite
Captura Instagram

Versurile melodiei pe care Babasha a interpretat-o la concertul Coldplay

Foto: RadioDCNews

Coldplay ziua 2: Chris Martin - Huiduiți-mă + invitat special supraviețuitor Colectiv. Babasha nu a mai fost huiduit

Foto: Agerpres

Despre Babasha, rasism, clasism și societatea românească

Captura tiktok

Răspunsul lui Babasha după huiduielile de la concertul ColdPlay

Captura Facebook

A murit Mark James, compozitorul hitului „Suspicious Minds”

Foto: Pexels

Ce gen de muzică preferă oamenii în dormitor. Un nou studiu dezvăluie preferințele muzicale în timpul sexului


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Fanii Taylor Swift provoacă activitate seismică în Edinburgh

Seismologii din Edinburgh au descoperit că fanii Taylor...

A murit Mark James, compozitorul hitului „Suspicious Minds”

Compozitorul american Mark James, cunoscut pentru hituri...

Despre Babasha, rasism, clasism și societatea românească

Muzica e o ființă evolutivă și strict subiectivă.

pixel