Directorul financiar demisionar al unei platforme crypto este dorit înapoi. Îi oferă un salariu lunar de 90.000 de dolari
Autor: radiodcnews Team
Data publicării:
O platformă de cryptomonede aflată în faliment angajează pe un salariu record un director de finanțe.

Platforma de creditare aflată în faliment, Celsius, vrea să-l aducă înapoi pe fostul director de finanțe (CFO) Rod Bolger și să-i plătească aproximativ 92.000 de dolari pe lună, pe o perioadă de cel puțin șase săptămâni. Creditorul aflat la ananghie spune că are nevoie de Bolger pentru naviga prin procedura de faliment în calitate de consilier, conform unei moțiuni depuse la Districtul de Sud din New York.

„Din cauza cunoștințelor domnului Bolger cu afacerile debitorilor, debitorii au solicitat, iar domnul Bolger a fost de acord în așteptarea aprobării Curții, să continue să ofere servicii de consultanță debitorilor în conformitate cu un acord de consultanță”, se arată în dosar. „În considerarea serviciilor de consultanță oferite de domnul Bolger, Debitorii sunt de acord să-i plătească domnului Bolger suma de 120.000 USD pe lună, proporțională pentru perioada stabilită.”

Și-a dat demisia în iunie

Moțiunea continuă spunând că, în timpul mandatului lui Bolger, el a dirijat eforturile de a menține afacerea pe linia de plutire în timpul volatilității pieței din acest an, ghidând aspectele financiare ale afacerii și acționând ca lider al companiei. În cele din urmă, depinde de Districtul de Sud din New York să decidă dacă îi permite lui Bolger să revină la Celsius. Există o audiere Zoom stabilită pentru luni, 8 august, pentru a analiza moțiunea.

Bolger, fost CFO pentru Royal Bank of Canada și diviziile Bank of America, a fost anterior cu platforma de crypto preț de cinci luni înainte de a demisiona pe 30 iunie, la aproximativ trei săptămâni după ce platforma a întrerupt toate retragerile, invocând „condiții extreme de piață”. În timp ce a lucrat cu normă întreagă cu compania în calitate de CFO, această moțiune arată că a avut un salariu de bază de 750.000 USD și un bonus în numerar bazat pe performanță de până la 75% din baza sa, pe lângă opțiunile de acțiuni și tokeni, aducând venitul său la aproximativ 1,3 milioane de dolari anual.

Compania l-a instalat ulterior pe Chris Ferraro, pe atunci șeful departamentului de planificare financiară, analiză și relații cu investitorii pentru Celsius, în postul de CFO. La câteva zile de la numirea sa, compania a depus falimentul.

Articole similare

Cazul unui contabil care lucrează cu 200 de facturi zilnic

Deși operează cu 200 de facturi zilnic, un contabil...

Previziunile BNR despre creșterea economică

Vezi în articol care sunt previziunile BNR despre...

Finlanda a cumpărat ”Praștia lui David” din Israel

Este o dorință mai veche a Finlandei. 


Top citite
Astăzi este ziua lui Lady Gaga! Artista a împlinit 38 de ani

Astăzi este ziua lui Lady Gaga! Artista a împlinit 38 de ani

Teo Trandafir, captură video Youtube EGO

Teo Trandafir, veste tristă. Proiectul la care a renunțat complet: „Nu voi mai avea timp”

Putin spune că Rusia nu va ataca NATO, dar că avioanele F-16 vor fi doborâte în Ucraina / Foto: Kremlin.ru

Putin spune că Rusia nu va ataca NATO, dar că avioanele F-16 vor fi doborâte în Ucraina

50 Cent confirmă lansarea unui documentar despre Diddy

50 Cent confirmă lansarea unui documentar despre Diddy

Sursa: Facebook / Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă distincţie la gala premiilor Ivor Novello

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Cum să ai un ten luminos și o piele fină. Trucurile banale


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

50 Cent confirmă lansarea unui documentar despre Diddy

50 Cent a confirmat că va lansa un documentar în care va...

pixel