Dr. Mihail Pautov: Cum poți scăpa de 7 - 8 kilograme într-o lună
Autor: Ioana Dinu | Dată: 05 oct 2022, 09:43
Dr. Mihail Pautov a spus cum poți scăpa de 7 - 8 kilograme într-o lună.

Atenție: acest program nu este pentru oricine. Dacă ai orice boală cronică, vorbește cu medicul tău înainte de a aplica cele șapte reguli.

1. O masă pe zi - acea masă trebuie să meargă spre dieta ketogenică, dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să mâncăm doar carne și grăsimi, ci legume și fructe din abundență. La acea masă trebuie să avem un curcubeu de legume, sub orice formă - călite la tigaie, cuptor, le mâncăm proaspete în salată. Putem avea și o carne de calitate - un piept de pui bine făcut, o vită de calitate, un somon gras, niște fructe de mare. Putem mânca trei-patru ouă la acea masă. Putem mânca brânză. Dar fără pâine, orez, paste, făinoase, dulciuri. Și ne rămân 23 de ore în care nu mâncăm absolut nimic și corpul nostru se reface.

2. Sport. Cum să faci sport? Luni, miercuri și vineri mergi pe jos sau alergi în parc dimineața cel puțin 30 minute.

3. Continui să faci sport, dar de data aceasta faci sală de forță. Ridici greutăți sub supravegherea unui antrenor, iar asta faci marți, joi și sâmbătă. Dacă nu ai făcut sport până acum, te poți adapta ușor.

4. Duminica trebuie să te odihnești.

5. Minimum opt ore de somn.

6. Practică instrospecția. Când ți se face foame, este foarte bine să te așezi pe canapea și să te gândești de ce simți asta. Poate îți lipsește altceva, poate îți lipsește afecțiunea, o conversație cu un prieten.

7. Scapă de stres. Știu că este greu, dar poți să practici o formă de meditație. Să îți iei o pauză. Poți să meditezi 15 minute, în pauza de masă. De asemenea, poți face exerciții fizice când ești stresat.

Este important ca după o lună, după ce ai slăbit, să continui un program organizat. După o lună, poți mânca două mese pe zi, a zis Dr. Mihail Pautov.

VEZI ȘI: Cea mai bună apă și sănătoasă din România de la robinet. Orașul în care o găsești, o spune medicul Mihail Pautov

@doctor.mihail

ATENTIE: acest program nu este pentru oricine; daca ai orice boala cronica vorbeste cu medicul tau inainte de a aplica cele 7 reguli.

♬ original sound - doctor.mihail

Articole similare

Prăjitura lui Moș Nicolae. Rețeta specială de sărbătoare

De Sfântul Nicolae sau Moș Nicolae, poți prepara o...


Top citite
Nora Dincă

Jurnalista Nora Dincă, mărturisire după moartea actorului Doru Ana: M-am gândit mult dacă să fac această confesiune publică. Această descoperire a fost pentru mine un cutremur de mare magnitudine

Mircea Badea

Maia Morgenstern, acuzată de tăcere totală de Mircea Badea

Dr. Mihail Pautov: Cum poți scăpa de 7 - 8 kilograme într-o lună

Răspuns după derapajul lui Cezar Ionașcu privind declarațiile despre Delia care nu vrea să aibă copii

Dana Sota

Secretul de frumusețe al Danei Sota. Împlinește 60 de ani, dar arată de maximum 30! Oricine poate face acasă acest truc / video

Mircea Badea

Mircea Badea: Nu pot fi bănuit că aș fi un fan al lui Vasile Dîncu, dar trebuie să o spun


Cele mai noi articole

Top căutări pe Google în 2022

Vezi în articol topul căutărilor românilor pe Google în 2022.