Ele sunt cele mai înțelepte semne zodiacale. Au succes garantat în orice situație
Autor: Romina Baluta
Data publicării:
Înțelepciunea poate fi găsită în multe forme diferite, dar unii oameni au pur și simplu acea vibrație atotștiutoare și sunt fericiți să împărtășească cunoștințele lor cu ceilalți. Fie că asta înseamnă că sunt o enciclopedie ambulantă plină de fapte sau pur și simplu par să fi învățat deja toate lecțiile de viață, acești oameni sunt logici, empatici și sunt întotdeauna acolo pentru a da sfaturi înțelepte. Deoarece aceste trăsături nu vin în mod natural la toată lumea, astrologia poate fi un factor decisiv. Citește mai departe pentru a descoperi cele mai înțelepte semne zodiacale.

Balanță

Balanța este un semn cardinal, ceea ce înseamnă că este unul dintre liderii zodiacului, deoarece inițiază unul dintre cele patru anotimpuri. Sunt pricepuți în a-i conduce pe ceilalți și în a aduce oamenii laolaltă, plus că au un talent pentru a începe proiecte noi.

"Elementul lor de aer reprezintă intelectul, comunicarea și dorința de cunoaștere, ceea ce face ca Balanțele să fie înțelepte în cuvintele și deciziile lor", spune Rachel Clare, astrolog profesionist la Mystic Sense.

Nu este o revelație uriașă faptul că acest semn excelează în circumstanțe care necesită diplomație și echilibru. Înțelepciunea Balanței poate conecta cu ușurință diverse grupuri de oameni pentru un succes garantat în orice situație.

Fecioară

Inteligent, practic și logic sunt toate trăsăturile care îți vin în minte când te gândești la Fecioară. Jill Loftis, astrolog și fondator la Nuit Astrology, explică faptul că aceștia au un mod instinctiv de a înțelege cum pot fi îmbunătățite, raționalizate și perfecționate lucrurile și vor profita de orice ocazie pentru a avea dreptate în legătură cu ceva. "Nu se tem să își suflece mânecile și să muncească la ceva pentru a dobândi înțelepciunea și experiența necesare pentru a deveni cei mai buni în ceea ce vor să facă", spune ea.

Aceste semne de pământ vor fi întotdeauna cu cel puțin un pas înaintea ta. Ei știu că sunt inteligenți și te vor întrece în inteligență de nouă ori din zece.

Gemeni

Cu Mercur, planeta care guvernează comunicarea, adaptabilitatea și agilitatea mentală, ca guvernator, Gemenii sunt rapizi și au întotdeauna un răspuns pe vârful limbii. Fiind un alt semn de aer, ei sunt mari comunicatori și folosesc acest lucru în avantajul lor atunci când apar scenarii complexe.
Toate aceste trăsături se combină pentru a forma un semn versatil, rapid și mereu în căutare de noi experiențe și cunoștințe, povestește Clare pentru Best Life.

Deși uneori pot părea falși, din cauza faptului că se plimbă mereu de la un grup la altul, Gemenii își folosesc înțelepciunea și inteligența pentru a găsi soluții creative și pentru a-i ajuta pe alții care se pot afla într-o situație complicată.

Scorpion

Scorpionii rămân în umbră și poate părea că le pasă doar de ei înșiși, dar le place să acumuleze cunoștințe și fapte despre persoanele din viața lor. "Personalitatea Scorpionului vrea să pătrundă adânc în tot ceea ce îi intrigă, ceea ce îi poate face experți în înțelegerea celor mai intense aspecte ale vieții", spune Loftis. Ei sunt inteligenți și perspicace și își construiesc înțelepciunea prin instinct și intuiție, precum și prin dorința lor neînduplecată de a înțelege adevărul despre oamenii și lucrurile din jurul lor.

Săgetător

Când vine vorba de înțelepciune, Săgetătorul are o cantitate copleșitoare. Ei dobândesc înțelepciunea în diverse moduri și, la cât de îndrăzneți și aventuroși sunt, nu este greu de crezut că toate experiențele lor contribuie la vasta lor inteligență. Loftis spune că sunt atât profesori, cât și studenți înnăscuți, deoarece sunt mereu dispuși să învețe, dar și să împărtășească înțelegerea lor cu ceilalți. "Curiozitatea lor expansivă îi conduce pe căi filosofice pe care alții nu le-ar putea parcurge".

Clare explică faptul că planeta care îi guvernează, Jupiter, reprezintă creșterea, expansiunea și abundența, în timp ce elementul lor, focul, reprezintă entuziasmul și energia, așa că, dacă te intersectezi cu un Săgetător, lumea ta s-ar putea să se extindă și ea.

Capricorn

Capricornii sunt adesea primii care găsesc o soluție și poți garanta că vor ocupa scaunul din capul mesei. Cu combinația dintre Saturn ca guvernator și Pământ ca element, aceste semne sunt echilibrate și prosperă în ceea ce privește responsabilitatea și structura. Sunt inteligenți dincolo de anii lor și este o parte din motivul pentru care sunt cel mai înțelept semn zodiacal. Clare spune că au un ochi pentru succesul pe termen lung și se mândresc cu faptul că sunt figurile de autoritate necesare pentru ceilalți.

"S-ar putea să nu fie întotdeauna sufletul petrecerii, dar atunci când situația o cere, te poți baza întotdeauna pe un Capricorn pentru a-și aduce jocul A și pentru a face alegerea înțeleaptă", spune ea.

Articole similare

Musaca de post. Rețeta delicioasă

Musacaua de post este ideală în această perioadă. Iată cum se prepară...

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci zilnic avocado

Avocado și-au câștigat un loc de cinste în inimile...

Ce se întâmplă cu corpul tău când mănânci nuci în fiecare zi

Nucile au o multitudine de efecte benefice asupra...


Top citite
Captura Instagram

Adrian elicopter de luptă și Iorga s-au certat cu Selly

Eminem

Eminem anunță un nou album și declară 'The Death of Slim Shady'

Sursă foto: Freepik

Poate iaurtul să reducă riscul de diabet? Iată ce spun experții

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Musaca de post. Rețeta delicioasă

Captura Youtube

Oana Radu a vorbit despre declinul său din muzică: După Vocea României a venit un val și m-a dărâmat

 Foto: Facebook The Family Royal

Palatul Buckingham actualizează în mod regulat planurile de înmormântare. Ce se întâmplă cu Regele Charles


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Zendaya ar putea reveni în industria muzicală „într-o zi"

Zendaya a vorbit despre revenirea ei în industria...

pixel