Fii atent la data de 28 octombrie 2022. Ultima șansă a lui Jupiter în Berbec, avertizează astrologii
Autor: Ioana Dinu | Dată: 29 sep 2022, 19:08
Astrologul și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce în prim-plan detalii despre tranzitul lui Jupiter în semnul Berbecului, acesta se va încheia pe 28 octombrie.   

Lui Jupiter în Berbec îi plac încrederea, îndrăzneala, curajul, independența, viteza. Câteodată și alinturile sau furia. Și nu așa simplu, ci într-un mod amplificat. Este precum primul scâncet al unui bebeluș. Pune lumea în mișcare. Dacă până pe 28 octombrie nu se întâmplă și ceva nou/bun în viața ta, apoi să știi că va fi DOAR vina ta. Astrele îți dau, dar nu îți bagă și în traistă”, spunea astrologul Daniela Simulescu la începutul acestui tranzit. 

Berbecul vorbește și de mișcare, de energie, faceți cât mai mult sport. Canalizați furia aceea, scoateți ce este bun prin ea. Mergeți la alergat, mergeți la sală. Jupiter în Berbec nu vine cu ceva „soft”, ci este, mai degrabă, energia în stare brută care pleacă de la tine, în primul rând, prin corpul tău. Pornește în acțiune făcând jogging, mergând la sală, ai nevoie de mult sport în perioada aceasta. Fiind în semnul Berbecului, anumite decizii s-ar putea să fie un pic necalculate, imature, deci puțină atenție când vă aruncați cu totul, bucurați-vă de ceea ce simțiți, de adrenalină și de beneficii. Jupiter în semnul Berbecului vorbește și despre individualism, despre cine sunt eu și cine vreau să fiu, vorbește și despre „ce anume îmi iese din asta?”. Vom fi mult mai atenți atunci când ne implicăm în anumite situații, vrând de fiecare dată să putem să beneficiem și noi de acestea, să ne bucurăm de anumite facilități. 

Cele mai avantajate vor fi semnele de foc! Jupiter le va aduce pofta de viață, încrederea că pot face orice și revelații despre faptul că nu îți trebuie multe să reușești. Până la urmă, semnele de foc sunt cele care motivează pe alții, cele care acționează și cele care setează direcții. Bineînțeles, Jupiter le va amplifica și furia. Dar le poate oferi și instrumentele prin care să o implice într-un proiect.

Previziuni și recomandări pentru fiecare Zodie și Ascendent!

Berbec/ Ascendent în Berbec

Aspectele acestui tranzit fac ca tu să fii vedeta următoarei perioade. Jupiter este chiar în semnul tău și îți aduce ocazii de neratat și de neegalat. Încă te simți excelent și ai multă poftă de viață! 

Taur/ Ascendent în Taur

Tu trebuie să treci printr-un proces de vindecare în această perioadă și să înțelegi că oricât de mult te străduiești să ții cu dinții de ceva, până la urmă lucrurile forțate nu aduc nimic bun. Învață să pierzi ceva ca să poți câștiga ceva.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Prietenia aduce în viața voastră noi arome. Veți simți din plin ajutorul celorlalți și bine ar fi să îl cereți chiar voi sau să îl acceptați cu plăcere. Acest tranzit vă sprijină și dacă voi sunteți cei care doriți să îi ajutați pe ceilalți. Până la urmă, trăim într-o comunitate.

Rac/ Ascendent în Rac

Statutul profesional e cel care vine cu multe suprize plăcute pentru voi, deci nu neglijați aceste aspecte. Veți avea succes cu anumite proiecte, însă veți și munci pentru asta. Lăsați treburile de acasă și pentru ceilalți, nu e nevoie să duceți întraga lume pe umeri.

Leu/ Ascendent în Leu

Plecați, vă rupeți, călătoriți, studiați. O lume nouă se deschide în fața ochilor voștri dacă aveți curajul să lăsați în urmă anumite prejudecăți și nevoia toxică de control. Meditați, religia s-ar putea să capete sensuri noi pentru voi. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Accesați noi fonduri, apar discuții legate de moșteniri, se aprind anumite becuri în zona financiară a cuplului. Aveți grijă și de zona sexualității, comunicați, vindecați-vă!

VEZI CONTINUAREA PE ASTROSENS.

Articole similare

Prăjitura lui Moș Nicolae. Rețeta specială de sărbătoare

De Sfântul Nicolae sau Moș Nicolae, poți prepara o...


Top citite
Nora Dincă

Jurnalista Nora Dincă, mărturisire după moartea actorului Doru Ana: M-am gândit mult dacă să fac această confesiune publică. Această descoperire a fost pentru mine un cutremur de mare magnitudine

Mircea Badea

Maia Morgenstern, acuzată de tăcere totală de Mircea Badea

Dr. Mihail Pautov: Cum poți scăpa de 7 - 8 kilograme într-o lună

Răspuns după derapajul lui Cezar Ionașcu privind declarațiile despre Delia care nu vrea să aibă copii

Dana Sota

Secretul de frumusețe al Danei Sota. Împlinește 60 de ani, dar arată de maximum 30! Oricine poate face acasă acest truc / video

Mircea Badea

Mircea Badea: Nu pot fi bănuit că aș fi un fan al lui Vasile Dîncu, dar trebuie să o spun


Cele mai noi articole

Top căutări pe Google în 2022

Vezi în articol topul căutărilor românilor pe Google în 2022.