Florin Piersic: Îmi este frică de moarte. Oamenii nu-şi vor mai aminti de mine
Autor: radiodcnews Team | Dată: 03 dec 2021, 20:18
Florin Piersic se arată îngrijorat de viitorul. Într-un interviu recent a vorbit despre țară și temerile pe care le are. 

Florin Piersic face declarații cutremurătoare. Artistul a susținut recent că îi e frică de moarte și că nimeni nu își va mai aminti de viața sa, scrie romaniatv.net

”Toate cele bune. Abia aștept să ne întâlnim, ceea ce ar fi minunat să ne îmbrățișăm, cel mai frumos gând pe care pot să îl am. Aș da orice să pot să fiu alături de toți cei care simt pentru ziua de 1 Decembrie că sunt români, că sunt ai mei, că eu sunt al tuturor, dar neapărat al celor care iubesc țara asta pe care eu o cunosc atât de bine, încât ar trebui să mai trăiesc două sau trei vieți ca să le povestesc tuturor unde am fost în România, ce am simțit în România, pe unde am filmat în România, să fiu cel mai bun ghid pentru România.

Eu știu tot, iubesc tot ce este legat de țara asta a mea. Sper că ați înțeles și nu vă doresc decât să fiți sănătoși și să ne întâlnim, și să ne îmbrățișăm.

Am fost de 46 de ori la Mormântul Sfânt, la Ierusalim. Da, îmi este frică de moarte. Știu că așa trebuie să fie, dar nu vreau. Cum aș vrea să-și amintească oamenii de mine după o sută de ani? N-o să-și mai aducă aminte nici de ei, darămite de mine. Uiți și după două zile ce faci, se uită tot”, a declarat Florin Piersic pentru Dan Negru.

Alexandru Arșinel, operat din nou la inimă: Nu pot spune că sunt bine

Alexandru Arșinel susține că nu este ”bine” după ce a fost supus unei noi operații pe inimă. Alexandru Arșinel a fost operat a doua oară la inimă. Deși se află sub supraveghere medicală, iar operația a reușit, actorul s-a arătat pesimist într-o scurtă declarație. 

”Sunt la spital, am suferit două operații până acum. Nu pot spune că sunt bine, dar nici rău. Urmează să mai fac niște radiografii și alte investigații”, a declarat actorul pentru Impact.

În vârstă de 82 de ani, actorul a ajuns la spital pe 17 noiembrie, din cauza unor complicații, a scris recent romaniatv.net. El suferă de probleme cardiace care s-ar fi agravat după ce a fost bolnav de Covid-19, în aprilie anul acesta.

”Mă simt ca ciugulit din diferite părți de un bisturiu. Nu mă simt în stare de normalitate. Doctorii sunt alături de mine. E o echipă excepțională de doctori, este una poate cea mai bună din țară”, a declarat Alexandru Arșinel. 

Citește mai multe aici!

Articole similare

Rețete de sezon. Mâncăruri de primăvară de neratat

Ce trebuie să mâncaţi primăvara? Multe verdeţuri şi...

De ce e bine să mănânci castraveți

Iată câteva motive pentru care e bine să mănânci castraveți.


Top citite
Momentul ULUITOR dintre Tom Jones și Elvis Presley: Cum naiba poți să cânți așa? / Captura Youtube

Momentul ULUITOR dintre Tom Jones și Elvis Presley: Cum naiba poți să cânți așa?

https://www.freepik.com/

Dr. Mihaela Bilic a explicat de ce „fără gluten nu înseamnă mai bun”: Credem că oferă beneficii, dar e invers!

Cum era un spectacol a lui Jimi Hendrix. Și-a ars chitara pe scenă (VIDEO)

Cum era un spectacol a lui Jimi Hendrix. Și-a ars chitara pe scenă (VIDEO)

foto pexels

Salarii uriașe în spatele inteligenței artificiale: Locuri de muncă plătite cu peste 300.000 de euro pe an. Inginerii n-au nevoie de diplomă de licență

Astăzi se împlinesc 90 de ani de la naşterea poetului Nichita Stănescu

Italia blochează robotul conversaţional ChatGPT / Photo by Pixabay

Italia blochează robotul conversaţional ChatGPT


Cele mai noi articole

În Bulgaria, există riscul unei puteri mai favorabile Rusiei

Cetățenii cu drept de vot ai celei mai sărace țări din...