George Burcea o înțeapă pe Andreea Bălan în legătură cu cele două fiice ale lor: Sunt terorizate de câte poze fac. Încerc să petrec timp de calitate cu ele
Autor: Ema Apostu
Data publicării:
George Burcea a aruncat săgeți către Andreea Bălan, fosta sa soție, în legătură cu cele două fetițe pe care le au împreună.

"În principiu, dat fiind faptul că nu petrec 24 din 24 de ore cu ele, în momentul în care mă întâlnesc cu ele, fac tot ce vor ele. Nu mă duc în zona extremă în care să le cumpăr multe lucruri, să le învăț "prost”. Dar nici nu le interzic lucruri, pentru că mi se pare normal, dacă petreci, nu știu, 3 zile pe săptămână sau 3 zile la două săptămâni cu ele, să le faci tot ceea ce vor ele.

Dar să știi că nu este despre ce le cumperi și despre ce le oferi, material. Este despre cum petreci timpul cu ele. Nici măcar cantitatea timpului nu este valabilă, ci calitatea. Și eu încerc mereu și cred, poate fac bine, poate fac rău, vom vedea mai târziu, încerc cât de mult - chiar dacă petrec 2 ore cu ele când le iau de la grădiniță, că de foarte multe ori, în timpul săptămânii, le iau de la grădi, mă joc cu ele, după care le duc acasă.

Apoi vine săptămână mea în care le iau la mine acasă. Încerc, de fiecare dată când petrec timp cu ele, să fie de calitate. Lăsăm telefonul, facem 2-3 poze, dacă ele vor, daca nu, nu. Că, oricum, sunt terorizate de câte poze fac, așa că încerc să petrec timp de calitate cu fetele mele", a spus George Burcea pentru ciao.ro.

"Sunt fericite când sunt cu mine"

"Sincer, eu cred că am o relație perfectă cu fetele mele! Singurul impediment este faptul că nu petrec atât de mult timp pe cât mi-aș dori cu ele! Dar conform legii, timpul ăla mi-e acordat! Daca uneori mi se mai permite să le iau și pe lângă, e ok. Dacă nu mi se permite așa cum nu mi s-a permis uneori, asta este.

Eu sunt fericit, sunt împăcat cu ideea faptului că le văd o dată la două săptămâni și pot să le văd și la trei. Și asta este, viața merge înainte. Nu sunt nici primul, nici ultimul om divorțat, nu sunt nici primul nici ultimul om care își ia copiii o dată la două săptămâni și îi vizitează din când în când la grădi. Copiii se simt bine, zâmbesc când sunt cu mine. Sunt fericite când sunt cu mine, ele își doresc foarte mult să petreacă cât mai mult timp cu mine, dacă ne lasă cealaltă parte. Nu aș schimba nimic, sincer să fiu!", a mai spus actorul.

George Burcea, câștig în divorțul de Andreea Bălan

În luna aprilie, George Burcea a obținut custodia comună a celor două fiice pe care le are cu Andreea Bălan. Actorul a transmis și un mesaj cu țintă directă.

"Doi ani am luptat să le am în braţe, în pătuţ, la baie seara, să le aud ţipând prin casă, tropăind la ora 10 seară sau să le văd zâmbind la ora 8 dimineaţa când se trezesc... Dumnezeu a făcut dreptate, căci el ţine cu iubirea, cu calmul, cu omenia, cu adevărul, cu dreptatea şi nu cu alte lucruri neortodoxe… sau chiar diabolice. Oameni buni, părinţi divorţaţi, fiţi maturi când este momentul şi nu puneţi orgoliul vostru mai presus de binele copiilor, căci ei nu au nicio vină. Nu vă lăsaţi influenţaţi de puterea falsă pe care credeţi că o aveţi, de pupatul în fund de către terţe persoane sau de faptul că aveţi bani şi sunteţi forţă (ca să-l citez pe un tovarăş lăutar).

Şi mai important decât atât…(cu toată dragostea şi iubirea către bunicii care au grijă de nepoţi), aveţi mare grijă la comportamentul acestora către nepoţi. Ei pot avea o influenţă negativă asupra lor şi vă spun asta din proprie experienţă. E rău, e dureros şi frustrant ca tu, ca părinte, să vezi cum proprii copii sunt influenţaţi negativ şi întorşi împotriva ta de o bunică sau un bunic. Pe lângă frustrare mai apare un factor foarte important sau cel mai important: sănătatea psihică a copiilor. Degeaba susţin anumiţi părinţi că fac terapie de exemplu, de "x” ani, dacă ei sunt slabi  psihic chiar şi după acele ore de terapie", a spus atunci George Burcea.

Articole similare

Cum să ai un ten luminos și o piele fină. Trucurile banale

Pentru a avea o piele fină, sănătoasă și radiantă, este...

De ce să mănânci ceapă. Beneficii uriașe pentru sănătate

Ceapa este o legumă extrem de nutritivă și versatilă,...

Cum știi că suferi de despresie funcțională

Nu ești în apele tale și totuși poți merge la serviciu...


Top citite
Teo Trandafir, captură video Youtube EGO

Teo Trandafir, veste tristă. Proiectul la care a renunțat complet: „Nu voi mai avea timp”

Astăzi este ziua lui Lady Gaga! Artista a împlinit 38 de ani

Astăzi este ziua lui Lady Gaga! Artista a împlinit 38 de ani

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Cum să ai un ten luminos și o piele fină. Trucurile banale

50 Cent confirmă lansarea unui documentar despre Diddy

50 Cent confirmă lansarea unui documentar despre Diddy

Putin spune că Rusia nu va ataca NATO, dar că avioanele F-16 vor fi doborâte în Ucraina / Foto: Kremlin.ru

Putin spune că Rusia nu va ataca NATO, dar că avioanele F-16 vor fi doborâte în Ucraina

Photo by @solenfeyissa/Unsplash

Sony a primit peste 800.000 de dolari pentru încălcarea drepturilor de autor de către TikTok


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Tradițiile și obiceiurile de Paștele catolic

Paștele Catolic pică pe 31 martie 2024. Data diferă de...

Beyonce dezvăluie vedetele de pe albumul Cowboy Carter

Beyonce a recrutat un lot de vedete pentru apariții pe...

Care este țara cu cei mai mulți miliardari

Conform unei liste a celor mai bogați oameni din lume...

pixel