Gură de aer proaspăt pentru Gemeni, Balanță și Vărsător. Probleme pentru trei zodii
Autor: Ioana Dinu | Dată: 07 oct 2022, 15:34
Până pe 23 octombrie, unele zodii vor fi mai avantajate. 

Apropierea de Luna Plină de pe 9 octombrie nu face decât să amplifice și mai mult energia Sezonului Balanței. Să nu uităm că și Venus se află tot în acest semn. 

Sezonul Balanței este cel care creează poduri, punți, căi de legătură între noi și ceilalți. Până pe 23 octombrie, când Soarele va trece în Scorpion, vom fi atenți la nevoile și dorințele interlocutorilor. Vom încerca să apelăm cât se poate de des la diplomație și dreptate. Dar nu va fi deloc ușor. Pentru că vom avea impresia că nu se mișcă deloc lucrurile. Și să nu uităm că Sezonul Balanței este potrivit și pentru a scoate tot ce este mai bun în garderoba noastră sau pentru noi achiziții.

Unele zodii vor resimți și mai mult tranzitul Soarelui prin Balanță. 

Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Orice s-ar întâmpla, indiferent de etapa pe care o traversați, nu uitați să vă și distrați. Sau să vă puneți creativitatea la muncp.  Aveți nevoie de distracție, mergeți la teatru, la prieteni acasă, la cinema, la seri de socializare în centrul orașului. Ar fi ideal dacă ați începe să scrieți(mai ales fricile) sau să vă cultivați pasiunea pentru un instrument muzical, de exemplu. Să generați bucurie și să vă înconjurați de oameni care să vă bucure la rândul lor. Dacă aveți copii, v-ar prii să țineți cont și de părerea lor, indiferent de vârsta acestora, nu le ziceți că ideile lor nu contează, nu le subminați percepția asupra lumii. 

Balanță/ Ascendent în Balanță

Soarele merge cot la cot cu Venus, guvernatorul vostru. Și cu ambele planete în vizită la tine, vei fi mult mai atent la cum vei fi privit de către ceilați. Până la finalul lunii ocombrie trebuie să vă puneți pe primul loc. Mai renunțați la nevoia de a ține totul în echilibrul suprem. Pentru că va aduce multe pierderi. Mai degrabă duceți atenția de la alții către voi. S-ar putea să treceți și pritr-o zonă vanitoasă de egoism, dar aveți nevoie din plin de ea.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Cu Soarele și Venus prin casa a 9-a vă veți pune întrebări destul de importante. De asemenea, apare nevoia de a vă face planuri obiective, de a privi cu cât mai multă seriozitate către viitorul vostru. Cei care au început o nouă formă de educație, au nevoie și de un sprijin în domeniu, așa că e un moment extraordinar să vă găsiți un profesor, un mentor. Va trebui să vă inhibați pornirile revoluționare atunci când vă veți lovi de birocrație. 

Taur/ Ascendent în Taur

Soarele se plimbă prin casa muncii. Își dorește să găsiți un echilibru între efortul pe care îl depuneți pentru voi și efortul pe care îl depuneți pentru ceilalți. Parcă multă muncă pentru nimic. Trebuie să faceți neapărat și lucruri din care să aveți și voi ceva de câștigat. Aveți grijă la sănătate, la stresul cotidian, la felul în care își pune acesta amprenta pe viața și pe rutina voastră. Dați-vă seama că v-ar prii să nu vă faceți planuri în ceea ce îi privește pe colegi. Managementul stresului va fi deficitar mai ales în următoatele zile. Vezi mai mult pe Astrosens.

Articole similare

Ceapa, efect antiinflamator. Cum să o consumi

Ceapa oferă beneficii unice pentru organism.

Combate oboseala cu ajutorul aromaterapiei

Oboseala psihică se instalează, în special la adulți,...

Resturile alimentare care te scapă de kilogramele în plus

Resturile unui fruct te pot scăpa de kilogramele...


Top citite
Casa Rihannei a fost înconjurată de poliție. Ce s-a întâmplat cu artista

Casa Rihannei a fost înconjurată de poliție. Ce s-a întâmplat cu artista

Alex Velea: Dacă aș începe să dau și dedicații aș veni acasă cu triplu banii pe care îi fac acum / Facebook

Alex Velea: Dacă aș începe să dau și dedicații aș veni acasă cu triplu banii pe care îi fac acum

Berea praf nu este o idee nouă

O berărie din Germania a inventat berea praf. Ce spun experții

Oamenii "vor atinge nemurirea până în 2031", prezice un expert în științe / Photo by David Cassolato

Oamenii "vor atinge nemurirea până în 2031", prezice un expert în științe

Surorile Kardashian au "INCENDIAT" Instagramul după ultima lor postare

Uite ceasul, NU e ceasul! Macron a sfidat populația franceză lovită de inflație


Cele mai noi articole

Buna Vestire! Ce este interzis să faci sâmbătă, 25 Martie

Sărbătoarea cu cruce roșie numită ,,Buna Vestire” este...

Americanii descoperă magazinele cu zero deșeuri

Pasta de dinți la borcan, sirop de arțar vărsat,...