Horoscop 2022 Berbec, Taur, Gemeni
Autor: Echipa RadioDCNews
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop. Anul 2022 este totul despre VINDECARE. O perioadă de vindecare fizică, emoţională, în care vom învăţa să iertăm şi să facem pace cu trecutul. Da, toate tiparele vechi rămân în urmă şi va avea loc o schimbare importantă, care va marca societatea pentru mulţi ani.

"Evenimentul cheie al anului 2022 va fi conjuncția Jupiter-Neptun din Pești, de pe data de 12 aprilie. Acest aspect va produce o schimbare majoră în conștiința fiecărei persoane de pe această planetă, până în 2035.

Dacă ar fi să ne gândim la anul 2022 ca la un calendar, gândiţi-vă că este un an al vindecării. Este un an în care poţi ieşi din relațiile toxice în care te afli, este anul în care îţi dai seama dacă eşti într-o situaţie toxică. Este anul în care să te redescoperi, indiferent de vârsta şi educaţia pe care le ai, este un an în care nici alţii nu ar trebui să depindă de tine, este un an în care te poţi vindeca mintal, emoţional", declară astrologul Daniela Simulescu. 

Tot ea ne-a oferit recomandările principale pentru fiecare zodie

Berbec/Ascendent în Berbec

Primul lucru de reținut este acela că, în 2022, vei fi nevoit să faci un pas înapoi.

Cel puțin până pe 11 mai.  Exact ce nu îi place unui nativ Berbec, nu-i așa? Este adevărat că, în 2021, ai trecut la următorul pas, ți-ai făcut destule planuri și strategii. Și chiar ai pus primele cărămizi. Prima zi a anului 2022 vine și ea cu o conjuncție Luna-Marte în casa a 9-a, ceea ce arată că ai buzunarul plin de idealuri. Dar tranzitul lui Jupiter în a 12-a casă își dorește să te ocupi mai întâi de problemele ferite de ochii lumii. De vindecare. Sănătatea ta sau a celor dragi, și cea fizică și cea emoțională. Ziua de 12 aprilie va da o conjuncție între Jupiter și Neptun, aspect ce îți va dizolva toate așteptările legate de viață și credința personală, tare păcătoase. Când Jupiter va începe să îți tranziteze semnul, pe 11 mai, vei primi un cocktail de energie și încredere. Pe care îl vei consuma până pe 28 octombrie, când Jupiter se va întoarce iar în casa a 12-a. Deci dacă vrei să lansezi un proiect, să faci o schimbare importantă, setează-ți de pe acum în calendar perioada 11 mai-28 octombrie.

Citește și: Horoscop 2022 Balanță, Scorpion, Săgetător

Horoscop 2022 Capricorn, Vărsător, Pești

Horoscop 2022 Rac, Leu, Fecioară

Taur/Ascendent în Taur

În 2022 vei începe să simți efectele schimbărilor făcute în 2021. Mai ales cele din sfera profesională. Și dacă nu ai avut curajul să ieși din zona de confort din proprie inițiativă, în 2022, schimbarea nu se va mai produce într-un mod lin. Ci cu obligații și responsabilități. Și pe alocuri cu dezamăgire și frustrare. Saturn va rămâne pe tot parcursul anului în casa a 10-a, a carierei, a statutului tău. Totul se va mișca în reluare și deși ești recunoscut pentru răbdarea proverbială, în 2022, te va frustra orice întârziere, orice moment în care vei descoperi faptul că viața nu se întâmplă doar după planurile tale. În plus, relația cu autoritățile (părinți, partener, șefi, colaboratori) va fi destul de rigidă.

 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mai ții minte ce s-a întâmplat la serviciu în perioada 14 mai-28 iulie 2021? Un eveniment, o colaborare, o discuție cu șeful. Astrele au vrut să te pregătească pentru 2022. Jupiter va tranzita casa carierei, va face o conjuncție cu Neptun pe 12 aprilie și s-ar putea să te trezești având un loc de muncă la care nu te-ai fi gândit. Sau să te angajezi undeva pentru ceva și când colo să fie altceva. În orice caz, trebuie să știi ceva. Orice veste proastă de la serviciu este un șut înainte. Tot în 2022 vei începe să vezi altfel și viața de cuplu. Vă veți schimba optica referitoare la oficializarea relației. Mulți veți dori să oficializați relația, însă se vor înmulți cei care nu vor mai dori să urmeze regulile societății. Mare atenție totuși la tendința de a sta în relații toxice, cu parteneri indisponibili.

Articole similare

Musaca de post. Rețeta delicioasă

Musacaua de post este ideală în această perioadă. Iată cum se prepară...

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci zilnic avocado

Avocado și-au câștigat un loc de cinste în inimile...

Ce se întâmplă cu corpul tău când mănânci nuci în fiecare zi

Nucile au o multitudine de efecte benefice asupra...

Ceaiuri bune pentru ameliorarea simptomelor de burnout

Iată care sunt cele mai bune ceaiuri pentru situațiile...


Top citite
Captura Instagram

Adrian elicopter de luptă și Iorga s-au certat cu Selly

Eminem

Eminem anunță un nou album și declară 'The Death of Slim Shady'

Sursă foto: Freepik

Poate iaurtul să reducă riscul de diabet? Iată ce spun experții

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Musaca de post. Rețeta delicioasă

Captura Youtube

Oana Radu a vorbit despre declinul său din muzică: După Vocea României a venit un val și m-a dărâmat

 Foto: Facebook The Family Royal

Palatul Buckingham actualizează în mod regulat planurile de înmormântare. Ce se întâmplă cu Regele Charles


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Zendaya ar putea reveni în industria muzicală „într-o zi"

Zendaya a vorbit despre revenirea ei în industria...

pixel