Horoscop. Cele trei zodii care au nevoie de dragoste pe 12 iulie, 2022
Autor: Andreea Cercel
Data publicării:
Câteva zodii vor avea nevoie de un partener lângă ele, marți, 12 iulie.

Nevoia de a fi iubit nu este, până la urmă, un lucru necesar. De fapt, este un lucru tipic naturii umane. Nu știm niciodată ce circumstanțe ne vor face să ne simțim vulnerabili sau nesiguri. Atunci când ne aflăm într-o astfel de situație, este posibil să avem nevoie de iubire, doar ca să avem un umăr pe care pe care să plângem și să simțim că "totul va fi bine".

Așadar, atunci când avem Luna în cuadratură cu Jupiter, nu ne uităm neapărat la persoanele care nu au parteneri sau care sunt singure; ne uităm la partea din noi care are nevoie fie de o mână de ajutor, fie de o vorbă bună sau de o îmbrățișare generoasă din partea unui prieten.

Atunci când suntem influențați de tranzitul Lună în cuadratură cu Jupiter, suntem puși în contradicție cu dragostea; nu că ea nu ar exista în viața noastră, doar că nu o putem găsi "imediat", ceea ce ne pune pe gânduri. 

Cele 3 semne zodiacale care au nevoie să fie iubite în timpul Lunii în cuadratură cu Jupiter de marți, 12 iulie 2022

1. Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

S-ar putea să începi să te întrebi de ce îți este atât de greu, chiar dacă știi sigur că depui toate eforturile tale. Ești pe drumul purificării tale personale și, în timp ce acest lucru se întâmplă, vor apărea atât de multe lucruri noi, iar multe dintre ele ți se vor părea rele.


În timpul Lunii în cuadratură cu Jupiter, vei ieși în față cu sentimentele tale de nesiguranță. Ca Berbec, nu-ți place să te consideri mai puțin decât perfect; totuși, există porți emoționale pe care trebuie să le treci încă, și asta ai făcut zilele acestea.

Acest tranzit te plasează în poziția de a trebui să îți excavezi, încă o dată, emoțiile pentru a scăpa de ceea ce nu este necesar. Acest lucru te va face să te simți singur și vulnerabil, iar tu vei tânji după atingerea și căldura unei persoane de încredere.

2. Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)


Ai impresia că toată lumea crede că ești un fel de supererou și că momentele de vulnerabilitate sunt imposibile pentru tine. Pentru că dai impresia că ești rece, calm și liniștit, ți-ai creat o iluzie despre cine ești.

Astăzi, vei simți mai mult decât de obicei o supraîncărcare emoțională în timpul Lunii în cuadratură cu Jupiter. Nu ai chef să fii adorat și venerat pentru natura ta uimitoare; nu, nu, tot ce vrei este o îmbrățișare. Riști să-ți distrugi imaginea, dar asta nu a fost niciodată o imagine pe care ți-ai creat-o.

Cu toate acestea, cumva ai început să faci ceea ce oamenii așteptau de la tine, motiv pentru care te simți atât de crud și nevoiaș astăzi. Nu ești supereroul care vine și salvează ziua pentru oricine altcineva; trebuie să fii acolo pentru tine astăzi. Oferă-ți dragostea de care ai nevoie; aceasta va dura până când îți vei recăpăta calmul.

3. Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)


Pentru că ești atât de independent, uneori te întinzi mai mult decât e plapuma, atunci când vine vorba de aventuri îndrăznețe. Ai tendința de a te mândri cu abilitatea ta de a fi singur.  

Și apoi, există Luna în cuadratură cu Jupiter, ceea ce te poate face să simți că poate ai mers prea departe cu această călătorie de izolare. Astăzi, 12 iulie, va fi o astfel de aventură, și nu e vorba că o vei regreta. Doar că te va lovi într-un mod care te va face să simți că poate nu aveai chef de acest tip de singurătate.


Ziua de astăzi te face să te simți singur; îți dorești un prieten în preajmă, iar fără unul, s-ar putea să începi să te simți nervos sau anxios. Ceea ce este grozav la acest tranzit este că te pune în contact cu recunoștința; prețuiește ceea ce ai: nu există loc ca acasă. 

Articole similare

Ce se întâmplă cu corpul tău când mănânci nuci în fiecare zi

Nucile au o multitudine de efecte benefice asupra...

Ceaiuri bune pentru ameliorarea simptomelor de burnout

Iată care sunt cele mai bune ceaiuri pentru situațiile...

De ce se recomandă să citești seara, înainte de culcare

Iată de ce e bine să răsfoiești o carte înainte să...


Top citite
Rapperul Travis Scott

Travis Scott vine în România! Cât a costat să cânte în Costinești

Captura Instagram

Delia a început să danseze de fericire pe TikTok: Vine băiatu

Captura Youtube

Dorian Popa a explicat de unde provine vorba "Hâtz Johnule". Totul a plecat din 1994

Captura Youtube

Câți bani a strâns Selly până acum. Tatăl influencerului: Andrei a cheltuit până la 18 ani cât tot neamul meu

Bătălia dintre Kim Kardashian și Taylor Swift / Facebook

Bătălia dintre Kim Kardashian și Taylor Swift

Captura Instagram

Monica Anghel și Killa Fonic pregătesc o piesă împreună


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Monica Anghel și Killa Fonic pregătesc o piesă împreună

Monica Anghel a postat o poza pe Instagram împreună cu...

pixel