Horoscop. Cele trei zodii care au o zi grea marți, 29 noiembrie 2022
Autor: Andreea Cercel
Data publicării:
Există trei zodii care pe data de 29 noiembrie se vor simți cu moralul la pământ.

Zilele grele se întâmplă, iar pe 29 noiembrie 2022, există trei semne zodiacale cu horoscop dur. Aceste trei trăiesc prognoza astrologică a zilei în cel mai dur mod.

Pentru aceia dintre noi care reușesc să se ridice deasupra mizeriilor provocate astăzi de Luna în conjuncție cu Saturn și de Mercur opus lui Marte, o putem numi o victorie, deoarece această zi promite greutăți și reacții emoționale dure.


Ziua de marți are potențialul de a ne duce cu totul în jos, din punct de vedere emoțional, așa că, dacă semnul tău zodiacal tinde să fie prea sensibil, ar fi bine fie să stai pe tușă în această zi, fie să te pregătești să te pui la zid, din punct de vedere mental.

Cu toții cunoaștem astfel de zile: zile în care plângem din senin, apoi ne trezim râzând câteva minute mai târziu, crezând că suntem nebuni. Nu suntem nebuni, suntem doar oameni și, uneori, este greu să fii om, deoarece avem sentimentele atât de amestecate. 

1. Leu
(23 iulie - 22 august)

Ziua de astăzi este rezervată pentru a face lucrurile pe dos.  Este posibil ca astăzi să te simți confuz; nu ești sigur de ceva.


S-ar putea să fi auzit un zvon sau ceva care ar putea fi trecut drept bârfă și, cu toate acestea, îl iei în serios, ceea ce știi că este ceva ce nu trebuie să faci.

Ești mai deștept decât atât, Leu, dar inima ta este trasă în jos astăzi și nu faci prea multe pentru a te îndepărta de ceea ce te trage în acest fel.

În timpul Lunii în conjuncție cu Saturn și a lui Mercur opus lui Marte, nu vei ști ce te-a lovit sau de ce exagerezi în felul acesta, și totuși, nu te poți abține... e ca și cum ai avea o karmă de îndeplinit care te obligă să te simți trist în această zi. Nu-i nimic, lucrurile se vor îndrepta. Asta nu va dura, Leu.

2. Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

S-ar putea să te simți un pic mai obosit decât de obicei astăzi, și asta nu pentru că nu ești în formă, ci pentru că nu ai dormit cum trebuie.

Ești stresat și îngrijorat de atât de multe lucruri "mărunte", încât toate au devenit o mare minge de anxietate, iar astăzi, îi vei face față foarte greu. 

Trebuie să te ocupi de Luna în conjuncție cu Saturn și de Mercur opus lui Marte, iar asta îți pune toate șansele în cârcă. 


Te cunoști foarte bine, ești un supraviețuitor și vei reuși să te descurci.

O să treci peste asta, dar "asta" conține o zi întreagă în care te vei simți pus la pământ, așa că sentimentul tău este "hai să terminăm odată cu asta". Vei fi bine, în final.

3. Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Singurul lucru care te deranjează cu adevărat astăzi este faptul că planul tău măreț a fost pus în așteptare, temporar. Acțiunile oprite sunt sortite să se întâmple în timpul Lunii în conjuncție cu Saturn și a lui Mercur opus lui Marte, deoarece aceste tranzite sunt prohibitive prin natura lor; vei dori ca lucrurile să se desfășoare cu viteză, iar ceea ce vei obține astăzi este un ritm de melc care duce la o fundătură.

Nu merită să încerci astăzi, și există înțelepciune în asta. Nu renunți, Balanță, ci aștepți momentul potrivit pentru a reporni. Dacă adopți o atitudine de acceptare rece, te vei simți mult mai bine decât dacă te lupți până la capăt.

Permite ca ziua de astăzi să se întâmple, știind că totul va fi mai bine mâine.

Articole similare

Cum să ai un ten luminos și o piele fină. Trucurile banale

Pentru a avea o piele fină, sănătoasă și radiantă, este...

De ce să mănânci ceapă. Beneficii uriașe pentru sănătate

Ceapa este o legumă extrem de nutritivă și versatilă,...

Cum știi că suferi de despresie funcțională

Nu ești în apele tale și totuși poți merge la serviciu...


Top citite
Astăzi este ziua lui Lady Gaga! Artista a împlinit 38 de ani

Astăzi este ziua lui Lady Gaga! Artista a împlinit 38 de ani

Teo Trandafir, captură video Youtube EGO

Teo Trandafir, veste tristă. Proiectul la care a renunțat complet: „Nu voi mai avea timp”

Putin spune că Rusia nu va ataca NATO, dar că avioanele F-16 vor fi doborâte în Ucraina / Foto: Kremlin.ru

Putin spune că Rusia nu va ataca NATO, dar că avioanele F-16 vor fi doborâte în Ucraina

50 Cent confirmă lansarea unui documentar despre Diddy

50 Cent confirmă lansarea unui documentar despre Diddy

Sursa: Facebook / Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă distincţie la gala premiilor Ivor Novello

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Cum să ai un ten luminos și o piele fină. Trucurile banale


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

50 Cent confirmă lansarea unui documentar despre Diddy

50 Cent a confirmat că va lansa un documentar în care va...

pixel