Horoscop dragoste 2023. Vești nemaipomenite pentru Berbec, Scorpion, Fecioară și Capricorn
Autor: Ioana Dinu | Dată: 21 noi 2022, 16:13
Retrogradarea lui Venus în semnul Leului își va spune cuvântul în 2023.   

Berbec/Ascendent în Berbec

Dragoste cu năbădăi pentru tine în 2023! Anul începe cu o conjuncție Venus-Pluto care îți creează nevoia unei legături puternice, profunde și asumate. Deci pleci la drum cu ideea că nu vei accepta compromisuri. Dar Venus va retrograda exact în casa a cinea, a iubirii, a sexualității, a pasiunilor în perioada 23 iulie-4 septembrie. Pot reapărea foste iubiri, poți da de ispite(fie că ești sau nu într-o relație) sau vei avea de trecut unele examene în relația actuală. Unii vor trăi o dragoste de-o vară! Iar alții se vor trezi că nu mai sunt iubiți și că nu mai este cale de întors. 23 iulie - 4 septembrie este o perioadă mai bună pentru divorțuri decât pentru căsătorii. În 2023, mulți vor avea impresia că trăiesc într-o telenovelă!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Din 6 martie, Saturn va tranzita casa a cincea, a iubirii, iar din mai, Jupiter își va începe mersul prin casa a șaptea a relațiilor. Cei singuri își vor găsi partenerul ideal. Aș putea spune că urmează unul dintre cei mai buni din punct de vedere amoros pentru voi! Dar vreau să vă atrag și atenția. Cum sunteți cunoscuți pentru impulsurile puternice și pasiunile profunde, veți dori și în 2023 relații care să vă aducă în abis și să vă și scoată de acolo. Doar că nu va mai fi posibil. Sextilul dintre Saturn și Jupiter vă va obliga să vă maturizați din punct de vedere afectiv și să căutați liniștea, armonia, partenerii care să reziste la șantajul vostru emoțional. Toate aceste aspecte sunt potrivite și pentru cei care nu se mai regăsesc și au nevoie de curajul necesar să divorțeze. 

 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

În 2022 ai beneficiat de tranzitul lui Jupiter prin casa a șaptea, dar nu prea te-ai bucurat de acesta pentru că s-a apropiat de Neptun. Deci multă confuzie și frici cât cuprinde. Plus tot felul de pretendenți toxici. Dar din 6 martie, în casa a șaptea se va instala, până în 2026, Saturn. Și acesta nu tolerează nimic superficial. Vrea relații serioase, mature, cu parteneri cu diferență de vârstă. Ori așa, ori nimic. Saturn te poate face să te simți singur chiar și când ești într-o relație. Sunteți încurajați să călătoriți, să mergeți la evenimente sau să vă înscrieți la noi cursuri. Vă puteți cunoaște astfel viitorul partener. Iar cei care au o relație de ceva timp, pot trece la următoarea etapă. 

VEZI CONTINUAREA AICI.

Articole similare

Prăjitura lui Moș Nicolae. Rețeta specială de sărbătoare

De Sfântul Nicolae sau Moș Nicolae, poți prepara o...


Top citite
Nora Dincă

Jurnalista Nora Dincă, mărturisire după moartea actorului Doru Ana: M-am gândit mult dacă să fac această confesiune publică. Această descoperire a fost pentru mine un cutremur de mare magnitudine

Mircea Badea

Maia Morgenstern, acuzată de tăcere totală de Mircea Badea

Dr. Mihail Pautov: Cum poți scăpa de 7 - 8 kilograme într-o lună

Răspuns după derapajul lui Cezar Ionașcu privind declarațiile despre Delia care nu vrea să aibă copii

Dana Sota

Secretul de frumusețe al Danei Sota. Împlinește 60 de ani, dar arată de maximum 30! Oricine poate face acasă acest truc / video

Mircea Badea

Mircea Badea: Nu pot fi bănuit că aș fi un fan al lui Vasile Dîncu, dar trebuie să o spun


Cele mai noi articole

Top căutări pe Google în 2022

Vezi în articol topul căutărilor românilor pe Google în 2022.