Horoscop dragoste 5- 11 noiembrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile
Autor: Andreea Cercel
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop săptămânal dragoste. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Miercuri, 7 decembrie

Planeta care te guvernează, Marte, se află în prezent în Gemeni, activând toate formele de comunicare, dar încetinindu-ți acțiunea pe care de obicei o preferi. Săptămâna aceasta, Luna Plină în Gemeni are loc în același sector al vieții tale, aducând la îndeplinire ceva ce ai încercat să eviți încă de la Luna Nouă în Gemeni de la sfârșitul lunii mai. Este timpul să abordezi motivul pentru care nu te simți obligat să te angajezi mai mult în relația ta și, în cele din urmă, în direcția pe care te simți ghidat să o urmezi.

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Joi, 8 decembrie

Săptămâna aceasta, Luna Plină în Gemeni face lumină asupra a ceea ce prețuiești cu adevărat. Dacă ai fost nehotărât în privința căii romantice pe care să o urmezi, această săptămână ar putea oferi o perspectivă asupra adevărului din inima ta și a locului în care vrei să fii în cele din urmă.

Trebuie să ai încredere în aceste sentimente pe măsură ce apar, deoarece cu cât ești mai conștient de ceea ce valorezi cu adevărat în cadrul vieții și al iubirii, cu atât mai mulțumit te vei simți cu deciziile tale.

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Miercuri, 7 decembrie

Aceasta va fi o săptămână interesantă pentru tine, Gemeni, și s-ar putea să te trezești respirând prin frustrările din cadrul vieții tale amoroase, pentru că Luna Plină în Gemeni îți va aduce claritatea pe care o căutai.

Venus se mișcă prin ultimele grade ale Săgetătorului, reprezentând o închidere de un anumit fel. S-ar putea să trebuiască să mai stai puțin cu această informație, dar asta nu înseamnă că trebuie să îți ignori adevărul.

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Vineri, 9 decembrie

Venus este planeta iubirii; pe măsură ce se mută în Capricorn, semnul zodiacal care reprezintă relațiile pentru tine, este un moment frumos pentru a-ți aprofunda angajamentul.

Acest lucru te poate ajuta, de asemenea, să clarifici orice provocare recentă în relațiile tale. Tu și partenerul tău veți fi pe aceeași lungime de undă în ceea ce privește direcția în care doriți să vă duceți conexiunea. Pot sosi noi perspective romantice, iar tot ceea ce privește dragostea este favorizat acum.

Leu
(23 iulie - 22 august)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Vineri, 9 decembrie

Se produce o transformare în modul în care creezi intimitatea cu partenerul tău, permițându-ți să îți îmbrățișezi nevoile autentice și să te exprimi mai sincer și mai temeinic. Jupiter în Pești creează oportunități de schimbare și creștere. În același timp, Venus în Săgetător te încurajează să spui adevărul și să știi cine ești. Așa că nu încerca să taci despre ceea ce ai nevoie de la iubire în această săptămână. 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Vineri, 9 decembrie

Jupiter este direct și încă se mișcă prin Pești, ceea ce îți aduce tot felul de posibilități romantice. Săptămâna aceasta, pe măsură ce se unește cu Venus în Săgetător înainte de a se muta în Capricorn, va aduce claritate asupra multor teme legate de casă versus romantism cu care te-ai confruntat. Acest spațiu vă permite să găsiți mai mult echilibru și armonie în interior, astfel încât să vă puteți bucura cu adevărat de ambele lumi.

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Vineri, 9 decembrie

Venus este planeta iubirii, așa că, pe măsură ce traversează teritoriul pământesc al Capricornului în această săptămână, te poți aștepta la o dezvoltare semnificativă în acest domeniu al vieții tale. Pot apărea discuții despre mutarea împreună sau despre cumpărarea unei case. În același timp, dacă ești singur, vei putea într-adevăr să atragi un partener loial și dedicat. O mare parte din această energie a început pentru tine anul trecut, când te-ai angajat să te vindeci și să faci lucrurile diferit. 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Marți, 6 decembrie

Eset un moment bun pentru a vorbi despre adevăratele tale sentimente în ceea ce privește dragostea. Acest lucru te poate ajuta, de asemenea, să te lămurești în mod vizibil cu privire la ceea ce nu este negociabil pentru tine atunci când vine vorba de un partener romantic și de o relație. Începutul pentru a obține ceea ce îți dorești este, în cele din urmă, să știi ce este și să refuzi să accepți mai puțin.

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)


Cea mai bună zi pentru dragoste: Joi, 8 decembrie


Există o oarecare posibilitate de aprofundare a unei conexiuni romantice în această săptămână, dar ceva este, de asemenea, pe cale să se încheie. Poate implica o anumită atitudine sau credință despre dragoste sau relații, dacă nu este vorba de o altă relație.

Luna Plină în Gemeni va duce la încheierea sau fructificarea unei chestiuni legate de o relație care a fost în lucru încă de la sfârșitul lunii mai, în timp ce Soarele în Săgetător opus lui Marte retrograd în Gemeni te va ajuta să înțelegi mai profund ce te motivează cu adevărat și cât de esențial este să-ți spui adevărul într-o relație.

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)


Cea mai bună zi pentru dragoste: Sâmbătă, 10 decembrie

Săptămâna aceasta, când Luna călătorește prin semnul zodiacal al Racului, este o șansă de a încetini ritmul și de a te concentra pe ceea ce simți. Mai ales în această perioadă a anului, când lucrurile pot fi atât de aglomerate, este esențial să vă lăsați timp liber pentru a vă concentra asupra conexiunii voastre romantice și asupra oricăror oportunități de creștere care pot apărea.

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)


Cea mai bună zi pentru dragoste: Vineri, 9 decembrie

Jupiter în Pești fac lumină asupra a ceea ce prețuiești cu adevărat la partenerul tău. Venus în Capricorn te ajută să vezi adevărul de care poate nu erai conștient. Cu cât mai mult adevăr îți permiți să simți, cu atât mai mare va crește dragostea.

Pești
(19 februarie - 20 martie)


Cea mai bună zi pentru dragoste: Vineri, 9 decembrie

Venus este planeta iubirii, care este întotdeauna un punct de interes în cadrul vieții tale. Săptămâna aceasta însă, se mută în Capricorn, ceea ce te ajută să poți profita la maximum de relația ta și de viață. Venus în Capricorn în această parte a vieții tale aduce iubire, lux și bucurie de a trăi cu adevărat în cadrul scopului tău. Așadar, nu te subestima în niciun domeniu al relației tale și crede cu adevărat că poți avea totul; asigură-te că te bucuri de asta.

Articole similare

Cum să faci curățenie în mod eficient, înainte de Paște

Curățenia înainte de Paște poate fi o sarcină destul de...

Cum scapi de grăsimea de pe abdomen

Reducerea grăsimii abdominale necesită o abordare...

Chiftele de post. Rețeta delicioasă

Iată o rețetă simplă și delicioasă de chiftele perfecte...

Efectele pozitive ale mișcării asupra sănătății mintale

Cum poate exercițiul să influențeze starea noastră...

Taylor Swift și Travis Kelce au fost văzuți la Coachella

Taylor Swift a fost fotografiată alături de iubitul ei,...


Top citite
Foto: Freepik

Elicopterul trimis de NASA pe planeta Marte a transmis ultimul său mesaj spre Terra

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

De ce a fugit prinţesa moştenitoare a tronului olandez în Spania: "Consecinţe enorme asupra vieţii sale". Și Mark Rutte a fost vizat

FOTO: captura video Instagram @Celine Dion

Documentarul despre Celine Dion va fi lansat în iunie

Fotografie de la Sarah Chai/ Pexels

Efectele pozitive ale mișcării asupra sănătății mintale

The Beatles

Filmul documentar "Let it Be" al trupei The Beatles a fost restaurat și se îndreaptă spre Disney+

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Cum scapi de grăsimea de pe abdomen


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole
pixel