Horoscop DRAGOSTE: 8 august. Previziuni pentru toate zodiile
Autor: , Andreea Cercel | Dată: 08 aug 2022, 14:54
Horoscopul de dragoste pentru toate semnele zodiacale, 8 august.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Treci peste defecte, Berbec. Uneori, lucrurile pe care le vedem la alții sunt prezente și în noi înșine. Pentru a iubi oamenii necondiționat, trebuie să ajungem și la un loc de autoacceptare.

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Da, puteți structura o seară romantică săptămânală cu partenerul dumneavoastră. Poate părea lipsit de spontaneitate să te gândești atât de departe, dar anticiparea și așteptarea unui timp dulce concentrat pe partenerul tău poate fi exact ceea ce ai nevoie.

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Au loc schimbări importante în viața ta sentimentală. În timp ce romantismul imprevizibil se poate simți inconfortabil, vei fi surprins de cât de bine se dezvoltă o nouă relație odată ce ai totul sub control

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Fericirea începe cu tine. Așteaptă-te la lucruri bune și refuză să permiți ca o relație din trecut să-ți împiedice viitorul. Ai încredere că dragostea va găsi o cale să vină la tine.

  

Leu
(23 iulie - 22 august)

Nu pierdeți timp prețios îngrijorându-vă pentru viitor. Trăiește prezentul și lasă fricile deoparte.

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Fii sincer cu inima ta, Fecioară. De cele mai multe ori, intuiția ta este corectă. Vei dori să asculți ceea ce are de spus sufletul tău, mai ales când vine vorba despre cine vrei să iubești.

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Luați-vă timp pentru a repara o inimă frântă. Uneori trebuie să ai grijă mai întâi de tine, înainte de a putea iubi cu adevărat pe altcineva cu intenții pure și fără resturi de furie din trecut.

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Acordă-i cuiva beneficiul îndoielii. Oamenii au tendința de a face greșeli, pentru că sunt oameni. Uitați-vă la acțiunile și cuvintele lor pentru a vedea dacă se potrivesc. Vedeți lucrurile așa cum sunt, chiar dacă o parte din voi se teme să nu fie rănită. Dragostea are un mod de a se testa.

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)


Un fost care te-a rănit poate părea că a fost rău intenționat, dar în adâncul sufletului, există multe regrete. Treaba ta este să ierți și să mergi mai departe.

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Un prieten ar putea avea nevoie de tine pentru a fi alături de el în timp ce trece printr-o despărțire dificilă. Acesta este momentul în care vedeți că experiențele dumneavoastră. anterioare vă sunt de folos. Văzând cum viața ta îi poate inspira pe alții îți va da un puternic sentiment de scop.

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragostea este o stradă cu două sensuri. Dacă simțiți că cineva nu vă poate iubi așa cum aveți nevoie, sunt șanse ca, în cele din urmă, să vă simțiți și dumneavoastră incapabil să îi oferiți ceea ce își dorește. Uneori este mai bine să lași lucrurile să se încheie la timpul potrivit.

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Fiecare acțiune pe care o întreprinzi este fie un pas spre iubire, fie un pas de îndepărtare de ea. Așa că astăzi, fiți intenționat cu alegerile pe care le faceți. Știți în ce direcție vreți să meargă viața voastră romantică.

Articole similare

Rețetă de sezon: Plăcintă de dovleac

Plăcinta de dovleac este un preparat perfect de savurat...

Macarons fără făină de migdale. Rețeta ieftină

Dacă vrei o rețetă ieftină de macarons, dar delicioasă,...


Top citite
Visarion Alexa

Profesor universitar, întrebare cheie în cazul preotului Visarion Alexa: M-a frapat un aspect

Nadine Voindrouh

Celebra Nadine: Am fost certată de compania de electricitate pentru că deși am scăzut cu 23% consumul electric nu e suficient

Șmecherie cu facturile uriașe la energie. Elena Cristian: Și eu am fost victimă. Este o încălcare a legii. Instituțiile statului ar trebui să se autosesizeze imediat

Alexe

Marea greșeală în cazul preotului Visarion Alexa. Ce nu spune nimeni

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (RODNAE Productions)

Care sunt cele mai bune mezeluri. Bilic: Are cele mai puține calorii

Foto: pexels, Mark Vegera

Oamenii de știință susțin că nu ar trebui să ucidem niciodată un păianjen în casa noastră. Iată de ce


Cele mai noi articole

Macarons fără făină de migdale. Rețeta ieftină

Dacă vrei o rețetă ieftină de macarons, dar delicioasă,...