Horoscop - DRAGOSTE, joi, 9 martie. Previziuni pentru toate zodiile
Autor: Andreea Cercel
Data publicării:
Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec
Alegeți-vă cu grijă cuvintele. Atunci când oamenii sunt îndrăgostiți, inimile lor sunt larg deschise pentru a primi ceea ce ai de spus și ceea ce faci. Astăzi fii foarte prudent atunci când vorbești cu persoana iubită, deoarece cuvintele tale pot avea o înțepătură, chiar dacă nu ai intenția de a o face.

Taur
Niciodată nu este un moment bun să vorbești despre problemele legate de bani, dar uneori trebuie să o faci. Astăzi, o schimbare devine un fel de catalizator care face necesar să faci ceva diferit față de ceea ce făceai înainte.

Gemeni
Este timpul să te alegi pe tine însuți. S-ar putea să dai mai mult din tine în ultima vreme, în speranța că asta îl poate convinge pe cel care te iubește să se îndrăgostească de tine. Cel mai bun lucru pe care îl poți face atunci când ți se pare că vei aștepta la nesfârșit ca el să se întoarcă este să creezi spațiu și distanță. Absența ta va spune multe.

Rac
Vrei să pui capăt lucrurilor? Despărțirea nu este niciodată o decizie ușoară, ci una la care te-ai gândit mult timp.


Să rămâneți unul fără celălalt poate fi înspăimântător, dar să rămâneți acolo unde sunteți acum poate fi mai greu decât să renunțați.

Leu
Pierderea unui partener poate fi resimțită dublu, deoarece nu numai că pui capăt unei relații, dar pierzi și cel mai bun prieten. Discutați să vedeți cum ați putea gestiona amândoi lucrurile în cazul în care parteneriatul vostru nu ar funcționa așa cum sperați.

Fecioară
Munca poate deveni un obstacol în calea vieții tale sentimentale. Persoana potrivită te va aștepta, dar s-ar putea să nu vrei să facă acest lucru.

Balanță
Îți dorești să fii cu cineva cu care poți vorbi despre viață, dragoste și orice altceva. Astăzi, uită-te după cineva care să-ți completeze viața din multe puncte de vedere. S-ar putea să rămâi singur dacă ești selectiv cu cine este cel mai bun pentru tine.

Scorpion
Dăruirea este o stradă cu două sensuri. Atunci când ești persoana care urmărește constant o relație cu cineva, poate deveni un dans pe care nu mai vrei să îl încerci. În schimb, caută pe cineva care iubește să dea și să primească la fel de mult ca și tine.

Săgetător
Câteodată trebuie să mergi pe mâna celui pe care îl iubești. Atunci când inima simte ceva, știi că este un risc care merită asumat.

Capricorn
Dragostea a fost făcută să fie necondiționată. Condițiile, limitările și așteptările unei persoane fac aproape imposibilă o apropiere atât de mare pe cât îți dorești - dacă este cazul.

Vărsător
Fii romantic. Lumea întâlnirilor poate fi foarte competitivă. Vei dori să te evidențiezi față de ceilalți și să îi arăți interesul amoros partenerului. În loc să aștepți ca el să facă primul pas, surprinde-l cu latura ta sentimentală.

Pești
Construiește-ți o viață pe care o iubești. Atunci când decizi să faci compromisuri, mai târziu se pot instala resentimente dacă nu ești pe deplin mulțumit de alegerile pe care le-ai făcut. Vrei să iei dragostea în serios, ceea ce poate însemna să fii deschis și transparent în legătură cu ceea ce ai nevoie și ceea ce vrei de la o relație serioasă.

Articole similare

Cum să faci curățenie în mod eficient, înainte de Paște

Curățenia înainte de Paște poate fi o sarcină destul de...

Cum scapi de grăsimea de pe abdomen

Reducerea grăsimii abdominale necesită o abordare...

Chiftele de post. Rețeta delicioasă

Iată o rețetă simplă și delicioasă de chiftele perfecte...

Efectele pozitive ale mișcării asupra sănătății mintale

Cum poate exercițiul să influențeze starea noastră...


Top citite
Bulgaria ar putea amâna adoptarea euro pentru sfârşitul anului 2025 din cauza inflaţiei / Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Bulgaria ar putea amâna adoptarea euro pentru sfârşitul anului 2025 din cauza inflaţiei

Inundații

Emiratele Arabe Unite, o ţară afectată pentru a treia zi de o furtună cu o intensitate record

China denunţă ipocrizia lui Biden, care a acuzat Beijingul de "xenofobie"/ Foto: Agerpres

China denunţă ipocrizia lui Biden, care a acuzat Beijingul de "xenofobie"

Paris Jackson recunoaște că unii oameni ar putea avea dificultăți în a asculta noua ei muzică

Paris Jackson recunoaște că unii oameni ar putea avea dificultăți în a asculta noua ei muzică

Sharon și Kelly Osbourne dezvăluie dezavantajele întâlnirilor cu muzicieni celebri/Facebook

Sharon și Kelly Osbourne au dezvăluit dezavantajele întâlnirilor cu muzicieni celebri

Shania Twain o laudă pe Taylor Swift: Fata asta muncește pe brânci / FOTO: Facebook

Shania Twain o laudă pe Taylor Swift: Fata asta muncește pe brânci


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole
pixel