Horoscop- DRAGOSTE, miercuri, 12 iulie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale
Autor: Romina Baluta
Data publicării:
Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Unele lucruri lipsesc, Berbec. Ai dat totul pentru oameni care nu apreciază întotdeauna ceea ce aduci la masă. Acest lucru a creat o mulțime de îndoieli de sine în inima ta, până în punctul în care nu mai știi cu adevărat cine ești. Astăzi, pe măsură ce Luna intră într-un semn nou, este timpul să te prioritizezi. Cu toate acestea, este posibil să te lupți încă cu câțiva demoni ai confuziei. Scrisul te poate ajuta să înțelegi ce vrei, de ce ai nevoie și încotro vrei să te îndrepți în viață, mai ales în ceea ce privește chestiunile legate de inimă. Pentru că persoana cu care decizi să fii este crucială pentru modul în care îți construiești viitorul. Nu vrei să fii cu cineva care ia Lego în timp ce tu încerci să construiești o viață durabilă împreună. Așa că alege cu înțelepciune, Berbec. Dar înainte de a alege pe cineva care să se potrivească cu nevoile tale, trebuie să dobândești mai întâi claritate.

Taur

Sunteți foarte priceput la stabilirea priorităților. Totuși, printre toate calculele și evaluările tale, te-ai gândit vreodată că unele decizii trebuie luate doar cu inima? Este adevărat că poți trăi o viață cu un plan financiar bine pus la punct și s-ar putea să simți un puternic sentiment de siguranță în singurătatea ta. Faptul că nimeni nu-ți perturbă viața fără permisiunea ta este, într-adevăr, un lucru pozitiv. Dar dragostea, pe de altă parte, poate fi uneori dezordonată. Oamenii se îmbolnăvesc, oamenii își pierd locul de muncă. Iar dragostea însăși este lipsită de certitudine, deoarece este împletită cu viața. Iar viața, după cum știm, poate fi dezordonată. Nu vreți să profitați la maximum de viață? Astăzi, vă îndemn să acordați prioritate flexibilității. Deși poți exercita controlul într-o anumită măsură, nu poți controla ceea ce îți rezervă viitorul, ci doar modul în care alegi să reacționezi atunci când circumstanțele scapă de sub control.

Gemeni
Ați așteptat mult timp ca adevărata iubire a vieții dumneavoastră să sosească? Este adevărat că dragostea vine adesea cu obstacole. Așa cum spunea William Shakespeare: "Cursul iubirii adevărate nu a mers niciodată lin". Din fericire, posezi un simț al umorului puternic și răutăcios, precum și tenacitatea de a duce lucrurile până la capăt. Ești aici pentru a învăța și a crește, iar prin adversitate vei descoperi cea mai mare poveste de dragoste pe care ai scris-o vreodată. Tu ești autorul propriei tale iubiri și al propriei tale vieți, iar faptul că știi că ai găsit pe cineva care merită să aștepți face ca această călătorie să merite cu atât mai mult.

Rac

Iubirea implică un anumit nivel de risc, dar merită cu adevărat să îți pui întreaga viață în așteptare dacă observi un steag roșu? În ultima vreme, te-ai simțit un pic pe muchie de cuțit pentru că ești îndrăgostită de cineva care se poate prezenta într-un fel, dar nu este cu adevărat cine pare a fi. Ești conștientă de acest fapt, dar alegi să închizi ochii la el. Nu știi, Racule, că atunci când inima îți vorbește și tu o ignori, de multe ori ajungi să regreți mai târziu? Îți faci asta ție însuți, Rac. În loc să încerci să forțezi piesele de puzzle acolo unde nu au fost menite să se potrivească niciodată, este timpul să-ți recunoști pierderile acum, înainte de a deveni prea târziu.

Leu

Este adevărat, uneori oamenii îndrăgostiți pot fi egoiști. Este o contradicție ciudată, Leu, când nu te poți gândi la tine, dar știi și că inima ta vrea pe altcineva în viața ta. Da, acea persoană la care ții are multe defecte, dar sunt ele cu adevărat dealbreakers sau inconveniente minore. De multe ori măsori un inconvenient ca fiind un dealbreaker și asta te-a făcut să ratezi găsirea iubirii adevărate. Ai pe cineva în viața ta care vrea să fie alături de tine și este alături de tine și te iubește prin toate defectele tale. Ai profunzimea de caracter pentru a face același lucru dacă te decizi să faci acest lucru. Întrebarea este: o vei face?

Fecioară

Este dificil să recunoști că relația în care ai investit atât de mult timp și energie nu se desfășoară așa cum ai sperat. Nu a existat nicio logodnă, niciun progres în ceea ce privește mutarea împreună. În schimb, te trezești că primești telefoane și mesaje la ora 10 dimineața, întrebându-te dacă asta este tot ce înseamnă relația ta. Meriți mai mult decât un telefon noaptea târziu sau un Netflix and chill ocazional. Atunci când, în sfârșit, îți aduni curajul de a spune nu cuiva care nu reușește să te aprecieze pentru cine ești cu adevărat, răspunsul său poate să se alinieze sau nu cu așteptările tale. Cu toate acestea, stabilirea unor limite și protejarea inimii tale sunt pași cruciali în direcția corectă. Este responsabilitatea ta să te protejezi de un potențial rău și să nu aștepți pe cineva care va sfârși doar prin a te răni pe termen lung. Îți pierzi timpul? Dacă crezi că da, este timpul să-ți recapeți controlul asupra vieții tale, pentru binele tău.

Balanță

Aveți foarte multă treabă pe cap, iar acest lucru v-a pus viața amoroasă în așteptare. Ai vrut să te asiguri că totul este în ordine înainte de a te arunca într-o relație serioasă. Cu toate acestea, acum experimentezi sentimente de tristețe și singurătate, punându-ți la îndoială dacă asta este cu adevărat ceea ce îți dorești. O parte din tine s-ar putea să se întrebe dacă nu ar trebui să te aventurezi încă o dată și să mai încerci o dată să cunoști pe cineva nou. Îți folosești cariera ca pe o distragere a atenției pentru a te proteja de o potențială durere? Poate că există o modalitate de a obține un echilibru mai bun între muncă și dragoste. Singurul mod de a afla este să testezi apele și să vezi cum se desfășoară lucrurile.

Scorpion

Să iubești bine pe cineva necesită să fii la înălțime. Ai acordat prioritate nevoilor și dorințelor partenerului tău, punând anumite lucruri pe plan secundar. Deși acest lucru nu poate fi clasificat drept codependență, a dus la compromiterea propriei tale vieți în diverse moduri. Cum lucrurile încep să devină puțin haotice și dezorganizate, este timpul să faci ordine în micile detalii ale vieții tale. Te vei simți mai puțin copleșită atunci când vei putea observa cu încredere cât de bine se așează totul în propria ta lume. Așadar, ia în considerare posibilitatea de a cere puțin spațiu personal. Nu trebuie să fie excesiv - doar un pic de timp pentru a restabili ordinea în casa ta, pentru a-ți parcurge e-mailurile și pentru a recupera mesajele neglijate de la prietenii pe care i-ai dat la o parte fără să vrei în timp ce erai consumată de dragoste. După ce îți vei trage sufletul, vei fi cu adevărat pregătită să îmbrățișezi experiența de a fi luată pe sus de cineva pe care îl iubești.

Săgetător

Romantismul este un lucru cu adevărat frumos. Oricât de mult ți-ar plăcea să te complaci în momentele de exaltare ale pasiunii, ai ajuns să realizezi că coborârea înapoi la realitate poate fi destul de zguduitoare. Astăzi, ai putea începe să recunoști importanța de a aduce această relație înapoi pe planeta Pământ. Deși este minunat să petreceți ziua în coconul intimității casei voastre, doar voi doi, este esențial să vă amintiți că există și alte aspecte ale vieții care au importanță. Membrii familiei și prietenii dvs. își doresc, de asemenea, să petreacă timp cu amândoi. Poate că implicarea în activități împreună, cum ar fi gătitul fripturilor, poate fi în continuare romantică. Ar putea fi timpul să vă extindeți și să vă aprofundați viața amoroasă explorând noi modalități de a socializa și de a participa la lumea vastă împreună, ca o echipă unită.

Capricorn

Când casa ta nu se simte ca un cămin în care vrei să mergi este sfâșietor. Îți pui o mască în fiecare zi când te duci la serviciu și când ești pe la familie spunând că totul este bine. Adevărul este că nu a fost bine și nu a fost bine de mult timp. De fapt, amândoi știți că există un elefant alb uriaș în mijlocul camerei despre care niciunul dintre voi nu vorbea. Dar astăzi, este timpul să recunoașteți că ceva nu este în regulă aici. Nu sunteți fericiți și lucrurile nu sunt așa cum v-ați dorit amândoi să fie. S-ar putea să se simtă ca un munte între voi doi. Dar, dacă voi doi lucrați împreună, ați putea să vă găsiți punctul de mijloc.

Vărsător

Uneori, te poți trezi că spui prea multe și totuși nu transmiți absolut nimic. Sunt momente în care simți nevoia de a fi ascultat, dar ți se pare că partenerul tău nu te ascultă cu adevărat. De fapt, atunci când se retrage și pare la fel de lipsit de reacție ca o statuie, te poate face să te simți atât disperat, cât și frustrat. Merită să vă gândiți ce s-ar putea întâmpla în cadrul comunicării voastre. Poate că nu conținutul mesajului dvs. nu este eficient, ci mai degrabă abordarea. Astăzi, luați inițiativa de a vă întreba partenerul de ce are nevoie pentru a se simți ascultat și exprimați ceea ce simțiți că aveți nevoie pentru a vă simți înțeles. Lucrând împreună ca o echipă, aveți potențialul de a crea o oportunitate minunată de creștere. Este posibil să transcendeți dinamica de putere care cauzează în prezent conflicte și, în schimb, să ieșiți la iveală ca un cuplu puternic, pe măsură ce găsiți modalități de a depăși problema în cauză.

Pești

Toată lumea posedă un limbaj de dragoste unic, dar îl înțelegi cu adevărat pe cel al partenerului tău sau chiar pe al tău? Poate fi incredibil de frustrant atunci când cineva pe care îl iubești nu se simte iubit de tine, în ciuda eforturilor tale sincere de a-ți demonstra grija. Poate că motivul constă în faptul că nu vorbiți limba de dragoste a celuilalt. Descoperirea și înțelegerea limbajului de iubire al celuilalt poate servi drept cheia care îi descuie inima și deschide calea pentru o conexiune mai profundă. În loc să încercați să vă justificați acțiunile sau să le respingeți emoțiile, luați în considerare posibilitatea de a explora împreună limbajul dragostei. Pornind de acolo poate duce la o relație mai împlinită și mai armonioasă.

Articole similare

Top citite
Astronomii au identificat originea meteoriţilor care au lovit Terra/Freepik

Astronomii au identificat originea meteoriţilor care au lovit Terra

Foto: Instagram Andreea Antonescu

Săndel Bălan a rupt tăcerea despre absența Andreei Antonescu, din spectacolul Andreei Bălan: S-au certat, s-a tăiat filmul

Captura Instagram

Membrii trupei One Direction, ''complet devastaţi'' de moartea lui Liam Payne

Bruce Springsteen

Noul documentar despre Bruce Springsteen are premiera la Londra

Sursa Foto Instagram Iulia Albu

Război tăcut între Iulia Albu și Mihaela Borcea! Ce a dus la ruptura definitivă dintre ele

Britney Spears șochează din nou: Cea mai genială decizie din viața mea a fost să mă căsătoresc cu mine/ Facebook

Britney Spears șochează din nou: Cea mai genială decizie din viața mea a fost să mă căsătoresc cu mine



Cele mai noi articole

Actriţa Jennifer Lawrence, însărcinată cu al doilea copil

 Actriţa americană Jennifer Lawrence este însărcinată cu...

pixel