Horoscop DRAGOSTE: vineri, 13 ianuarie 2023. Previziuni pentru toate zodiile
Autor: Romina Baluta
Data publicării:
Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Întotdeauna ai fost genul care trage din prima când vine vorba de a spune cuiva ce simți; dacă este spus suficient de frumos poate fi lăsat la discuție. Cu toate acestea, Marte retrograd a fost o povară, iar acum că s-a terminat, te vei simți mult mai bine să te deschizi în legătură cu gândurile, sentimentele și multe altele. Lasă să iasă un mare suspin de ușurare. Era și timpul!

Taur

Veștile bune de astăzi în dragoste vin cu Marte în sectorul banilor și al bunurilor personale. Chiar dacă nu ți se pare romantic, ieșirile în oraș implică cheltuieli, iar tu îți monitorizezi atent buzunarul de câteva luni. Acum, că banii pot începe să curgă din nou în direcția bună, datorită lui Marte direct, poți să te lași puțin mai mult liber. Vei fi gata să comanzi tot ce vrei din meniu și să dai bacșișuri mari.

Gemeni

Este ceva de spus despre faptul că planeta Marte se află în semnul tău zodiacal de câteva luni. Te-ai lovit de câteva blocaje în dragoste: sincronizare proastă, lipsă de comunicare și frustrare interioară. Dar acum că lucrurile încep să se lumineze, îți vei da seama că ai ratat câteva lucruri. Ești gata să acționezi față de cineva la care ții. Acolo unde păreai distant și rece, ești fierbinte și pregătit pentru dragoste.

Rac

Ești un pic mai dură decât te cred alții, iar lacrimile fierbinți pentru un fost iubit nu se află de mult timp pe lista ta de activități. Cu toate acestea, cărbunii furiei se întețesc atunci când încearcă să-ți trimită mesaje sau să treacă de blocajul pe care l-ai stabilit pe rețelele de socializare. Un fost care revine după atâta timp poate fi ca sarea pe o rană deschisă. Cum îndrăznesc să creadă că i-ai primi înapoi? S-ar putea să te gândești la asta, dar ești gata să spui că ai terminat fără să mai ai o lacrimă de plâns.

Leu

Sunteți gata să lăsați trecutul în urmă și să ieșiți în oraș cu prietenii buni. Faptul că ești singur și ai alți câțiva prieteni singuri îți dă dorința de a ieși și de a te distra. Chiar dacă îți faci o noapte devreme pentru a te culca, să stai de vorbă cu câteva prietene este o modalitate excelentă de a împărtăși dragostea pentru seara asta.

Fecioară

Munca atinge un anumit flux, iar acum că ai un nou proiect pasional pregătit, ești gata să-ți canalizezi energia într-o direcție productivă. Acest lucru ar putea însemna că vei lăsa dragostea și romantismul în plan secund pentru o vreme.  Poate o relație nu este în meniul de astăzi.

Balanță

Te-ai gândit foarte mult în timpul retrogradării lui Marte. V-ați gândit la trecut. V-ați pus întrebări despre viitor. Prezentul s-a simțit incert, așa că romantismul nu a fost ceva de urmărit. Viața nu s-a simțit suficient de așezată pentru tine. Dar acum, cu câteva lucruri care par să se lege frumos, ai putea să-ți bagi din nou degetul de porc în gaura de apă a întâlnirilor pentru a vedea despre ce este vorba.

Scorpion

Nimic nu arde în tine mai mult decât să simți că o pasiune secretă este în viața ta. Știi că nu-ți vor mărturisi ce simt cu adevărat. Teama lor de respingere este prea puternică în acest moment. Își pot ascunde emoțiile profunde deocamdată; poate că atunci când Mercur retrograd se va încheia, se va găsi curajul de a se deschide și de a-și dezvălui inima. Vestea bună este că această amânare îți oferă ceva timp pentru a decide dacă și tu îi placi, pentru că în acest moment, s-ar putea să nu fii sigur.

Segetător

Dragostea a părut atât de îndepărtată pentru tine, dar lucrurile încep să se accelereze din nou în viața ta sentimentală. S-ar putea să ai unul sau două interese amoroase și trebuie să te decizi cu care persoană să te întâlnești (sau nu). Este prea devreme pentru ca vara fetelor fierbinți din acest an să înceapă, dar știind că ai opțiuni, te simți destul de bine, nu-i așa, Săgetător?

Capricorn

Preferi să ai toate prioritățile aliniate atunci când ești pe cale să te implici cu cineva, mai ales după o despărțire. Este timpul să vă puneți în formă și să mergeți la sală. Vrei să lucrezi la iubirea de sine înainte de a-ți dedica timpul și energia altcuiva.

Vărsător

Romantismul pare să fie în aer. Primești multă atenție din partea oamenilor din lumea din jurul tău. Acesta este un moment excelent pentru a-ți redeschide aplicația de întâlniri și pentru a pune antene pentru a vedea cu cine te legi. Știi mai bine decât să-ți lași stima de sine să se înfășoare în like-uri sau swype-uri. Dar, s-ar putea să fii plăcut surprinsă. Marte direct înseamnă că ai putea fi mai norocos decât ți-ai imaginat - și să-ți întâlnești sufletul pereche.

Pești

Este posibil ca familia să vă întrebe când este data nunții. Nu sunteți sigur dacă vreți să vă uniți vreodată, acum sau în viitor. Te bucuri de această fază de întâlniri, așa că de ce să complici lucrurile mai mult decât este necesar? Nu există niciun motiv să te grăbești când ceea ce ai acum funcționează foarte bine.

Articole similare

Taylor Swift și Travis Kelce au fost văzuți la Coachella

Taylor Swift a fost fotografiată alături de iubitul ei,...

Cum ajută muzica clasică pentru somnul bebelușilor

Muzica clasică este recunoscută pentru efectele sale...

Mâncare de cartofi, la cuptor. Rețeta specială

Dacă vrei să încerci ceva, îți propunem această rețetă...

Paste cu sos de roșii și legume. Rețeta de post

Dacă ții post, această rețetă de paste cu sos de roșii...


Top citite
Titanic

Noul Titanic va fi împânzit de bărci de salvare

Taylor Swift reacționează după ce Ryan Gosling a cântat All Too Well

Taylor Swift reacționează după ce Ryan Gosling a cântat All Too Well

Foto: Perla Sulina

Apel către agenții economici din turism. Întâlnire la CJ Tulcea, la debutul sezonului

România este al treilea mare producător de petrol din UE

Jon Bon Jovi se gândește să se retragă" din turnee dacă problemele vocale persistă / Bon Jovi

Jon Bon Jovi se gândește să se retragă din turnee dacă problemele vocale persistă

Shakira dezvăluie că a pierdut versurile unei melodii într-un aeroport

Shakira dezvăluie că a pierdut versurile unei melodii într-un aeroport


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Legende muzicale intră în patrimoniul audio al Americii

Congresul Statelor Unite ale Americii a anunțat un nou...

Muzica rock ne poate vindeca de depresie

Da, chiar dacă pare greu de crezut, muzica rock are...

pixel