Horoscop MAI 2022: Ziua NOROCOASĂ pentru fiecare ZODIE
Autor: Echipa RadioDCNews
Data publicării:
Cea mai noroscoasă zi din luna mai 2022, pentru fiecare zodie. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)- Ziua cea mai norocoasă: 10 mai 

Această zi ar trebui să apară mai multe oportunități și să te facă să te simți ca și cum ai zbura la înălțime. Nu există nimic ce nu poți realiza în acea zi și ar trebui să te simți inspirat să profiți de fiecare oportunitate pe care ți-o oferă universul, pentru că norocul este cu adevărat al tău pe 10 mai.

Taur (20 aprilie - 20 mai)- Cea mai norocoasă zi: 16 mai 

S-ar putea să te fi întrebat, când va apărea din nou norocul în viața ta. Ei bine, vei avea parte de mult noroc, pe 16 mai. Această zi va aduce oportunități uriașe în viața ta amoroasă. Fie că este vorba de un nou partener, prima întâlnire sau o logodnă, aceasta este o zi în care cu adevărat te simți norocos în dragoste.


Gemeni (21 mai - 20 iunie) Cea mai norocoasă zi: 30 mai 

Chiar dacă sezonul tău începe pe 20 mai, ziua de 30 mai va aduce noi oportunități în viața ta. Ceea ce va permite, de asemenea, ca norocul să preia controlul pentru o vreme. Este, de asemenea, un moment minunat pentru a renunța la orice idee greșită despre ceea ce crezi că ar trebui să faci și pentru a îmbrățișa cu adevărat puterea propriei tale autenticități

Rac (21 iunie - 22 iulie) Cea mai norocoasă zi: 15 mai 

Se pare că universul nu a fost blând cu tine în ultima vreme. S-ar putea să fi creat o mulțime de momente în care ai crezut că universul pur și simplu nu era de partea ta. Cu toate acestea, 15 mai va schimba asta. Această zi îți va aduce un sentiment de compasiune și pace. Va fi, de asemenea, o șansă de a face alegeri mai sănătoase în toate aspectele vieții tale. Odată ce se va întâmpla asta, vei începe să te simți mai bine în legătură cu viața ta.


Leu (23 iulie - 22 august) Cea mai norocoasă zi: 8 mai 

Această zi îți va oferi șansa de a profita din plin de oportunitățile care îți ies în cale. Mesajul pentru tine, este că norocul pe care îl cauți, este reprezentat de acțiunile pe care le întreprinzi, așa că nu ezita să faci o mișcare riscantă pe 8 mai. 


Fecioară (23 august - 22 septembrie) Cea mai norocoasă zi: 24 mai 

Această zi te va încuraja să îți păstrezi căminul cald pentru familia ta atunci când vine vorba de dragoste. De asemenea, acea zi ar putea însemna că minunile sunt pe drum. Dacă ai căutat îndrumare sau ai vrut să-ți îmbunătățești casa, acea zi este ziua în care să faci să se întâmple acest lucru, amintindu-ți cine ești cu adevărat și ce valorezi. 


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)- Ziua cea mai norocoasă: 10 mai 

Această zi te va încuraja să te extinzi și să vezi oportunități norocoase în relațiile tale cele mai apropiate. Lucrurile vor începe să se îmbunătățească în mod magic și sunt în sfârșit aliniate. Dacă ai așteptat un semn în relația ta sau a cuiva nou cu care te întâlnești, 10 mai, este ziua în care îl vei primi. De asemenea, nu-ți fie teamă să mergi după ceea ce îți dorești, odată ce îți dai seama că este menit pentru tine. 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie) Cea mai norocoasă zi: 16 mai 

Această zi îți va aduce o energie de vindecare profundă. Aceasta te va despărți de persoana care ai fost și de cea care ești acum. Te vei simți liberă și ușurată, ceea ce îți va permite să profiți la maximum de momentele norocoase pe care ți le oferă universul, în loc să îi întorci spatele. Nu uitați, aveți voie să depășiți ceea ce ați crezut cândva că vă doriți. 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie) Cea mai norocoasă zi: 24 mai 

Faptul că ziua de astăzi îți oferă șansa de a te reconecta cu familia și cu viața de familie. Ziua de 24 mai îți va permite să vezi ceea ce ai nevoie cu adevărat, astfel încât să poți observa cum universul încearcă să te ajute. Norocul este peste tot în jurul tău, dacă ești dispus să îl vezi. 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie) Cea mai norocoasă zi: 15 mai 

După atâtea schimbări, vei fi încurajată să te concentrezi pe sănătatea ta. Această zi îți va aduce echilibru, lucru cu care te lupți cu adevărat. De asemenea, acest lucru îți permite să te odihnești și să-ți amintești cum să ai grijă de tine, astfel încât să accepți noile oportunități care ți se prezintă. Nu-ți fie teamă să renunți cu adevărat la trecut, astfel încât să poți trăi cu adevărat în prezent. 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie) Cea mai norocoasă zi: 8 mai 

Vei avea parte de un moment magic în relațiile tale în această zi. Va fi una dintre acele ocazii în care te vei simți validat de partenerul tău și care va schimba pentru totdeauna dinamica voastră. De asemenea, să știi că este vorba despre a fi în locul potrivit la momentul potrivit, pentru a vedea ce fel de magie îți poate aduce universul, dar trebuie să fii pregătit să o primești.

Pești (19 februarie - 20 martie) Cea mai norocoasă zi: 24 mai 

Focul se va întoarce în semnul tău în acea zi. Dacă nu ți-ai întâlnit încă jumătatea sau dacă abia începi călătoria alături de el, 24 mai îți oferă șansa de a-ți îmbunătăți viața sentimentală. Atunci când te concentrezi pe propria flacără interioară și o hrănești cu adevărat, vei arde în sfârșit suficient de puternic pentru a atrage ceea ce ți se cuvine. 

Articole similare

Cozonac pentru Paști. Rețeta pas cu pas

Iată o rețetă simplă pentru cozonac:

Musaca de post. Rețeta delicioasă

Musacaua de post este ideală în această perioadă. Iată cum se prepară...

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci zilnic avocado

Avocado și-au câștigat un loc de cinste în inimile...

Ce se întâmplă cu corpul tău când mănânci nuci în fiecare zi

Nucile au o multitudine de efecte benefice asupra...


Top citite
Captura Instagram

Selly s-a împăcat cu Adrian Elicopter de luptă. Videoclipul cu cei doi are aproape 1 milion de vizualizări (VIDEO)

Captura Youtube

Tania Popa a vorbit despre colaborarea cu Selly la filmul Buzz House: Mi-a zis să-i arăt cum o să fac, să vadă dacă o sa fac bine/În capul meu a fost: 'Tuți...

Shakira / FOTO: Facebook

Shakira dezvăluie că problemele financiare ale familiei i-au dat o dorință neobosită de a reuși

Captura Youtube

Preotul robot cu inteligență artificială „Părintele Justin” este excomunicat din biserică după doar o zi

Printul Harry

Prințul Harry așteptat la Londra, apoi în Nigeria cu Meghan

Captura Youtube

Astăzi este ziua lui Willie Nelson! Artistul a împlinit 91 de ani


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Totul despre Met Gala 2024

Cu o strălucire excepțională și o eleganță ce eclipsează orice așteptare,...

pixel