Horoscop. Tinder a făcut topul zodiilor
Autor: radiodcnews Team
Data actualizării:
Data publicării:
După obiceiuri precum fumatul, preferințele în privința animalelor de companie și dieta, semnele zodiacale au fost cel mai frecvent adăugate la profilurile de dating în ultimul an.

Platforma de dating Tinder a evaluat într-un ghid astrologic care semn zodiacal colecționează doar match-uri, dar nu este interesat de marea iubire, cine caută doar prietenie și ce semne zodiacale merg la întâlniri cu mult umor!

Vărsător (21 ianuarie - 19 februarie)

Oamenii cu job obișnuit de 8 ore și fără prea multă imaginație nu sunt ceea ce îți dorești? Atunci Vărsătorii ar putea fi ceva pentru tine! Semnul de aer atrage extraordinarul, așa că, dacă individualistele și personalitățile interesante sunt ceea ce îți place, fă swipe dreapta. Cei născuți sub semnul Vărsătorului cu firea lor deschisă, nu caută doar marea iubire, ci și prieteniile.

Profilurile lor de dating strigă literalmente "Sunt diferit": Fotografiile de profil au de obicei combinații de culori foarte neobișnuite, iar interesele lor variază extrem de mult.

Se armonizează deosebit de bine cu: Săgetător, Leu, Berbec.

Pești (20 februarie - 20 martie)

Peștii sunt romanticii absoluți! După o partidă de amor, ei pot auzi deja clopotele de nuntă sunând - iar după primul "Ce mai faci?" își pot imagina culoarea ochilor copiilor lor. Din cauza firii visătoare și al simțului lor - să spunem - "diferit" al timpului, uneori uită să răspundă. Dar nu și potențialii parteneri!

Când vine vorba de un profil de întâlnire, Peștii sunt cel mai probabil să caute informații despre cântecul și artistul tău preferat. Limbajul său de dragoste este trimiterea de cântece de la unul la altul. "Muzica îi face pe oameni!" Visător, acest semn are în biografie: meditație, compoziție de cântece sau festivaluri de film. Ei înșiși sunt artiști, oameni creativi și muzicieni.
Se armonizează deosebit de bine cu: Rac, Capricorn, Fecioară.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Berbecii sunt fideli elementului lor de foc, întruchiparea temperamentului! Sunt deschiși la experiențe noi, parcurg rapid profilurile și decid instinctiv dacă doresc pe cineva sau nu. Dacă există o potrivire, berbecii alunecă destul de repede în DM-uri (mesaje directe). Dacă nu, nu va veni nici mai târziu. 

Cel puțin o fotografie sau un fapt despre persoana respectivă vă va face probabil să zâmbiți. Celebrarea simțului umorului este pur și simplu o necesitate! Încă de la prima discuție ești parte din cele mai nebunești idei și aventuri ale sale. Berbecii nu au timp pentru divagații. Vei ști rapid care este poziția ta. Dacă răspunsul tău durează prea mult, Berbecul își va pierde interesul. Pe profilul de dating scrie că face box, majorete și tir cu arcul.

Se armonizează deosebit de bine cu: Balanță, Săgetător, Vărsător.

Taur (21 aprilie - 20 mai)

Taurii sunt ambițioși și iubesc calitatea! Dacă îți propui ceva, șansele de a-i descuraja sunt aproape zero.

Știu ce vor și își alocă timp pentru a atinge această perfecțiune. Taurii nu dau semnale vagi - ei vorbesc serios ceea ce spun. Îți plac lucrurile frumoase, așa că arată-le Taurilor ce ai de oferit! Pentru că profilul ei de dating strigă "frumoasă și senzuală"! Vei găsi cel puțin o poză cu apartamentul ei în fundal (care, desigur, este perfect mobilat).

Se armonizează deosebit de bine cu: Scorpion, Fecioară, Rac.

Gemeni (21 mai - 21 iunie)

Gemenii sunt niște gânditori rapizi! Absorb toate informațiile în cel mai scurt timp și nu vor să se oprească niciodată din a învăța despre tine. Curiozitatea lor nu cunoaște limite. Așa că atunci când întâlnești pe cineva din acest semn zodiacal, poate părea destul de ciudat că discuția pare a fi un interviu de angajare, dar de fapt este un semn clar de afecțiune.

Gemenii pot sta de vorbă cu tine ore întregi, dar te pot însoți și la o întâlnire la o cafea. Există o flexibilitate absolută aici. Gemenilor le place când își dau seama că ești la fel de deschis, de relaxat și de... obraznic. Cu ei ai cei mai buni parteneri de comunicare. Doar vă plângeți, învârtiți idei nebunești despre carieră sau puneți la îndoială principiile filozofiei? Nicio problemă. Gemenilor le place: social media și discuțiile sprințare în cafenele.

Se armonizează deosebit de bine cu: Săgetător, Leu, Balanță.

Rac (22 iunie - 23 iulie)

Racii au un ochi expert pentru detalii. Poți fi sigur că textele tale sunt citite cu atenție, că interpretarea dintre rânduri este pornită imediat și că fiecare imagine este scanată cu acuratețe.

Această atenție la detalii se remarcă și în discuții: Fiecare cuvânt este bine gândit, așa că răspunsurile durează uneori mai mult. Unii îl numesc cerebral, alții atent și sensibil. Sunt niște vorbăreți, ceea ce le permite să spargă ușor gheața atunci când scriu o scrisoare de intenție.

Nu vă faceți griji, Racii vor lua legătura cu dumneavoastră. Puncte în plus dacă le împărtășiți nebunia nostalgică și vă puteți da cu părerea despre clasicii culturii pop din anii '90! Iată ce scriu aceste semne despre ei înșiși în profilul de dating: Copil al anilor '90, DIY și Pilates.

Se armonizează deosebit de bine cu: Taur, Pești, Scorpion.

Leu (24 iulie - 23 august)

Dacă vrei să impresionezi un leu, coroana ta trebuie să fie la locul ei: leii caută acel ceva anume, iar aspectul joacă un rol important în acest sens.

Ca animatori, le place să se pună în lumina reflectoarelor. Vi se pare superficial? Atunci Leul nu este deloc semnul tău zodiacal. Fiind un semn zodiacal deosebit de mândru, ei cred cu tărie că sunt cel mai bun lucru care vi s-a întâmplat vreodată. Dacă nu oglindești acest vibe, Leii vor căuta rapid pe cineva care îi merită cu adevărat. Le place să apese pe accelerație atunci când flirtează, dar dacă urmărirea nu este distractivă, vor pleca repede. În loc de "Greu de prins", ei preferă să joace "Minunat să am așa ceva”.

Se armonizează deosebit de bine cu: Vărsător, Săgetător, Balanță.

Fecioară (24 august - 23 septembrie)

Ai o slăbiciune pentru fecioare? Persoanele cărora le place să fie în centrul atenției nu prea le plac aceste semne zodiacale, pentru că unde este suficientă atenție pentru ei?

Fecioarelor le place profunzimea, autenticitatea și seriozitatea - așa că nu te juca cu ele și răspunde-le prompt, altfel vor pleca. Fecioarele sunt foarte pretențioase, nu vor să piardă timpul cu tine.

Se prea poate ca ei să fi pus ochii pe profilul tău de întâlnire de mult timp, dar nu se pot hotărî să te contacteze. Cum să te dai pe brazdă cu Fecioarele? Adoră citatele bune și caută răspunsuri la marile întrebări ale vieții, cum ar fi: ”De ce mă placi?”

Se armonizează deosebit de bine cu: Capricorn, Taur, Pești.

Balanță (24 septembrie - 23 octombrie)

Balanțele colecționează match-uri ca pe timbre. Dar nu trebuie să vă faceți griji: ei se pot decide deja, doar că nu o fac imediat. În ochii lor există pur și simplu prea multe motive care vorbesc în favoarea și împotriva ta. Tipic pentru Balanță.

Balanțelor le place să fie dorite. Investesc foarte mult în aspectul lor, stilul bun este foarte important pentru ei - și cu partenerul lor. Deși sunt super exigente, le este ușor să scrie cu orice pereche care este interesată.

Greu de spus dacă doar flirtează sau doar culeg niște puncte de confort cu tine.

Se armonizează deosebit de bine cu: Berbec, Leu, Gemeni.

Scorpion (24 octombrie - 22 noiembrie)

Scorpionii au o reputație proastă, deși sunt personaje incredibil de iubitoare și sensibile, cu multă compasiune. Profilurile lor de dating nu dezvăluie prea multe la început - Scorpionii sunt abia vizibili în majoritatea pozelor și tind să aibă o culoare mai închisă.

Dar nu te lăsa păcălit de prima impresie! Deși iubesc secretele, acesta nu se zgârcește la vorbă: chiar și în prima discuție, își face imediat curaj și preferă să te cunoască imediat pe dinăuntru. Scorpionii sunt adepții discuțiilor profunde și vor să fie acceptați complet la nivel emoțional: deci și cu asperități. Dacă Scorpionii suspectează chiar și o urmă de superficialitate, își pierd interesul.

Se armonizează deosebit de bine cu: Capricorn, Taur, Pești.

Săgetător (23 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorii nu sunt de neglijat - carisma lor sigură pe sine în poze atrage imediat atenția! Firea lor deschisă îi face curioși.

Săgetătorul nu îți răspunde? Nu o lua personal! Probabil că perechea ta înflăcărată tocmai a petrecut patru săptămâni în Thailanda și și-a pierdut telefonul mobil în timp ce chefuia acolo. Fiind niște aventurieri neliniștiți, au tot timpul în bagaje povești de acest gen și te poți lăsa purtat de poveștile lor încă de la prima întâlnire.

O întâlnire cu ei este incitantă, distractivă și total relaxată, pentru că este ușor să te lași inspirat de natura lor deschisă. Pe profilul lor de dating scrie: tandemuri lingvistice, couchsurfing, freelancing sau backpacking.

Se armonizează deosebit de bine cu: Gemeni, Berbec, Vărsător.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Capricornii sunt orientați spre succes. Dacă ești o persoană cu o carieră, se potrivește de minune! În calitate de fondatori de start-up-uri și liber profesioniști independenți, aceștia sunt rareori găsiți pe aplicațiile de dating din cauza constrângerilor de timp. Rămâi pe fază! Să nu răspunzi și să faci ghosting zile întregi face practic parte din programul Capricornilor.

Dacă scrisul tău i-a atras atenția, probabil că ești fluent în sarcasm și ironie. Dacă treci peste acest obstacol și un Capricorn te simpatizează, atunci o întâlnire va avea loc rapid.

Slujba lor face parte din personalitatea lor, motiv pentru care conversațiile cu Capricornii devin rapid numai despre muncă. Biografia lor de pe Tinder cu siguranță are în ea jobul lor. Și apoi ciclism și navigațe.
Se armonizează deosebit de bine cu: Scorpion, Fecioară, Pești.

Articole similare

Cum să ai un ten luminos și o piele fină. Trucurile banale

Pentru a avea o piele fină, sănătoasă și radiantă, este...

De ce să mănânci ceapă. Beneficii uriașe pentru sănătate

Ceapa este o legumă extrem de nutritivă și versatilă,...

Cum știi că suferi de despresie funcțională

Nu ești în apele tale și totuși poți merge la serviciu...

Ce să faci când ai un atac de panică

Iată câteva sfaturi de la specialiști!


Top citite
Astăzi este ziua lui Lady Gaga! Artista a împlinit 38 de ani

Astăzi este ziua lui Lady Gaga! Artista a împlinit 38 de ani

Teo Trandafir, captură video Youtube EGO

Teo Trandafir, veste tristă. Proiectul la care a renunțat complet: „Nu voi mai avea timp”

Putin spune că Rusia nu va ataca NATO, dar că avioanele F-16 vor fi doborâte în Ucraina / Foto: Kremlin.ru

Putin spune că Rusia nu va ataca NATO, dar că avioanele F-16 vor fi doborâte în Ucraina

50 Cent confirmă lansarea unui documentar despre Diddy

50 Cent confirmă lansarea unui documentar despre Diddy

Sursa: Facebook / Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă distincţie la gala premiilor Ivor Novello

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Cum să ai un ten luminos și o piele fină. Trucurile banale


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

50 Cent confirmă lansarea unui documentar despre Diddy

50 Cent a confirmat că va lansa un documentar în care va...

pixel