Horoscop. Trei semne zodiacale care vor avea parte de o zi grea, miercuri, 22 martie 2023
Autor: Andreea Cercel
Data publicării:
Iată ce zodii se vor confrunta cu probleme pe 22 martie 2023.

Este o zi grea pe tărâmul astrologiei, iar trei semne zodiacale nu numai că au parte de o zi aspră, dar și starea lor de spirit va fi afectată. În timpul Lunii Berbecului, noi, care suntem deja încordați și ne luptăm pentru să câștigăm o bătălie, ne vom găsi partenerii imediat, indiferent dacă aceștia se înscriu sau nu în afacere. Căutăm să avem dreptate, să ne impunem părerea asupra cuiva și să îl facem să se supună; vrem să rănim oamenii și o vom face cu ajutorul cuvintelor astăzi, 22 martie 2023.

1. Berbec 
(21 martie - 19 aprilie)

Nu ai refuzat niciodată și nu vei refuza niciodată o ocazie de a arăta cuiva că ai dreptate și cu siguranță nu te deranjează să îi citești un act de revoltă în timp ce ești acolo. În timpul Lunii Berbecului din 22 martie 2023, vei simți că hormonii tăi sunt furioși, iar temperamentul tău este în flăcări; vezi roșu la fiecare pas și singurul mod în care poți simți cu adevărat gloria acestei zile este să îți înfigi dinții în oricine îți iese în cale. De fapt, nici măcar nu trebuie să-ți stea în cale; vei căuta pe cineva pentru că ești înfometat de a face rău și, deși cealaltă persoană ar putea fi total nevinovată față de metodele tale, nu va vedea în tine altceva decât un caz mental care nu se poate controla. 

2. Gemeni 
(21 mai - 20 iunie)

Ceea ce te îndeamnă astăzi la acțiune este o amintire veche care te va pune rapid în apărare. Ziua de astăzi este ciudată pentru tine, Gemeni, deoarece în timpul Lunii Berbec, vei reacționa mai ales la această veche amintire, spre deosebire de ceea ce se întâmplă în lumea ta în momentul de acum. Cu muniția acestei amintiri care să te ajute să justifici ceea ce vei face, vei parcurge lista prietenilor tăi și îi vei desființa sistematic. Mulți dintre prietenii tăi știu deja acest lucru despre tine și se dau înapoi atunci când intri într-una dintre stările tale de spirit. Totuși, starea de spirit de astăzi este atât de caustică și de indisciplinată încât s-ar putea să sfârșești fie prin a-ți pierde prietenii, fie ca unul dintre acei prieteni să te confrunte în așa fel încât să te sperie. Dacă o spui, pregătește-te să ți se întoarcă totul.

3. Fecioară 
(23 august - 22 septembrie)

"Oh, nu". Aceasta este mantra ta pentru această zi, deoarece Luna în Berbec influențează modul în care interacționezi cu oamenii. La fel ca și Gemenii care iau în considerare Luna în Berbec, și tu te vei sătura din cauza acumulării de amintiri, doar că, în cazul tău, amintirile sunt toate recente. Îi zărești de la kilometri distanță pe acești oameni cu probleme legate de muncă și știi ce le iese pe gură. Dacă măcar unul dintre acești colegi de serviciu ai tăi îndrăznește să-ți arate lipsă de respect, atunci vei încorpora toate trăsăturile războinice care vin odată cu sezonul Berbecului și vei sări la atac. Astăzi este ziua în care vei exploda.

Articole similare

Ce se întâmplă cu corpul tău când mănânci nuci în fiecare zi

Nucile au o multitudine de efecte benefice asupra...

Ceaiuri bune pentru ameliorarea simptomelor de burnout

Iată care sunt cele mai bune ceaiuri pentru situațiile...

De ce se recomandă să citești seara, înainte de culcare

Iată de ce e bine să răsfoiești o carte înainte să...


Top citite
Captura Youtube

Vrei să te stabilești în Norvegia? Daniel Solheim a oferit informații pas cu pas

Captura Youtube

Cum se lucrează pe străzile din București în prag de alegeri

Captura Youtube

Ce este harm reduction. Dr. Alin Popescu: Este un concept foarte generos

Captura Youtube

Ioana Dichiseanu, despre divorțul părinților: Am crezut că Universul meu s-a terminat

foto: Pexels

Ceaiuri bune pentru ameliorarea simptomelor de burnout

Lord of the Dance │ FOTO: Lord of the Dance / TJK Live

Mai sunt doar câteva bilete pentru spectacolul Lord of the Dance - Lifetime of Standing Ovations. Când și unde are loc marele show


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cum se lucrează pe străzile din București în prag de alegeri

Echipa DCNewsTV a ieșit astăzi pe stradă pentru a vedea...

pixel