Horoscop TAROT, săptămânal 18 - 24 septembrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale
Autor: , Romina Baluta | Dată: 18 sep 2023, 14:36
Previziuni pentru toate semnele zodiacale, perioada 18 - 24 septembrie.

Berbec: Nebunul
Cuvinte cheie ale săptămânii: inocență, joacă, curiozitate

În săptămâna 18 - 24 septembrie 2023, vei încerca ceva nou, iar acest lucru te va încânta. Mai degrabă va fi vorba de noutate decât de ceea ce îți rezervă. Ești mai puțin ambițioasă și mai curioasă în această săptămână și, pentru prima dată după mult timp, te vei simți inocentă și jucăușă. Nu-ți pasă ce cred oamenii despre tine, pentru că totul este atât de bine. Ești lipsit de griji și fericit.


Taur: Opt de băț, inversat
Cuvinte cheie pentru săptămâna: putere, tărie, determinare

Săptămâna aceasta îți va fi dedicată revenirii la un lucru despre care știai că îți cere atenția, dar pe care l-ai lăsat să cadă în paragină. Ești nerăbdător să te întorci la muncă și ai energia necesară pentru a face ceea ce este necesar. În săptămâna 18 septembrie, vei descoperi că ești neîntrecut, puternic și gata să faci față chiar și celor mai grele responsabilități.


Gemeni: Împăratul
Cuvinte cheie pentru săptămâna: protecție, încăpățânare, lege

Te simți ca și cum ai fi autoritatea asupra propriei tale vieți în această săptămână și, deși acest lucru este evident, va fi, de asemenea, ceea ce te va face să iei o decizie puternică cu privire la ceea ce vei face în continuare. Într-un act de autoprotecție, vei declara că ceea ce este al tău și că nu poate fi îndepărtat de la tine. Ești stoic și autoritar, dar ești așa pentru că simți că nu ai de ales.

Rac: Luna, inversată
Cuvinte cheie pentru săptămâna: reflecție, absorbție, pace interioară


Cu Luna ca și carte de vizită, este firesc să petreci mult timp în mintea ta, unde te simți în siguranță. În starea inversată, această carte simbolizează nevoia de retragere mentală, iar tu te pricepi foarte bine la asta. Ia-ți tot timpul de care ai nevoie pentru a procesa orice se întâmplă în viața ta. Sunteți înțelept să faceți acest lucru.

Leu: Trei de spade
Cuvinte cheie pentru săptămâna: durere de inimă, trădare, emoție

Săptămâna aceasta te face să te întrebi dacă vei fi sau nu cel care va frânge inima cuiva sau dacă vei aștepta să fii cel a cărui inimă este frântă. Este un joc dur al inimilor, iar tu ești Leu, până la urmă, așa că, probabil, vei da lovitura fatală în săptămâna 18 - 24 septembrie 2023. Nimeni nu câștigă acest joc, dar tu încă ai avantajul.

Fecioară: Trei de Pentacle
Cuvinte cheie pentru săptămâna: recunoștință, onoare, apreciere

Munca îți aduce în sfârșit un sentiment de satisfacție, iar acest lucru este mult așteptat. Așa cum credeai că nimeni nu apreciază eforturile tale mari de a oferi excelență, această săptămână îți dă de înțeles că ești cu siguranță apreciat. Așteaptă-te la un bonus sau un cadou în bani în această perioadă. Posibil o promovare. Lucruri bune, Fecioară!

Balanță: Cavaler de spade
Cuvinte cheie pentru săptămâna: mesager, adevăr, scop

Săptămâna aceasta este fantastică pentru tine, și asta pentru că știi exact de ce ai nevoie pentru a îndeplini sarcinile care te așteaptă. Te îndrepți spre sezonul Balanței, așa că totul este bine pe acest plan, dar te simți puternică și când vine vorba de a le spune celor din viața ta ce se întâmplă. Este timpul să faci schimbări MARI și tu ești aici pentru a le finaliza.


Scorpion: Regina de Cupă
Cuvinte cheie pentru săptămâna: compasiune, adorație, bunătate


Dragostea este în aer și în jurul tău, deoarece atitudinea ta este una pozitivă și generoasă. Ești figura la care toată lumea din viața ta apelează pentru dragoste și compasiune, iar tu știi să le oferi cu găleata. Nu ești epuizat de acte de bunătate în această săptămână și vei fi ținut minte pentru generozitatea ta.


Săgetător: Pagina de baghete
Cuvinte cheie pentru săptămâna: idei, concentrare

Săptămâna aceasta marchează începutul unei atitudini cu totul noi pentru tine, deoarece sezonul Balanței intră în acțiune și la fel și toamna ta glorioasă. Această carte arată că ești direcționat și independent. Te simți nou în tot ceea ce încerci și ești dispus să încerci multe lucruri noi. În această săptămână te concentrezi pe un nou hobby, iar acest lucru te va face foarte fericit.

Capricorn: Regina de baghetă, inversată
Cuvinte cheie pentru săptămâna: fermitate, așteptare, cunoaștere

Vei avea nevoie de răbdare în timpul săptămânii, deoarece planurile tale bine puse la punct par să fie puse în așteptare pe termen nelimitat. Nu-i nimic, pentru că te poți ocupa de aproape orice. Ai suficientă experiență pentru a ști că doar pentru că ceva nu s-a întâmplat când te așteptai să se întâmple, nu este programat pentru niciodată. Aveți speranță și veți învinge. Rezistă și ai răbdare.

Vărsător: Magicianul, inversat
Cuvinte cheie pentru săptămâna: așteptări, dezamăgire, umilință

Planurile ți se întorc împotriva ta în această săptămână, și asta doar pentru că ai devenit un pic prea arogant atunci când ai creat acele planuri. Ai devenit orgolios și ai decis că nimic nu poate merge prost și, chiar dacă ceea ce nu merge bine săptămâna aceasta nu este chiar atât de rău, o vei lua în piept pentru că te așteptai la mult mai mult decât ai primit. Nu-i nimic, va trece.


Pești: Marea Preoteasă, inversată
Cuvinte cheie pentru săptămâna: răsturnare de situație, decizie, inversă

Este posibil să primești săptămâna aceasta o veste care nu este ceea ce sperai și, deși nu este neapărat o veste "rea", poate fi genul de veste care te face să te grăbești să faci schimbări imediate. Această carte te anunță că nu ești atât de stăpân pe situație pe cât ai fi crezut și că trebuie să te bazezi pe noi metode de productivitate.

Articole similare

Cum faci covrigi ca la covrigărie la tine acasă

Află rețeta cu care poți să îți faci covrigi ca la...

Care este cel mai bun ulei pentru prăjit

Află care este cel mai bun ulei pentru prăjit.


Top citite
Foto ilustrativ: Pexels.com

Principalul suspect în cazul asasinării lui Tupac Shakur, arestat după 27 de ani de la moartea rapperului

Foto: Facebook Nicusor Dan

Străzi Deschise – București, 30 septembrie - 1 octombrie. Programul activităţilor

Omega 3

Care este cel mai bogat aliment în Omega 3

Tragedie în Brazilia. Peste 100 de delfini au fost găsiţi morţi

Sursă foto: Pexels

Cum trăiește o tânără de 21 de ani din Italia într-un castel vechi de 900 de ani. Palatul Sannazzaro are 45 de camere / video

Foto: Pexels.com

Şase persoane au murit într-un incendiu produs într-un club din Spania


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Obiecte vechi de 5.000 de ani, descoperite în Egipt

Descoperire importantă făcută în Egipt.

Și roboții pot deveni enervanți, la fel ca unii oameni

Un experiment de realitate virtuală arată că roboții...