Horoscopul săptămânii: Taurul va ieși dintr-o relație proastă, iar Scorpionul ar putea câștiga mai mult decât de obicei
Autor: Ciprian Dumitrache
Data publicării:
Balanța se va gândi să rupă relația, iar Gemenii riguros sarcinile trasate.

Berbec

Munca: Tot ce faci pe cont propriu va avea succes. Munca în echipă te-ar putea epuiza, mai ales pentru că vei întâlni un conflict de opinii și o toleranță insuficientă.

Dragoste: Berbecul se va simți pregătit să accepte noi provocări amoroase. Fanii comunicării pe internet s-ar putea apropia de o persoană care locuiește într-un alt oraș sau țară. Ieșirile, socializarea și călătoriile sunt, de asemenea, relații care aduc noi întâlniri.

Sănătate : Dacă te simți nervos și iritabil, a fi în natură te va ajuta să te relaxezi și să-ți uiți de griji. Dacă aveți probleme cu tusea, luați în considerare renunțarea la fumat. Atenție la accidente minore sau căderi.

Cea mai bună zi : 10 iulie

Cea mai proastă zi: 12 iulie

Taur

Muncă: Marte este în zodia ta, așa că vei fi combativ și proactiv. Te vei remarca prin capacitatea de a înțelege rapid. Se vor aștepta multe de la tine, ritmul de lucru va fi intens, dar realizările vor fi excelente.

Dragoste: Circumstanțele îl vor ajuta pe Taur să iasă dintr-o relație proastă sau plictisitoare și să se bucure de cunoașterea că ești foarte dezirabil și atractiv pentru sexul opus. Celibatarii vor fi sedusi cu succes de cineva.

Sănătate: Ești într-o stare de invidiat. Este un moment ideal pentru o activitate fizică sporită și pentru a pierde câteva kilograme în plus. Dacă sunteți la mare, înotați cât mai mult posibil și faceți plajă . Găsiți un golf liniștit și odihniți-vă.

Fotografie: Dreamstime

Cea mai bună zi : 13 iulie

Cea mai proastă zi : 15 iulie

Gemeni

Munca: Ritmul afacerii va fi aliniat cu potentialul tau fizic si intelectual. Îți vei îndeplini sarcinile de afaceri în cadrul dat, iar colegii tăi vor aprecia versatilitatea și ingeniozitatea ta.

Dragoste: O persoană plină de întrebări curioase îți va atrage atenția. Ea te va cuceri cu perspicacitate și inteligență, iar tu o vei cuceri cu capacitatea de a te cufunda în ceea ce îți spune. Vor fi conflicte în căsătorii, dar din nou nu atât de mult încât să nu le poți rezolva vorbind.

Sănătate: Dacă sunteți în vacanță, nu veți greși dacă vă răsfățați în diverse activități sportive.

Cea mai bună zi : 14 iulie

Cea mai proastă zi : 11 iulie

Rac  

Muncă : Explozia creativității și face față bine dificultăților îl vor ajuta pe Rac  să-și exprime îndrăzneala. Vei reacționa violent la fiecare obstacol și vei depăși sarcinile dificile cu puterea voinței. Vor exista și oportunități de avansare, așa că încearcă!

Dragoste : Îți va fi greu să-ți exprimi sentimentele. Vei renunța la tot și vei lăsa partenerul tău să facă ce vrea. Nu vei avea certuri, dar nici nu vei avea o conversație pașnică. Dacă ești îndrăgostit de cineva, îl poți cuceri cu farmec, dar și cu perseverență.

Sănătate: Va fi dificil să te forțezi să faci orice activitate fizică. Să te relaxezi în fața televizorului sau pe plajă va fi mai atractiv pentru tine decât orice exercițiu. Dar, din moment ce sănătatea ta este bună, nu ai nevoie de activități majore.

Cea mai bună zi : 16 iulie

Cea mai proastă zi : 12 iulie

Leu

Muncă : aveți răbdare pentru întârzieri și eșecuri în implementarea planurilor. Multe lucruri vi se vor deschide deodată, așa că contați pe obstacole care nu vor fi imediat vizibile. Dar ești din ce în ce mai bun.

Dragoste : Te vei bucura din ce în ce mai mult de conversațiile cu o persoană cu care ai o relație de prietenie. Cunoștințele care vor aduce schimbarea dorită în viața lor zâmbesc celor liberi. Cuplurile care sunt în relații sau căsătorii au relații mai bune și mai armonioase cu partenerii lor.

Sănătate : Evitați sporturile nautice periculoase, dar și cele de pe uscat. Riscul de rănire este crescut, iar băile de soare ar putea duce la arsuri. Folosiți creme cu un factor de protecție ridicat și beți multă apă.

Cea mai bună zi : 10 iulie

Cea mai proastă zi : 15 iulie

Fecioara

Job : Vei evalua cu pricepere caracterele umane, ceea ce te va proteja de deciziile greșite. Încrederea în sine va începe valul evenimentelor dorite. Veți simți că vă atingeți obiectivele mai ușor decât de obicei.

Dragoste : Multe planuri, pasiuni, cuvinte și mesaje vor marca relația cu partenerul tău. Pregătește-te pentru argumente zgomotoase, care vor fi rezultatul vanității rănite. Amândoi vă purtați ranchiună, așa că vă este greu să găsiți un limbaj comun. Unul dintre voi trebuie să cedeze mai întâi.

Sănătate : scapă de nervozitate și stres cu o activitate fizică crescută. Cele mai fericite Fecioare vor fi cele aflate in vacanta, pentru ca evadarea de la serviciu le va resuscita pur si simplu. Mănâncă alimente proaspete pentru a evita problemele digestive.

Cea mai bună zi: 13 iulie

Cea mai proastă zi: 16 iulie

Balanta

Muncă : Dați dovadă de mai multă simț pentru concesii, altfel nu veți putea face un pas mai departe. Simți că nu ai sprijinul colegilor tăi, așa că încearcă să rezolvi ceva în acest sens și transformă-l în avantajul tău.

Dragoste : Nu vei primi sprijin de la partenerul tău, așa că te vei gândi să închei relația. Nu lua decizii neplăcute. Retragerea din situație vă va oferi o perspectivă obiectivă. Problemele de afaceri ale partenerului dvs. pot fi cauza unor dezacorduri și neliniște emoțională.

Sănătate : Va fi o scădere vizibilă a energiei. Vei evita orice activitate fizică și vei prefera să treci timpul dormind și culcat. Oboseala mentală este cel mai bine tratată în companie bună. Ai nevoie de cât mai multă mișcare.

Cea mai bună zi : 14 iulie

Cea mai proastă zi : 12 iulie

Scorpion

Afaceri : Vă aflați într-o perioadă de afaceri noi și de profitabilitate financiară, care va persista în ciuda costurilor crescute. Popularitatea ta va crește, mai ales dacă munca ta este expusă publicului. O călătorie importantă este posibilă.

Dragoste : Dacă sunteți în căutarea unui suflet pereche, creați o viață socială bogată și plină de sens. Cu cât ieși mai mult în oraș și socializezi, cu atât vor fi mai mari oportunitățile tale pentru cunoștințe. Dar dacă seduci și cucerești pe cineva, fă-o cu tact și nu te grăbi cu nimic.

Sănătate : Dacă aveți probleme de sănătate, nu vă tratați, ci contactați medicul pentru ajutor. Marte se află în Taurul tău nefavorabil, așa că ești energic, dar adesea impetuos și neglijent. Controleaza-te.

Cea mai bună zi : 16 iulie

Cea mai proastă zi : 15 iulie

Săgetător 

Muncă : Cariera și relațiile cu autoritățile vor fi expuse schimbărilor pozitive. Te vei conecta cu oameni prietenoși care te vor întâlni și te vor ajuta să-ți realizezi planurile. Ai putea obține banii pe care îi pretindeți.

Dragoste : Îți vei arăta cu hotărâre partenerului tău ceea ce îți dorești. Încărcătura erotică profundă va aduce în Săgetător scene pasionale frecvente , care îi vor epuiza, dar în același timp îi vor umple cu o nouă forță. Dacă ești singur, o excursie la mare și o vacanță de vară pot crea un teren fertil pentru cunoștințe.

Sănătate : Încercați să duceți o viață sănătoasă și liniștită, evitând pe cât posibil situațiile stresante. La locul de muncă, cel mai mult vei fi enervat de relațiile tensionate cu colegii sau cu șeful tău, care îți vor lua multă energie.

Cea mai bună zi : 14 iulie

Cea mai proastă zi : 11 iulie

Capricorn

Afaceri : Nebunia ta te poate conduce la afirmații și mișcări complet greșite - încearcă să ții sub control sentimentele turbulente. Ai grijă de finanțele tale, nu intra în datorii și împrumuturi mai mari.

Dragoste : Fă totul pentru a satisface dorințele partenerului tău pentru că te vei simți mai mulțumit. Fidelitatea ta ar putea fi pusă sub semnul întrebării din cauza unei persoane la locul de muncă care este atrasă de tine. Asigurați-vă că alți colegi să nu afle despre asta, pentru că le veți da subiecte despre care să bârfească.

Sănătate : vei fi mai nervos decât de obicei. Evita cafeaua si alte stimulente, in special alcoolul. Dacă ești îngrijorat de orice simptom, va fi bine să mergi la medic și astfel să risipiți toate îndoielile. Verificați grăsimile din sânge.

Cea mai bună zi : 12 iulie

Cea mai proastă zi : 10 iulie

Vărsător 

Job : Vărsători , aveți grijă. Studiază fundalul documentelor, citește ce este scris între rânduri. Evitați eforturile care implică riscuri mai mari. Alții vor beneficia de percepția ta.

Dragoste : Te afli într-o perioadă furtunoasă. Unii se vor îndrăgosti în sfârșit, în timp ce alții se vor bucura de atenția mai mare a partenerului lor. Celibatarii nu trebuie sa rateze o invitatie la iesire la sfarsitul saptamanii, precum si orice invitatii la petreceri sau serbari, deoarece acestea sunt situatii ideale pentru cunostinte.

Sănătate : Oboseala și lipsa de energie ar putea fi legate de deficiența unor vitamine. Întărește imunitatea luând suplimente de vitamine. Nu lăsați niște oameni îndrăzneți să vă abuzeze de timpul și energia.

Cea mai bună zi : 15 iulie

Cea mai proastă zi : 13 iulie

Pești

Muncă : Veți fi preocupat de cerințele muncii și vi se poate oferi o poziție care va necesita ajustări suplimentare și dobândirea de noi abilități. Relatiile cu superiorii vor capata un nou sens si vor fi de o calitate mult mai mare decat inainte.

Dragoste : O viață amoroasă necesită un angajament profund și o concentrare constantă, fără a renunța la controlul asupra detaliilor. În caz contrar, s-ar putea să ratezi motivele reale ale dezacordului. Stăpâniți-vă suspiciunea cu care vă faceți viața grea în mod inutil pentru tine și partenerul tău.

Sănătate : Există o îmbunătățire vizibilă și retragerea simptomelor neplăcute care au cauzat probleme Peștilor . Vei fi într-o formă excelentă, plin de energie și într-o dispoziție bună. Vei duce o viață de noapte tumultoasă și nu te vei obosi.

Cea mai bună zi : 16 iulie

Cea mai proastă zi : 11 iulie

Articole similare

Cozonac pentru Paști. Rețeta pas cu pas

Iată o rețetă simplă pentru cozonac:

Musaca de post. Rețeta delicioasă

Musacaua de post este ideală în această perioadă. Iată cum se prepară...

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci zilnic avocado

Avocado și-au câștigat un loc de cinste în inimile...

Ce se întâmplă cu corpul tău când mănânci nuci în fiecare zi

Nucile au o multitudine de efecte benefice asupra...


Top citite
Fotografie de la PhotoMIX Company/Pexels

Activitățile de lucru cu publicul suspendate între 1 și 6 mai, anunță MAI

Fotografie de la Pixabay

Pe insula Capri, italienii nu mai au loc de turişti

Britney Spears sărbătorește sfârșitul luptelor juridice cu tatăl ei/Facebook

Britney Spears sărbătorește sfârșitul luptelor juridice cu tatăl ei

Jon Bon Jovi „nu a fost impresionat” de Livin' On a Prayer / Bon Jovi

Jon Bon Jovi „nu a fost impresionat” de Livin' On a Prayer

Elon Musk - Foto: Agerpres

Elon Musk, CEO-ul Tesla, dă startul unei călătorii surpriză la Beijing, potrivit unor surse

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Rugăciune pentru Săptămâna Patimilor Domnului


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Echilibrul dintre viața profesională și personală

Cu toate cerințele și responsabilitățile zilnice, poate...

Rugăciune pentru Săptămâna Patimilor Domnului

Această rugăciune poate fi rostită în Săptămâna...

pixel