Influența Eclipsei de Lună de pe 8 noiembrie pentru fiecare zodie
Autor: Ioana Dinu
Data publicării:
Păşeşte în această perioadă marcantă din punct de vedere astronomic şi astrologic cu recunoștință și cu dorința de a merge mai departe.

Există două modalități majore care vor fi în joc în timpul Lunii Pline și eclipsei de Lună din Taur pe 8 noiembrie. Luna, care guvernează intuiția și emoțiile noastre, va fi în semnul fix al Taurului, opunându-se Soarelui, care este în semnul fix al Scorpionului. Aceste aliniamente planetare ne cer să facem un bilanț al activelor, resurselor și punctelor forte pe care le-am dezvoltat. Putem fi înclinați să păstrăm anumite experiențe, oameni și amintiri pe care le-am acumulat de-a lungul anilor.

Pe 8 noiembrie avem Eclipsa de Lună/Lună Plină în semnul Taurului. Acest eveniment poate schimba regulile jocului în mod neașteptat! Pentru că Luna va fi în conjuncție cu Uranus. Și dacă îi place un lucru acestei planete, îi placea renunțarea la ce este vechi și prăfuit! 

Axa Taur-Scorpion este una fixă, dar nu va rezista deloc sub influența lui Uranus. Până și cei mai organizați oameni vor trece prin situații bruște care să îi zdruncine puțin. 

În plus, Luna va fi în careu cu Saturn. Parcă vrem să renunțăm la obiceiuri vechi, dar ne tot victimizăm că nu ne lasă trecutul.

Pe plan personal, cei care se știu cu marcaj de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător nu vor avea o perioadă liniștită. Aceia care au curaj să schimbe, vor fi susținuți. Ceilalți care se tem vor fi luați pe sus de către Uranus, care nu stă de obicei la discuții. Există o expresie: ciorba reîncălzită, nu mai are acelasi gușt. Eu aș merge mai departe și aș spune că ciorba reîncălzită te poate otrăvi.  

Eclipsa de Lună/Luna Plină este un moment potrivit pentru o ruptură sau renunțare. Pentru că evenimentul se va petrece pe axa Taur-Scorpion, ne vom confrunta cu nevoia de a ne separa de atașamentele toxice, bolnăvicioase, care ne țin în postura de victimă. Sau măcar pentru a ne da seama care sunt acestea.

BERBEC

Modul în care ai învățat să gestionezi banii are nevoie de o schimbare. Renunțarea la obiecte și la sistemele de credințe învechite te va ajuta să te adaptezi la realitatea ta actuală. Pot apărea multiple cheltuieli. Va fi greu să te ții de o strategie financiară. 

TAUR

Eu versus partenerul. Relația în care mă aflu mă ajută să evoluez? Partenerul vrea să evolueze? Care sunt limitele mele? Care sunt limitele tale? La ce renunț eu și la ce renunți tu? Nevoile mele sunt luate în calcul? De ce am așteptări la celălalt? Relația este blazată? Unde este sentimentul fals de stabilitate? Încearcă să eviți să iei decizii impulsive din punct de vedere emoțional.

GEMENI

Obiceiuri sănătoase versus obiceiuri toxice. Care este cea mai bună rutină pentru mine? Am o rutină? Mă implic în prea multe proiecte profesionale și nu termin niciunul? Țin prea mult la imaginea mea în rândul colegilor? Nu cumva sunt prea devotat unor colegi și nu mai reușesc să tratez proiectele de la serviciu în mod obiectiv? Ce probleme de sănătate cronice/acute am neglijat?

RAC

Nevoile mele versus nevoile altora. Țin cont de pasiunile mele sau ale altora? Mă implic în unele proiecte doar pentru a le face pe plac prietenilor? Planurile mele de viitor sunt bazate pe așteptări legate de alții? Ce îmi face mie inima să salte? Ce înseamnă iubirea pentru mine? Eclipsa va fi definitorie în a accepta că viața se poate schimba de la o zi la alta, în ciuda vârstei, experienței sau a altor factori. 

LEU

Carieră versus familie. Cariera este tot ce contează în viața? Cât de mult las familia să intervină în parcursul meu profesional? Am un echilibru serviciu-casă? Rolul meu în societate este unul prea învechit? Sunt pregătit să accept că nu imi pot schimba rudele? Că sunt responsabile pentru viața lor?

FECIOARĂ

Simplu versus abstract. Cred că doar eu am dreptate sau doar alții? Cât de dispus să învăț lucruri noi și să le pun în practică? Pot să accept că orice progres presupune efort? Oare sunt prea static? De când nu am mai călătorit? M-aș putea înscrie la un curs? Autodidact sau elev? Cât de mult mă ajută autosabotarea?

BALANŢĂ

Banii mei versus Banii tăi. Vor fi destule provocări în sistemul de valori. Cât câștig, cât investesc, ce bani sunt la comun, cât câștigă sau investește partenerul. Nevoia de stabilitate financiară. Cât mă bazez pe veniturile celorlalți. Cum gestionez moștenirile sau resursele din alte activități. Cât de conștient sunt cu taxele și impozitele. Obiceiurile fixiste în aceste domenii.

 

VEZI MAI MULT PE ASTROSENS.

 

Articole similare

Ce se întâmplă cu corpul tău când mănânci nuci în fiecare zi

Nucile au o multitudine de efecte benefice asupra...

Ceaiuri bune pentru ameliorarea simptomelor de burnout

Iată care sunt cele mai bune ceaiuri pentru situațiile...

De ce se recomandă să citești seara, înainte de culcare

Iată de ce e bine să răsfoiești o carte înainte să...


Top citite
Rapperul Travis Scott

Travis Scott vine în România! Cât a costat să cânte în Costinești

Captura Instagram

Delia a început să danseze de fericire pe TikTok: Vine băiatu

Captura Youtube

Dorian Popa a explicat de unde provine vorba "Hâtz Johnule". Totul a plecat din 1994

Captura Youtube

Câți bani a strâns Selly până acum. Tatăl influencerului: Andrei a cheltuit până la 18 ani cât tot neamul meu

Bătălia dintre Kim Kardashian și Taylor Swift / Facebook

Bătălia dintre Kim Kardashian și Taylor Swift

Captura Instagram

Monica Anghel și Killa Fonic pregătesc o piesă împreună


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Monica Anghel și Killa Fonic pregătesc o piesă împreună

Monica Anghel a postat o poza pe Instagram împreună cu...

pixel