Ioana Ginghină, adevărul despre relația cu Cove: „Nu m-a cerut de nevastă, dar i-am gătit și chiar am fost femeie de casă”
Autor: Echipa RadioDCNews
Data publicării:
Ioana Ginghină a dezvăluit că a avut o relație de dragoste cu Gabriel Coveșeanu.

Ioana Ginghină și Cove au format un cuplu, cu ani în urmă, înainte ca actrița să înceapă o relație cu Alexandru Papadopol. Anunțul a fost făcut chiar de actriță, care a dezvăluit întreaga lor poveste. 

Invitată în podcastul „Acasă la Măruță”, Ioana Ginghină a dezvăluit că a avut o relație cu Cove, chiar înainte de a începe povestea de iubire cu Alexandru Papadopol. Mai exact, actrița și fostul ei soț aveau o relație destul de încordată, neasumată, astfel că ea a decis să se întâlnească și cu alți bărbați. 

Ioana Ginghină: Când mi-a zis că e liber, mi-am făcut bagajele de la Cove și am plecat

Cove era colegul ei atunci, iar povestea de iubire a durat un an de zile, până când Alexandru Papadopol „și-a făcut ordine în viață” și a fost pregătit să înceapă o relație serioasă cu Ioana. Mai exact, Alexandru Papadopol era implicat în altă relație, iar Ioana îl aștepta să se „elibereze” Vedeta are numai cuvinte de laudă la adresa lui Cove și spune că s-au înțeles de minune. Chiar dacă nu au ajuns la căsătorie, ea spune că avea lucruri la el acasă și că obișnuia să-i gătească acestuia. 


"Cove a apărut, pentru că eu i-am zis lui Alexandru: "Ok, eu mi-am făcut curat, dar fă și tu" și el nu-și făcea curat. Și eu i-am zis că nu mă încurc așa. Eu am încercat să fiu cât pot de corectă, deși am greșit foarte mult. Cove era colegul meu, acum este directorul meu de la Teatrul Ion Creangă. Atunci era colegul meu și a fost un an de zile, până a zis Alexandru: "Gata, m-am eliberat". Când mi-a zis că e liber, efectiv mi-am făcut bagajele de la Cove și am plecat. Și i-am zis că e gata, nu merge, dar eu eram doar cu gândul că ăsta este liber. În tot timpul ăsta, Alexandru mă mai suna și îmi spunea vrute și nevrute și îl întrebam: "Dar mai ești cu.. ? " "Da, dar să știi că rezolv." "Atunci mă suni când rezolvi". Cove nu știa că mă sună. Eu i-am spus lui că mă despart iar, dacă este cazul și atunci a făcut și el pasul. Imediat el s-a mutat la mine. Eu cu Cove nu m-am certat niciodată. Ne-am înțeles foarte bine. Nu m-a cerut de nevastă, dar i-am gătit și chiar am fost femeie de casă.", a spus Ioana Ginghină în podcastul Acasă la Măruță.

Articole similare

Cum să faci curățenie în mod eficient, înainte de Paște

Curățenia înainte de Paște poate fi o sarcină destul de...

Cum scapi de grăsimea de pe abdomen

Reducerea grăsimii abdominale necesită o abordare...

Chiftele de post. Rețeta delicioasă

Iată o rețetă simplă și delicioasă de chiftele perfecte...

Efectele pozitive ale mișcării asupra sănătății mintale

Cum poate exercițiul să influențeze starea noastră...


Top citite

Prințul William s-a întors la activitățile publice. Vizită la o asociație caritabilă

Foto: Pexels.com

După COVID, OMS defineşte boala răspândită "prin aer"

China denunţă ipocrizia lui Biden, care a acuzat Beijingul de "xenofobie"/ Foto: Agerpres

China denunţă ipocrizia lui Biden, care a acuzat Beijingul de "xenofobie"

Bulgaria ar putea amâna adoptarea euro pentru sfârşitul anului 2025 din cauza inflaţiei / Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Bulgaria ar putea amâna adoptarea euro pentru sfârşitul anului 2025 din cauza inflaţiei

Inundații

Emiratele Arabe Unite, o ţară afectată pentru a treia zi de o furtună cu o intensitate record

Paris Jackson recunoaște că unii oameni ar putea avea dificultăți în a asculta noua ei muzică

Paris Jackson recunoaște că unii oameni ar putea avea dificultăți în a asculta noua ei muzică


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole
pixel