Jennifer Aniston a dezvăluit cum o umileau părinții ei la fiecare petrecere. Obiceiul grecesc care a traumatizat-o
Autor: Irina Constantin
Data actualizării:
Data publicării:
Jennifer Aniston a dezvăluit recent un detaliu surprinzător despre copilăria ei, în timpul unei apariții la „Jimmy Kimmel Live!”. 

Actrița, în vârstă de 55 de ani, a discutat despre o tradiție de familie care i-a adus un amestec de mândrie culturală și neliniște personală - dansul din buric la adunările de familie.

Aniston, care a crescut în Thousand Oaks, California, împreună cu tatăl ei John Aniston - un star de telenovele de origine grecească - și mama ei Nancy Dow, a împărtășit mai multe amintiri cu care ar putea empatiza mulți copii din medii de imigranți. Când a fost întrebată de Jimmy Kimmel dacă este adevărat că familia ei o punea să danseze din buric în Ajunul Crăciunului, Aniston a recunoscut: „Da, și nu doar în Ajunul Crăciunului – oricând, într-adevăr”, arată GreekCityTimes.

„Grecii iubesc orice fel de adunare de familie”

Reflectând asupra experienței, vedeta „Friends” a descris modul în care familia ei grecească transforma adesea cinele în familie în spectacole improvizate. „Grecii iubesc orice fel de adunare de familie”, a explicat ea. „Ei spuneau: Să ne ridicăm și să privim. Este ca atunci când părinții spun Cântă la pian pentru toată lumea. Pentru mine, a fost dansul din buric”. 

Deși pentru familia grecească poate părea o mândrie, un moment de distracție, Jennifer Aniston spune că a traumatizat-o. 

Aniston a recunoscut că aceste solicitări frecvente de a performa au lăsat-o cu o „traumă interioară”. Presiunea de a dansa în fața rudelor ei din Grecia, inclusiv a mătușilor, unchiilor și bunicilor, a afectat-o ​​până în prezent. Vedeta simte o ”anxietate când prietenii mei își pun copiii să cânte în fața altora. Am o traumă interioară” a spus ea. 

”Umilirea lui Jen de Crăciun”

Ea a vorbit anterior despre această tradiție de familie într-un interviu din 2016 pentru Entertainment Weekly. Aniston a povestit că moștenirea țării natale a tatălui a jucat un rol central în creșterea ei. „Când eram copil, mă puneau să dansez din buric în Ajunul Crăciunului. Mă îmbrăcau ca pe fetiță din Grecia și, după ce am luat cursuri de dans din buric, a trebuit să fac spectacol”, a spus ea. Pentru Aniston, nu a fost vorba despre sărbătorirea Crăciunului, ci mai degrabă despre „umilirea lui Jen de Crăciun”, a adăugat vedeta, aparent în glumă. 

Articole similare

Ce muzică ar trebui să aculte femeile gravide

Iată cele mai bune recomandări de genuri muzicale...


Top citite
Jennifer Aniston, Facebook

Jennifer Aniston a dezvăluit cum o umileau părinții ei la fiecare petrecere. Obiceiul grecesc care a traumatizat-o

Captura Instagram

Ce salariu are Alexia Eram, fiica Andreei Esca. Suma o să te lase cu gura căscată

De ce s-au certat în 2006 P.Diddy și 50Cent

Captura TikTok

Eminem, pe cale să devină bunic! Vestea a fost dezvăluită într-un videoclip surpriză

Captura Facebook

Mamele lui Beyoncé și Selena Gomez le-au împiedicat să devină dive

Sursa: captură Youtube Taylor Swift

Taylor Swift a făcut o donaţie "neaşteptată" unei bănci britanice de alimente



Cele mai noi articole
pixel