Jennifer Aniston îl atacă pe Vance după declarațiile despre femeile fără copii: „Nu pot să cred că acestea sunt cuvintele unui potențial vicepreședinte”
Autor: Echipa RadioDCNews
Data publicării:
Jennifer Aniston a reacționat dur la adresa comentariilor făcute în trecut de JD Vance, critici care vizau femeile fără copii. 

Actrița și-a exprimat dezamăgirea pe Instagram, unde a postat un screenshot dintr-o apariție a lui Vance, însoțit de un mesaj clar: „Nu pot să cred că acestea sunt cuvintele unui potențial vicepreședinte al Statelor Unite.”

În 2021, în timpul unei apariții la emisiunea fostului realizator Fox News, Tucker Carlson, Vance, pe atunci candidat pentru Senatul Ohio, a afirmat că Statele Unite sunt conduse de „o grămadă de femei fără copii, care sunt nefericite cu viețile lor și cu alegerile făcute, așa că vor să facă restul țării la fel de nefericit.” Declarațiile lui Vance, care au redevenit virale pe rețelele sociale în această săptămână, l-au vizat pe Kamala Harris, Pete Buttigieg și Alexandria Ocasio-Cortez, spunând că „viitorul Partidului Democrat este controlat de oameni fără copii. Cum are sens să predăm țara unor persoane care nu au un interes direct în ea?”

Jennifer Aniston, cunoscută pentru discreția în privința vieții personale, dar care a vorbit public despre problemele de fertilitate, a răspuns și la poziția extremistă a lui Vance asupra drepturilor reproductive. „Tot ce pot spune este... Domnule Vance, mă rog ca fiica dumneavoastră să aibă norocul să poată avea copii într-o zi. Sper să nu fie nevoită să apeleze la FIV ca opțiune secundară, pentru că dumneavoastră încercați să-i luați și acest drept,” a scris Aniston în postarea sa.

Sănătatea reproductivă va fi un subiect central în alegerile din noiembrie. Numeroase femei din Hollywood și-au exprimat deja sprijinul pentru drepturile reproductive și se aliniază cu Kamala Harris, care a fost o voce principală în administrația Biden pe tema avortului și a îngrijirii medicale pentru femei.

Lindsay Lewis, sora lui Vance, a declarat că fratele ei a fost crescut de „unele dintre cele mai puternice femei” pe care le cunoaște și că este căsătorit cu „o femeie incredibil de puternică, Usha.” „JD este un testament al femeilor din viața sa, iar atacurile din partea media și a Democraților care sugerează altceva sunt josnice,” a afirmat Lewis.

Comentariile lui Aniston despre Vance au o componentă personală. De-a lungul carierei, actrița a fost adesea subiectul tabloidelor care i-au invadat viața personală și au speculat constant asupra motivului pentru care nu are copii. În 2022, într-un interviu rar pentru revista Allure, Aniston a dezvăluit că s-a confruntat cu probleme de fertilitate și a urmat tratamente FIV.

„Încercam să rămân însărcinată. A fost un drum dificil pentru mine,” a mărturisit Aniston, referindu-se la perioada ei din anii 30 și 40. „Toate speculațiile de-a lungul anilor... A fost foarte greu. Am trecut prin FIV, am băut ceaiuri chinezești, am încercat orice. Aș fi dat orice dacă cineva mi-ar fi spus să-mi congelez ovulele. Așa că aici sunt astăzi. Corabia a plecat.”

În interviul pentru Allure, Aniston a criticat și narațiunea media conform căreia ea ar fi fost „egoistă” și „interesată doar de cariera sa.” „Dumnezeu să ferească o femeie să fie de succes și să nu aibă un copil,” a spus ea. „Și motivul pentru care soțul meu m-a părăsit, de ce ne-am despărțit și ne-am încheiat căsnicia, a fost că nu i-aș fi dat un copil. Erau minciuni absolute.”

Miercuri, Aniston și-a arătat aparent sprijinul pentru Kamala Harris, repostând un videoclip din 2018 în care Harris îl întreba pe Brett Kavanaugh, atunci candidat pentru Curtea Supremă, despre drepturile la avort. Videoclipul a fost distribuit inițial de actrița Allison Janney.

CNN a solicitat un comentariu suplimentar din partea reprezentanților lui Aniston cu privire la postarea despre Vance și sprijinul ei aparent pentru Harris.

Articole similare

Doliu în lumea muzicii. A murit Sérgio Mendes

Muzicianul brazilian Sérgio Mendes a murit.

Eminem, prima sa piesă cu legendarul LL Cool J

LL Cool J și Eminem au colaborat în premieră.


Top citite
FOTO: Agerpres

Filmul atât de lung încât spectatorii au primit o pauză de 15 minute la premieră

Selena Gomez este oficial miliardară

Selena Gomez este oficial miliardară

Captura Instagram

Michele Morrone a scris un story în limba română: Fac un apel la televiziuni

Sursa - Pexels

Clătite proteice fără făină – micul dejun perfect pentru un boost de energie

Nicușor Dan

Capitala sărbătorește 565 de ani. Nicușor Dan: Va avea loc cel mai mare eveniment de video mapping din lume

FOTO: Pexels

Mierea românească de salcâm, vedeta Festivalului European BIO și al Tradițiilor Locale


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Selena Gomez este oficial miliardară

Valoarea netă a Selenei Gomez a depășit 1 miliard de...

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Vă invităm să ascultați cele mai electrizante și...

pixel