Lana Del Rey, reacție la o posibilă relație cu Jeremy Dufrene
Autor: radiodcnews Team
Data publicării:
Lana Del Rey a răspuns la zvonurile despre o presupusă relație cu Jeremy Dufrene.

Cântăreața a comentat la o postare pe Instagram care pretindea că vine cu un „update despre noul bărbat al Lanei Del Rey”, potrivit Billboard.

Etichetând-o pe Del Rey în postare, contul de Instagram a susținut că Dufrene, „noul iubit al Lanei, este un ghid turistic care de curând s-a separat de soția lui”. Fiica lui Jeremy a scris pe X că a aflat despre noua relație a tatălui ei cu frumoasa cântăreață prin intermediul rețelelor de socializare și și-a împărtășit gândurile despre tot ce se întâmplă.

Postarea, care a fost ulterior editată, prezenta inițial o captură de ecran a unei presupuse conversații prin mesaje text între Dufrene și „fiica lui” despre presupusa relație a acestuia cu vedeta. De asemenea, includea un mesaj de la „fiica” care spunea: „Nu înțelege rețelele sociale, sunt în lacrimi” și „toată lumea se ceartă.”

Postarea de pe Instagram a fost mai târziu actualizată pentru a arăta un alt tweet de la ea care spunea: „Abia vorbesc cu tata, darămite să-mi pese de viața lui amoroasă. Sunt doar șocată CU CINE se întâlnește.”

Del Rey a respins zvonurile legate de viața ei personală și de familia lui Dufrene. „Nu”, a scris ea într-un comentariu la postarea de pe Instagram. Artista a revenit cu un al doilea comentariu, adăugând: „De asemenea, aceea nu este fiica lui pe Twitter.”

Cei doi se cunosc totuși

Deși Del Rey pare să-l cunoască pe Dufrene — cei doi au fost văzuți ținându-se de mână weekendul trecut în Marea Britanie, la Reading & Leeds Festival, unde ea a fost cap de afiș — ea nu a confirmat dacă au avut sau nu o relație. Anterior, ea a fost fotografiată cu el în 2019, în timpul unui tur prin mlaștinile din sudul New Orleans-ului, iar ea a descris acele imagini cu: „Jeremy, lasă-mă să fiu căpitan la Arthur’s Air Boat Tours x.” Mai recent, Del Rey l-a etichetat într-o postare pe Instagram în luna mai, când probabil a revenit pentru o altă excursie în bayou.

Imagini video de pe TMZ de la unul dintre tururile lui Dufrene arată că acesta nu se teme să se apropie de aligatori. Într-un clip, el atrage unul spre marginea bărcii hrănind aligatorul cu pui. Apoi îi dă un sărut rapid pe cap.

Del Rey, preocupată de concerte în această vară

Del Rey, care a fost ocupată în această vară cu propriul turneu, a cântat la Reading & Leeds pe 24-25 august. Showul ei de la Reading a fost scurtat neașteptat când microfonul ei a fost oprit în timpul unui spectacol de artificii la festival. 

„Din cauza unei erori a echipei de producție de la Reading, am întrerupt accidental setul incredibil al Lanei Del Rey cu 5 minute mai devreme, ne cerem scuze necondiționat Lanei și fanilor ei,” se arată într-o declarație a festivalului a doua zi, înainte de performanța Lanei pe scena de la Leeds.

În continuare pentru Del Rey urmează probabil așteptatul ei nou album Lasso, pe care l-a descris ca fiind country, dar a spus că nu va fi o „îndepărtare radicală” de la discografia sa de până acum.

Articole similare

Ce muzică ar trebui să aculte femeile gravide

Iată cele mai bune recomandări de genuri muzicale...


Top citite
Sursa foto: Dinu Maxer, Instagram

Dinu Maxer se face de râs! Cum și-a etalat „superlativele” și a provocat un val de reacții hilare pe internet

Fotografie de la Hannah Gibbs/Pexels

Artistul care a anunțat pe Instagram că și-a înșelat soția și are un copil cu amanta

Captura Facebook

Ce spune Bassam despre scandalul din trafic: A fost un moment de frustrare, recunosc, trebuia să mă abțin

Captura Youtube

Tito Jackson, membru The Jackson 5 și fratele lui Michael Jackson, a murit

Avertizare meteo ANM de lapoviță, ninsori şi ploi în toată țara

Ninge ca în povești în România

Foto: Pexels.com

Furtuna Boris face prăpăd și-n Europa: Morți în mai multe state, mii de evacuați


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cutremur de 5,5 în România

Un cutremur cu magnitudinea de 5,5 a avut loc în România, în urmă cu puțin...

Donald Trump a declarat că o urăște pe Taylor Swift

Donald Trump a declarat public că „o urăște pe Taylor...

Nicki Minaj anunță albumul Pink Friday 3

Nicki Minaj se pregătește să lanseze noul album 'Pink...

pixel