Mihalea Bilic consumă lapte, în loc de apă. Motivul uluitor: Întotdeauna am recunoscut. Studiile arată că...”
Autor: Andreea Cercel
Data publicării:
Mihalea Bilic a dezvăluit care sunt beneficiile uimitoare ale consumului de lapte, pentru organism.

Laptele are extrem de multe beneficii pentru sănătate, motiv pentru care ar trebui să-l integrezi în dieta zilnică, sub diferite forme, spune Mihaela Bilic. Celebrul nutriționist spune că nu ai niciun motiv pentru care să „denigrezi” acest aliment, astfel încât trebuie să găsești un aliment lactat preferat, pe care-l savurezi zilnic.

„Avem nevoie de lapte și trebuie să ne aducem aminte cât de sănătos și important este la orice vârstă. Laptele poate fi transformat în sute de produse și nu se poate să nu găsești ceva pe gustul tău. Cine-mi spune că nu-i place laptele, nu-l cred, ceva trebuie să-ți placă, fie că e orez cu lapte sau înghețată.”, a declarat Mihaela Bilic, în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV, potrivit Spectacola

Care sunt beneficiile laptelui

Laptele are aproape toți nutrienții esențiale de care are nevoie corpul uman, spune Mihaela Bilic. Mai mult, pentru cine nu știe, acesta conține și foarte multă apă, ceea ce înseamnă o sursă bună de hidratare. Așadar, vara, când nu știi cum să-ți mai satisfaci setea, poți încerca că savurezi un pahar de lapte rece.

„Laptele ne mineralizează și ne hrănește corpul, face 3 în 1. Laptele are în compoziție toate clasele de nutrienți. Avem glucide, proteine și lipide și grăsimi și le avem în procente mici, iar în jur de 80% este apă, deci laptele poate hidrata. Într-un raport bun, avem și un strop de grăsime care conține vitamina D și fixează calciul în oase, deci aș spune că natura a pus în lapte o formulă miraculoasă, pentru a ne hrăni într-un mod facil, la orice vârstă. Dacă ar avea și fibre, ar fi alimentul perfect.”, a mai dezvăluit medicul nutriționist.

Mihaela Bilic nu bea apă

Mihaela Bilic este clar un exemplu de urmat, când vine vorba de o viață sănătoasă. Cu toate acestea, celebrul nutriționist a uimit pe toată lumea cu declarația sa conform căreia nu bea apă. În schimb, aceasta spune că consumă foarte mult lapte.

„Întotdeauna am recunoscut, eu nu beau apă, eu beau lapte. De exemplu, laptele cu cafea, ține de foame, apropo doamnelor care vor să țină dietă. În cursul zilei, toate variantele de sana sau lapte bătut ne ajută foarte mult pe parcursul verii să fim hidratați. Studiile arată că laptele hidratează mai mult decât apa, pentru că mineralele rețin apa în organism. Dacă suntem sportivi, avem proteine în lapte și pentru cei care vor masă musculară pot să găsească în produsele lactate acest concentrat de proteine. Puneți și parmezan peste orice fel de mâncare și acolo veți avea calciu.”, mai spune Mihaela Bilic.  

„Aceasta ar fi porția corectă pe zi”

Mai mult, pentru a beneficia de toate aceste lucruri, este nevoie să consumi până la trei produse lactate pe zi, mai spune Mihaela Bilic. De asemenea, trebuie să afli că acesta mai are câteva efecte miraculoase, pe care sigur nu le știai înainte.

„Consumul a trei produse lactate pe zi, aceasta ar fi porția corectă, ne ajută să fim mai înalți, indiferent de moștenirea genetică a copilului. Apoi, trebuie să știm că avem trei elemente magice: are efect prebiotic, probiotic și postbiotic, ne crește imunitatea, conține culturi lactice și în lapte avem un tip de grăsime care nu mai lasă toxinele să intre în organism, e miraculos la nivelul intestinului.”, a mai dezvăluit Mihaela Bilic, în cadrul emisiunii.

Articole similare

Cum să faci curățenie în mod eficient, înainte de Paște

Curățenia înainte de Paște poate fi o sarcină destul de...

Cum scapi de grăsimea de pe abdomen

Reducerea grăsimii abdominale necesită o abordare...

Chiftele de post. Rețeta delicioasă

Iată o rețetă simplă și delicioasă de chiftele perfecte...

Efectele pozitive ale mișcării asupra sănătății mintale

Cum poate exercițiul să influențeze starea noastră...


Top citite
Captura Facebook

Melodia "Cotton Eye Joe" ajută trupa Rednex să doboare recordul de pe YouTube

Foto: Pexels.com

După COVID, OMS defineşte boala răspândită "prin aer"

Captura Facebook

Un strănepot îndepărtat al lui Napoleon I, candidat pentru Parlamentul European

Foto: Pixabay

Aproape jumătate din marile oraşe ale Chinei se scufundă, spun cercetătorii

Taylor Swift

Taylor Swift a lansat vineri un nou album, care ar putea stabili noi recorduri

Ringo Starr anunță un turneu de toamnă/Facebook

Ringo Starr anunță un turneu de toamnă


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole
pixel