Miley Cyrus are un frate despre care nu ştie multă lume
Autor: , Liana Ganea | Dată: 15 noi 2022, 20:53
Dacă pe Miley Cyrus o cunoaște o lume întreagă, de fratele ei vitreg, Christopher Cody, puțini au auzit. Artista l-a văzut doar de câteva ori și nu are o legătură strânsă cu acesta. Iată de ce!

Fanii lui Miley Cyrus (29 de ani) îi cunosc, cel mai probabil, familia, mai ales pe tatăl ei, Billy Ray, care a apărut alături de ea în celebrul serial „Hannah Montana‟. Cântăreața are cinci frați și surori, fiecare având o legătură specială cu industria artistică, la fel ca Miley. Excepție face Christopher Cody, fratele mai mare al lui Miley, care nu are numai numele diferit față de restul fraților săi din familia Cyrus, ci și o viață distinctă. 

Miley Cyrus și Christopher Cody, destine diferite 

Fratele lui Miley, Christopher Cody, are 30 de ani și s-a născut dintr-o aventură pe care tatăl lui Miley, Billy Ray, a avut-o cu o chelnăriță, cu puțin timp înainte ca mama lui Miley să rămână însărcinată cu artista. 

Christopher este doar cu șapte luni mai mare decât Miley, ceea ce întărește speculațiile conform cărora aventura lui Billy Ray a avut loc în timp ce acesta era împreună cu mama lui Miley, Tish.

Billy Ray și mama lui Christopher, pe nume Kristen, au trăit o poveste scurtă de dragoste, iar când Christopher s-a născut, atât el cât și Kristen au rămas într-un con de umbră, departe de ochii presei.

Deși Christopher și Miley s-au născut în același an, cei doi duc vieți diferite. De pildă, când Miley a împlinit 16 ani, ea a primit cadou un studio de înregistrări, în timp ce fratele său, nu a fost nici măcar căutat de tatăl său, informează „Your Tango‟.

În anul 2009, Christopher a mărturisit pentru „The Mirror‟ că duce o viață modestă, lucrând într-un magazin pentru 7 dolari, pe oră. „Lucrez la un magazin pentru 7,50$, pe oră. Uneori lucrez și cinci ore pe săptămână. Vreau să fac 20 de ore. Iau tot ce pot‟, mărturisea tânărul, în vremea când Miley se afla la apogeul carierei. În același articol se preciza că tânărul aștepta cu săptămânile un telefon de la tatăl său și că își văzuse sora vitregă doar de cinci ori, în ultimul deceniu. În timpul interviului, Christopher și-a amintit că odată i-a trimis un mesaj text tatălui său de Crăciun și a primit răspuns din partea lui 10 zile mai târziu.

Christopher, care în prezent este compozitor, o admiră pe Miley, deși tânărul a fost îndepărtat de restul familiei: „Vocea ei este fantastică și sunt foarte mândru de sora mea‟, a spus tânărul, care a dezvăluit că relația dintre el și tatăl său „este cam nasoală‟. 

Articole similare

Prăjitura lui Moș Nicolae. Rețeta specială de sărbătoare

De Sfântul Nicolae sau Moș Nicolae, poți prepara o...


Top citite
Nora Dincă

Jurnalista Nora Dincă, mărturisire după moartea actorului Doru Ana: M-am gândit mult dacă să fac această confesiune publică. Această descoperire a fost pentru mine un cutremur de mare magnitudine

Mircea Badea

Maia Morgenstern, acuzată de tăcere totală de Mircea Badea

Dr. Mihail Pautov: Cum poți scăpa de 7 - 8 kilograme într-o lună

Răspuns după derapajul lui Cezar Ionașcu privind declarațiile despre Delia care nu vrea să aibă copii

Dana Sota

Secretul de frumusețe al Danei Sota. Împlinește 60 de ani, dar arată de maximum 30! Oricine poate face acasă acest truc / video

Mircea Badea

Mircea Badea: Nu pot fi bănuit că aș fi un fan al lui Vasile Dîncu, dar trebuie să o spun


Cele mai noi articole