Nana Mouskouri, retragere de pe scenă la 90 de ani: Cred că am făcut destul
Autor: Sonia Baciu
Data publicării:
Celebra cântăreață Nana Mouskouri și-a anunțat retragerea cu o săptămână înainte de a împlini 90 de ani. ”Nu mă pot preface că sunt o femeie tânără”, a declarat artista.

Celebra cântăreața de origine greacă Nana Mouskouri, o figură legendară a muzicii populare, și-a anunțat retragerea de pe scenă, cu puțin timp înainte de a împlini 90 de ani, într-un interviu acordat revistei germane Der Spiegel, publicat joi, transmite AFP.

”Voi mai susține câteva spectacole, apoi asta va fi tot”, a declarat Nana Mouskouri în interviul publicat în ediția online a săptămânalului. ”Cred că am făcut destul”, a adăugat artista.

”Nu mă pot preface că sunt o femeie tânără. Nu vreau să fac rău oamenilor. N-am dreptul să urc pe scenă și să cânt prost, chiar dacă publicul mă aplaudă pentru asta”, a adăugat ea.

Youtube video image

A revenit pe scenă pentru că se plictisea

În 2008, Nana Mouskouri, care a înregistrat peste 1.500 de cântece, abordând atât muzica populară, cât și genurile jazz și pop, și-a luat rămas-bun de la public, în timpul unui concert susținut la Atena, însă anul următor a revenit pe scenă, mărturisind că era prea plictisită pentru a sta departe de activitatea concertistică.

La 13 octombrie, Mouskouri va împlini vârsta de 90 de ani. Pentru a marca acest eveniment, va fi lansat un album cu unele dintre hiturile sale, reînregistrate de o orchestră. ”Când aud aceste înregistrări, nu mă pot opri din plâns”, a mărturisit artista pentru Der Spiegel, scrie Agerpres.

Nana Mouskouri (nume real Ioanna Mouschouri) s-a născut la 13 octombrie 1934, în localitatea Chania din insula Creta, Grecia. 

Articole similare

Ce muzică ar trebui să aculte femeile gravide

Iată cele mai bune recomandări de genuri muzicale...


Top citite
Jennifer Aniston, Facebook

Jennifer Aniston a dezvăluit cum o umileau părinții ei la fiecare petrecere. Obiceiul grecesc care a traumatizat-o

Captura Instagram

Ce salariu are Alexia Eram, fiica Andreei Esca. Suma o să te lase cu gura căscată

De ce s-au certat în 2006 P.Diddy și 50Cent

Captura TikTok

Eminem, pe cale să devină bunic! Vestea a fost dezvăluită într-un videoclip surpriză

Captura Facebook

Mamele lui Beyoncé și Selena Gomez le-au împiedicat să devină dive

Sursa: captură Youtube Taylor Swift

Taylor Swift a făcut o donaţie "neaşteptată" unei bănci britanice de alimente



Cele mai noi articole
pixel